Τώρα... μιλάνε οι Λέικερς

Τώρα... μιλάνε οι Λέικερς

Πριν από 24 ώρες, οι Ντένβερ Νάγκετς κέρδισαν εύκολα εκτός έδρας τους Λος Άντζελες Κλίπερς, αλλά απόψε (ξημερώματα 03/02) ηττήθηκαν από τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Μπορεί οι «λιμνάνθρωποι» να είχαν μόλις δύο νίκες μακριά από την «πόλη των αγγέλων» φέτος, αλλά τις έκαναν... τρεις στο Ντένβερ. Μάλιστα δεν χρειάστηκαν μεγάλη συνεισφορά του Κόμπι Μπράιαντ, αλλά πολύ καλή αμυντική λειτουργία στο Pepsi Center.

Στην Ανατολή ξεχώρισε το... τεράστιο «διπλό» των Μαϊάμι Χιτ σε βάρος των Φιλαδέλφεια 76ερς. Αυτό τους άφησε μόνους στην δεύτερη θέση της συνολικής κατάταξης της περιφέρειας. Μάλιστα οι πρωτοπόροι της Atlantic υποχώρησαν στην τέταρτη θέση, αφού οι Ιντιάνα Πέισερς πήραν σημαντικότατη νίκη εκτός έδρας σε βάρος των Ντάλας Μάβερικς σε άλλο παιχνίδι της βραδιάς.

Με προσωπικό σερί επτά πόντων του Κέβιν Ντουράντ, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ παρέμειναν στην κορυφή της Δύσης με ρεκόρ 18-4. Μάλιστα προσπέρασαν κατά μισή επιτυχία τους Σικάγο Μπουλς στην συνολική κατάταξη του ΝΒΑ.

Συνέχεια στο θετικό τους σερί αποτελεσμάτων έδωσαν οι Μπόστον Σέλτικς κερδίζοντας τους Νιου Γιορκ Νικς, οι οποίοι οδεύουν από το κακό στο... χειρότερο. Οι Νεοϋορκέζοι βρέθηκαν 2.5 επιτυχίες μακριά από την προνομιούχα οκτάδα της ανατολικής περιφέρειας.

Μπορεί οι Ορλάντο Μάτζικ να αντιμετώπισαν τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, αλλά ο Ντουάιτ Χάουαρντ μάλλον νόμιζε πως έχει κάποιο ατομικό... σόου. Σε κάθε περίπτωση τα πήγε πολύ... καλά ο All-Star σέντερ και πρόσθεσε μόνος του μία νίκη στην φετινή συγκομιδή της ομάδας του.

Ακόμα, οι Χιούστον Ρόκετς επιβλήθηκαν των Φίνιξ Σανς σχετικά εύκολα και κατατάχθηκαν στην όγδοη θέση της Δύσης, οι Τορόντο Ράπτορς επέστρεψαν στις επιτυχίες ξεπερνώντας με +17 το εμπόδιο των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς «επιβίωσαν» στην έδρα των Νιου Τζέρζεϊ Νετς και οι Ντιτρόιτ Πίστονς έπαιξαν... άμυνα κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Φιλαδέλφεια 76ερς-Μαϊάμι Χιτ 79-99
Τορόντο Ράπτορς-Ουάσινγκτον Ουίζαρντς 106-89
Ορλάντο Μάτζικ-Κλίβελαντ Καβαλίερς 102-94
Νιου Τζέρζεϊ Νετς-Μινεσότα Τίμπεργουλφς 105-108
Ντιτρόιτ Πίστονς-Μιλγουόκι Μπακς 88-80
Μπόστον Σέλτικς-Νιου Γιορκ Νικς 91-89
Χιούστον Ρόκετς-Φίνιξ Σανς 99-81
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Μέμφις Γκρίζλις 101-94
Ντάλας Μάβερικς-Ιντιάνα Πέισερς 87-98
Ντένβερ Νάγκετς-Λος Άντζελες Λέικερς 89-93

Τώρα... μιλάνε οι Λέικερς



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved