Η... απειλή από την Ανατολή

Η... απειλή από την Ανατολή

Κερδισμένοι της βραδιάς ήταν οι Φιλαδέλφεια 76ερς, αφού επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς και ηττήθηκαν οι Μαϊάμι Χιτ, ενώ οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ πέρασαν... αργά από το Ντάλας.

Την μεγαλύτερη από τις 16 τους φετινές νίκες πέτυχαν απόψε (ξημερώματα 02/01) οι «σίξερς», αφού δεν επιβλήθηκαν απλά των πρωτοπόρων της ανατολικής περιφέρειας του NBA, αλλά μείωσαν την διαφορά τους από το ρετιρέ του γκρουπ 15 ομάδων στην μία επιτυχία. Μάλιστα ο Αντρέ Ιγκουοντάλα έδωσε... ρεσιτάλ και απέδειξε πως υπάρχει νέα... απειλή εξ Ανατολής.

Η πρώτη ομάδα της Atlantic ευνοήθηκε επίσης από την «τσάμπα» ήττα των Μαϊάμι Χιτ στην έδρα των Μιλγουόκι Μπακς. Πλέον οι Χιτ, οι 76ερς και οι Ατλάντα Χοκς έχουν όλοι ρεκόρ 16-6, έναντι του 18-6 των «ταύρων».

Στην Δύση ξεχώρισε η σπουδαία νίκη των Θάντερ στην έδρα των Μάβερικς σε αγώνα-ρεβάνς του περυσινού τελικού της περιφέρειας. Ακόμα, οι πρωτοπόροι της Pacific, Λος Άντζελες Κλίπερς, πέρασαν από την έδρα των Γιούτα Τζαζ.

Ευρείες νίκες πέτυχαν οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και Μπόστον Σέλτικς σε βάρος των αποδεκατισμένων Σάρλοτ Μπόμπκατς και Τορόντο Ράπτορς, αντίστοιχα. Με οκτώ παίκτες παρατάχθηκαν, από την πλευρά τους, οι Νιου Τζέρζεϊ Νετς, αλλά επικράτησαν των Ντιτρόιτ Πίστονς.

Ανατροπή καταγράφηκε στο ντέρμπι του Τέξας και οι Σαν Αντόνιο Σπερς επανήλθαν στην κορυφή της Southwest κερδίζοντας τους Χιούστον Ρόκετς. Σε άλλο παιχνίδι, ο Στιβ Νας «έγραφε» κατά βούληση και οι Φίνιξ Σανς ξεπέρασαν το εμπόδιο των Νιου Ορλίνς Χόρνετς.

Τέλος στο αρνητικό τους σερί τεσσάρων παιχνιδιών έβαλαν οι Ορλάντο Μάτζικ, αφού επιβλήθηκαν δύσκολα των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Από την μεριά τους, οι Ιντιάνα Πέισερς παρέμειναν στις υψηλές θέσης της Ανατολής «αλώνοντας» την έδρα των Μινεσότα Τίμπεργουλφς.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ορλάντο Μάτζικ-Ουάσινγκτον Ουίζαρντς 109-103
Φιλαδέλφεια 76ερς-Σικάγο Μπουλς 98-82
Νιου Τζέρζεϊ Νετς-Ντιτρόιτ Πίστονς 99-96
Μπόστον Σέλτικς-Τορόντο Ράπτορς 100-64
Μινεσότα Τίμπεργουλφς-Ιντιάνα Πέισερς 99-109
Μιλγουόκι Μπακς-Μαϊάμι Χιτ 105-97
Ντάλας Μάβερικς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 86-95
Νιου Ορλίνς Χόρνετς-Φίνιξ Σανς 103-120
Σαν Αντόνιο Σπερς-Χιούστον Ρόκετς 99-91
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Σάρλοτ Μπόμπκατς 112-68
Γιούτα Τζαζ-Λος Άντζελες Κλίπερς 105-107



Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved