Κόμπι: «Ποτέ μου δεν φοβήθηκα»

Κόμπι: «Ποτέ μου δεν φοβήθηκα»

Από το αεροδρόμιο στην Ερμού βρέθηκε μέσα σε μισή ώρα ο Κόμπι Μπράιαντ, προκειμένου να παρευρεθεί στα εγκαίνια του «House of Hoops».

Ο σούπερ σταρ των Λέικερς αφίχθη χθες το απόγευμα (26/09) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και πριν προλάβει να ξεκουραστεί βρέθηκε στον πιο διάσημο πεζόδρομο της Αθήνας, προκειμένου να βαθμολογήσει το διαγωνισμό καρφωμάτων που είχε οργανώσει η Νike. Επί τη ευκαιρία, παραδέχθηκε μιλώντας στην εφημερίδα «Sportday» για το εάν θα μείνει εκτός δράσης τώρα που υπάρχει λοκ άουτ στο ΝΒΑ: «Το τηλέφωνό μου περιμένει κλήσεις. Είναι ανοιχτό συνεχώς. Όποιος ενδιαφέρεται, δεν έχει παρά να με καλέσει». Είπε ακόμα…

Για το εάν σκέφτεται να μεταγραφεί σε ελληνική ομάδα: «Ειλικρινά, ισχύει αυτό που είπα και πριν. Όποιος θέλει μπορεί να με πάρει τηλέφωνο. Σκέφτομαι την Ευρώπη, ποτέ δεν λέω «όχι». Αν είναι για μία σεζόν ή όχι, είναι κάτι που δεν μπορώ να πω με σιγουριά, αλλά και η Ελλάδα βρίσκεται στο μυαλό μου».

Για το εάν έχει φοβηθεί ποτέ κάποιον αντίπαλο: «Ποτέ… Ποτέ. Ακόμα κι όταν ήμουν 18 ετών και έπαιξα για πρώτη φορά στο ΝΒΑ δεν ένιωσα ποτέ φόβο. Ήμουν ανυπόμονος, εκστασιασμένος για τη συμμετοχή μου στο πρωτάθλημα. Σέβομαι και θα σέβομαι κάθε αντίπαλο, αλλά δεν κοίταξα με φόβο κάποιον άλλον παίκτη. Ακόμα και όταν βρέθηκα αντίπαλος με τον Μάικλ Τζόρνταν σε μικρή ηλικία».

Ο Κόμπι Μπράιαντ μίλησε και στην εφημερίδα «Goal», για τον αγώνα ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Εθνική Ελλάδας, στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου: «Η Ελλάδα δύο χρόνια πριν μας είχε κερδίσει και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για όλους μας. Ήταν μια εξαιρετική ομάδα και για όλους μας εκείνο το ματς ήταν πολύ ιδιαίτερο. Η Ελλάδα διακρινόταν για την εξαιρετική εκτέλεση του πλάνου της, που και αυτό ήταν εντυπωσιακό. Η στρατηγική της ήταν πικ εν ρολ στην κορυφή της ρακέτας. Ήταν δική μου ευθύνη, λοιπόν, να την αντιμετωπίσω. Ήταν δική μου ευθύνη να αντιμετωπίσω το Σπανούλη, που είναι εκπληκτικός παίκτης. Ήμασταν όλοι πολύ συγκεντρωμένοι και έτοιμοι. Και την ίδια στιγμή, όμως, ενθουσιασμένοι. Όντως ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι». Είπε ακόμα…

Για την Ελλάδα: «Η Ελλάδα πάντα με εντυπωσίαζε. Λόγω της διαθήκης κουλτούρας που έχει μοιράσει σε ολόκληρο τον κόσμο, το ανταγωνιστικό πνεύμα της. Αυτά τα στοιχεία αποκαλύπτουν πολλά για τη σκέψη του λαού, την ανυπέρβλητη διάθεση που δείχνει, την ικανότητα να προπονηθεί, την ικανότητα να κερδίσει τους καλύτερους, για να γίνει ο καλύτερος».



Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved