Εικόνα... διάλυσης στους Σέλτικς

Εικόνα... διάλυσης στους Σέλτικς

Οι Μπόστον Σέλτικς συμπλήρωσαν τέσσερις σερί ήττες, έχασαν δύο ακόμα παίκτες λόγω τραυματισμού και μετά βίας διατηρούνται στην όγδοη θέση της Ανατολής.

Η σεζόν ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες για τους «κέλτες», αν και είχαν αρκετά υψηλό μέσο όρο ηλικίας. Ύστερα από αρνητικό ξεκίνημα «διόρθωσαν» το ρεκόρ με κάποιες θετικές εμφανίσεις, αλλά φαίνεται πως αυτές... ανήκουν στο παρελθόν.

Παραδόθηκαν αμαχητί στις ορέξεις των Ντάλας Μάβερικς του Ντιρκ Νοβίτσκι και προσπαθούν πάλι να συμπληρώσουν βασική πεντάδα επιπέδου play off του ΝΒΑ. Στη post-season οι «μαβς» φαίνεται πως θα βρεθούν, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τους Σέλτικς, οι οποίοι θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουν τη... διεύθυνση του εαυτού τους.

Στην πρώτη θέση της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ επέστρεψαν οι Σικάγο Μπουλς κερδίζοντας εύκολα τους Ατλάντα Χοκς με τον Ντέρικ Ρόουζ να επανέρχεται στα παρκέ. Πάντως, οι «ταύροι» ισοβαθμούν με τους πρωτοπόρους της Southeast, Μαϊάμι Χιτ, στην κορυφή της περιφέρειας.

Στη Νέα Υόρκη, οι Τζέρεμι Λιν και Καρμέλο Άντονι ένωσαν δυνάμεις για πρώτη φορά, αλλά ο Ντερόν Ουίλιαμς είχε πάρει το μάθημά του και απάντησε με... 8/14 τρίποντα στο «Madison Square Garden». Άλλωστε η νόσος... Linsanity είχε εξαπλωθεί για πρώτη φορά σε αγώνα των Νιου Γιορκ Νικς εναντίον των Νιου Τζέρζεϊ Νετς.

Οι αποδεκατισμένοι, πάλι, Σαν Αντόνιο Σπερς επέκτειναν το θετικό τους σερί στους 11 αγώνες, αφού ξεπέρασαν, έστω και δύσκολα, το εμπόδιο των Γιούτα Τζαζ. Πάντως, τα «σπιρούνια» υστερούν ακόμα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στην «κούρσα» της Δύσης, καθώς οι τελευταίοι διατηρούν «καυτούς» τους Κέβιν Ντουράντ και Ράσελ Ουέστμπρουκ, οπότε η επιτυχία τους εναντίον των Νιου Ορλίνς Χόρνετς ήλθε εύκολα.

Στην τέταρτη και στην πέμπτη θέση της δυτικής περιφέρειας βρέθηκαν οι Λος Άντζελες Κλίπερς και Λος Άντζελες Λέικερς, αντίστοιχα, ύστερα από τα αποψινά (ξημερώματα 20/02) αποτελέσματα. Οι μεν έχασαν στο τελευταίο λεπτό από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και οι δε επικράτησαν εύκολα των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Με πολύ καλή εμφάνιση, οι Φίνιξ Σανς επιβλήθηκαν των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και διατήρησαν την ευνοϊκότατη τους παράδοση. Πάντως ακόμα πιο «δυνατό» σερί έχουν οι Ορλάντο Μάτζικ σε βάρος των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς τους κέρδισαν για τρίτη φορά εντός δέκα ημερών.

Από την πλευρά τους, οι Ντένβερ Νάγκετς, έστω και στην παράταση, κατέβαλαν τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς και επέστρεψαν στις επιτυχίες. Τέλος, οι Χιούστον Ρόκετς διέκοψαν τα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα των Μέμφις Γκρίζλις.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Σικάγο Μπουλς-Ατλάντα Χοκς 90-79
Νιου Γιορκ Νικς-Νιου Τζέρζεϊ Νετς 92-100
Χιούστον Ρόκετς-Μέμφις Γκρίζλις 97-93
Ντάλας Μάβερικς-Μπόστον Σέλτικς 89-73
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Νιου Ορλίνς Χόρνετς 101-93
Μιλγουόκι Μπακς-Ορλάντο Μάτζικ 90-93
Ντένβερ Νάγκετς-Μινεσότα Τίμπεργουλφς 103-101 στην παράταση (93-93 κ.α.)
Φίνιξ Σανς-Ουάσινγκτον Ουίζαρντς 104-88
Γιούτα Τζαζ-Σαν Αντόνιο Σπερς 102-106
Λος Άντζελες Λέικερς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 103-92
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς-Λος Άντζελες Κλίπερς 104-97

Εικόνα... διάλυσης στους Σέλτικς



Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved