Τελευταία στιγμή ο Μπίλαπς

Τελευταία στιγμή ο Μπίλαπς

Τρίποντο του Τσόνσι Μπίλαπς ένα δευτερόλεπτο πριν την λήξη διαμόρφωσε το 91-89 των Λος Άντζελες Κλίπερς σε βάρος των Ντάλας Μάβερικς.

Στο τελευταίο λεπτό, σχεδόν όλες οι φάσεις εξετάστηκαν μέσω... βίντεο από τους διαιτητές, αλλά τελικά οι οπαδοί των Κλίπερς ήταν αυτοί που αποχώρησαν χαρούμενοι από το Staples Center. Άλλωστε ο Μπίλαπς (21 π., 5/11 τρ., 8 ρ.) πέτυχε το νικητήριο τρίποντο και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το τελευταίο δευτερόλεπτο που είχαν στην διάθεσή τους.

Μόλις πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Τζέισον Τέρι (12 π., 5 ασ., 2/4 τρ.) είχε βάλει τους «μαβς» μπροστά στο σκορ με 89-88 με δικό του τρίποντο. Εντούτοις, ο σύλλογος του Ντάλας υποχώρησε στο 8-7 και έμεινε εκτός της προνομιούχας οκτάδας της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ.

Από την πλευρά τους, οι Κλίπερς ανέβηκαν στο 8-4 και πλησίασαν τους συμπολίτες του Λέικερς στην κορυφή της Pacific, αν και ο Κρις Πολ παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού. Ακόμα, οι γηπεδούχοι πήραν υπερπολύτιμους πόντους από τον Μο Ουίλιαμς που είχε 11/15 σουτ και 26 πόντους σε 35 λεπτά προερχόμενος από τον πάγκο, ο Μπέικ Γκρίφιν είχε 14 πόντους, 17 ριμπάουντ και 7 ασίστ και ο Ντε Αντρέ Τζόρνταν τελείωσε τον αγώνα με πέντε μπλοκ, 19 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Οι Ντιρκ Νοβίτσκι και Ντελόντε Ουέστ σημείωσαν από 17 πόντους για τους Μάβερικς, ενώ ο Σον Μάριον είχε δώδεκα πόντους και δέκα ριμπάουντ.



Βαθμολογία Euroleague: Ανέβηκε στο 3-1 ο Παναθηναϊκός AKTOR – Highlights κι αποτελέσματα
Βαθμολογία Euroleague: Ανέβηκε στο 3-1 ο Παναθηναϊκός AKTOR – Highlights κι αποτελέσματα
Χολμς: «Χαρούμενος που βοήθησα για τη νίκη – Αρχίζουμε να αποκτάμε “χημεία”»
Χολμς: «Χαρούμενος που βοήθησα για τη νίκη – Αρχίζουμε να αποκτάμε “χημεία”»
Περιστέρι: Ομάδα και κόσμος για την 4η σερί νίκη!
Περιστέρι: Ομάδα και κόσμος για την 4η σερί νίκη!
Τι Τζέι Σορτς: «Κάθε νίκη σημαντική – Ακόμα βρίσκω το ρυθμό μου»
Τι Τζέι Σορτς: «Κάθε νίκη σημαντική – Ακόμα βρίσκω το ρυθμό μου»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved