Ανατροπές και παρατάσεις

Ανατροπές και παρατάσεις

Η αποψινή (ξημερώματα 19/01) βραδιά του ΝΒΑ σημαδεύτηκε από δύο παρατάσεις, ανατροπές και την... ήττα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Οι «βροντές» παραμένουν στην κορυφή της δυτικής περιφέρειας, αλλά γνώρισαν μία απρόσμενη ήττα στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Το σερί επτά επιτυχιών έλαβε τέλος, ενώ οι «μάγοι» πήραν την... δεύτερη τους νίκη σε όλο το πρωτάθλημα.

Σπουδαίο «διπλό» κατέκτησαν οι Σαν Αντόνιο Σπερς σε βάρος των Ορλάντο Μάτζικ. Το ματς κρίθηκε στην παράταση και ήταν η πρώτη επιτυχία των «σπιρουνιών» μακριά από το Τέξας για φέτος. Παράλληλα, οι Ατλάντα Χοκς συμπλήρωσαν τέσσερις συναπτές νίκες και προσπέρασαν τους Μάτζικ στην κορυφή της Southeast κερδίζοντας τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Οι πρωτοπόροι της Atlantic, Φιλαδέλφεια 76ερς, από την πλευρά τους, ηττήθηκαν στο έξτρα πεντάλεπτο από την φορμαρισμένους Ντένβερ Νάγκετς, αλλά ευνοήθηκαν από την ήττα των Νιου Γιορκ Νικς από τους Φίνιξ Σανς και κράτησαν απόσταση τεσσάρων επιτυχιών στην κορυφή του ομίλου τους. Εν τω μεταξύ, οι Μπόστον Σέλτικς επέστρεψαν στις επιτυχίες επικρατώντας των Τορόντο Ράπτορς και μείωσαν την απόστασή τους από την κορυφή του συγκεκριμένου γεωγραφικού γκρουπ στις 4.5 επιτυχίες, αλλά ο Ραζόν Ρόντο αποχώρησε τραυματισμένος από τον αποψινό τους αγώνα.

Αν και έμειναν πίσω στο σκορ, οι Σακραμέντο Κινγκς και οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς κέρδισαν τους Ιντιάνα Πέισερς και Ντιτρόιτ Πίστονς, αντίστοιχα. Μάλιστα, η ομάδα της Ιντιανάπολις απώλεσε ευκαιρία να πλησιάσει τους Σικάγο Μπουλς και έμεινε στην έκτη θέση της Ανατολής.

Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της βραδιάς κρίθηκε επίσης με δραματικό τρόπο, αλλά οι Λος Άντζελες Κλίπερς διατηρήθηκαν, έστω και οριακά, μπροστά από τους Ντάλας Μάβερικς στο Staples Center. Ακόμα, οι Μέμφις Γκρίζλις επέκτειναν το νικηφόρο τους σερί, αφού επιβλήθηκαν εκτός έδρας των Νιου Ορλίνς Χόρνετς και «τρύπωσαν» στην προνομιούχα οκτάδα της Δύσης.

Τέλος, οι Νιου Τζέρζεϊ Νετς πέτυχαν... επιτέλους την πρώτη τους εντός έδρας νίκη. «Θύμα» του Ντερόν Ουίλιαμς ήταν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Φιλαδέλφεια 76ερς-Ντένβερ Νάγκετς 104-108 στην παράταση (96-96 κ.α.)
Ουάσινγκτον Ουίζαρντς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 105-102
Ορλάντο Μάτζικ-Σαν Αντόνιο Σπερς 83-85 στην παράταση (75-75 κ.α.)
Νιου Τζέρζεϊ Νετς-Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς 107-100
Νιου Γιορκ Νικς-Φίνιξ Σανς 88-91
Μπόστον Σέλτικς-Τορόντο Ράπτορς 96-73
Ατλάντα Χοκς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 92-89
Μινεσότα Τίμπεργουλφς-Ντιτρόιτ Πίστονς 93-85
Νιου Ορλίνς Χόρνετς-Μέμφις Γκρίζλις 87-93
Σακραμέντο Κινγκς-Ιντιάνα Πέισερς 92-88
Λος Άντζελες Κλίπερς-Ντάλας Μάβερικς 91-89



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved