Επιστροφή σε ρυθμούς... φλας

Επιστροφή σε ρυθμούς... φλας

Χωρίς σημάδια ταλαιπωρίας επέστρεψε στα παρκέ ο Ντουέιν Ουέιντ και «φόρτωσε» το καλάθι των Νιου Γιορκ Νικς με 28 πόντους.

Ο «Φλας», πάντως, ήταν δεύτερος σκόρερ των Μαϊάμι Χιτ, αφού ο Λεμπρόν Τζέιμς τον ξεπέρασε οριακά. Μαζί, οι δύο άσοι των πρωτοπόρων της Southeast έστησαν... πάρτι κόντρα στους «κατηφορικούς» στα τελευταία παιχνίδια Νικς.

Στο Σικάγο έστησε το δικό του πάρτι ο Ντέρικ Ρόουζ και οδήγησε τους Μπουλς στο 107-100 επί των Μιλγουόκι Μπακς. Έτσι έμεινε σταθερή η διαφορά των πρωτοπόρων της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ από τους Χιτ στις δύο επιτυχίες.

Αν και τα... χρειάστηκαν, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επιβλήθηκαν των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και οι κάτοχοι της πρώτης θέσης της Δύσης ξεκίνησαν νικηφόρα μία κρίσιμη σειρά παιχνιδιών εκτός έδρας. Στην δεύτερη θέση της περιφέρειας, με διαφορά δύο επιτυχιών παρέμειναν οι Ντένβερ Νάγκετς του Κώστα Κουφού που κέρδισαν εύκολα τους Τορόντο Ράπτορς.

Με τον Τζο Τζόνσον αποφασισμένο να κρατήσει τους Ατλάντα Χοκς ψηλά στην κατάταξη, τα «γεράκια» επικράτησαν των Ντιτρόιτ Πίστονς στην παράταση. Ακόμα, οι Φιλαδέλφεια 76ερς έμειναν στο ρετιρέ της Atlantic με διαφορά 3.5 επιτυχιών κερδίζοντας πολύ εύκολα τους Σάρλοτ Μπόμπκατς.

Στην δεύτερη θέση του συγκεκριμένου γεωγραφικού ομίλου εδραιώθηκαν οι Μπόστον Σέλτικς ξεπερνώντας το εμπόδιο των Ιντιάνα Πέισερς, αν και η... μισή τους ομάδα παραμένει εκτός δράσης. Ήττα-σοκ, από την πλευρά τους, υπέστησαν οι Ορλάντο Μάτζικ με... 93-67 στην έδρα των Νιου Ορλίνς Χόρνετς και υποχώρησαν στην έκτη θέση της Ανατολής.

Από τα υπολειπόμενα παιχνίδια της βραδιάς ξεχώρισαν οι νίκες των Μινεσότα Τίμπεργουλφς και Ντάλας Μάβερικς σε βάρος των Σαν Αντόνιο Σπερς και Γιούτα Τζαζ, αντίστοιχα. Άλλωστε, με εξαίρεση τους «λύκους», οι υπόλοιπες αναφερόμενες ομάδες παραμένουν εντός της προνομιούχας οκτάδας της Δύσης.

Ακόμα, οι Νιου Τζέρζεϊ Νετς του Ντερόν Ουίλιαμς έδειξαν θετικά στοιχεία επικρατώντας στην έδρα των Κλίβελαντ Καβαλίερς, οι Χιούστον Ρόκετς συνέτριψαν τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με πολύ καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο και οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς... ντρόπιασαν τους Φίνιξ Σανς.

Παρακάτω όλα τα αποψινά (ξημερώματα 28/01) αποτελέσματα:

Φιλαδέλφεια 76ερς-Σάρλοτ Μπόμπκατς 98-72
Μπόστον Σέλτικς-Ιντιάνα Πέισερς 94-87
Ντιτρόιτ Πίστονς-Ατλάντα Χοκς 101-107 στην παράταση (87-87 κ.α.)
Κλίβελαντ Καβαλίερς-Νιου Τζέρζεϊ Νετς 96-99
Νιου Ορλίνς Χόρνετς-Ορλάντο Μάτζικ 93-67
Χιούστον Ρόκετς-Ουάσινγκτον Ουίζαρντς 103-76
Σικάγο Μπουλς-Μιλγουόκι Μπακς 107-100
Μαϊάμι Χιτ-Νιου Γιορκ Νικς 99-89
Μινεσότα Τίμπεργουλφς-Σαν Αντόνιο Σπερς 87-79
Ντάλας Μάβερικς-Γιούτα Τζαζ 116-101
Ντένβερ Νάγκετς-Τορόντο Ράπτορς 96-81
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Φίνιξ Σανς 109-71
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 109-120



ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved