Σκέφτεται τα ταξίδια ο Μπλάνκο

Σκέφτεται τα ταξίδια ο Μπλάνκο

Η Μάλαγα αντιμετωπίζει αύριο (27/01) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ο Σαούλ Μπλάνκο προβληματίζεται για τα συνεχόμενα ταξίδια της Ουνικάχα.

Ο 25χρονος γκαρντ της Μάλαγα θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό μετά τον τραυματισμό του Ούρος Τρίπκοβιτς ενώ αποτελεί σταθερή αξία για την Ουνικάχα με 12,1 πόντους, 3,5 ριμπάουντ, 1,1 πόντους και ένα κλέψιμο μ.ό. σε οκτώ συμμετοχές στην Ευρωλίγκα

Ο Σαούλ Μπλάνκο blogάρει στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα κάνοντας έναν απολογισμό για τη πορεία της ομάδος ενώ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τα συνεχόμενα ταξίδια, υπενθυμίζοντας ότι μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό η Μάλαγα ταξιδεύει στη Βιτόρια για το ματς με την Κάχα Λαμποράλ:

«Νομίζω ότι μέχρι στιγμής τα πάμε αρκετά καλά στην Ευρωλίγκα. Προκριθήκαμε στο TOP-16 για έκτη συνεχόμενη χρονιά, κάτι που δεν έχουν καταφέρει πολλές ομάδες στην Ευρώπη. Κάναμε δυο καλά εντός έδρας παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ολυμπιακό που μας βοήθησαν να τερματίσουμε τρίτοι στον όμιλο της κανονικής περιόδου, πίσω μόνο από τις συγκεκριμένες ομάδες. Ξεκινήσαμε τις υποχρεώσεις μας στο TOP-16 με εντός έδρας ήττα από την Κάχα Λαμποράλ. Η Κάχα είναι δυνατός αντίπαλος, μείναμε στο παιχνίδι όμως χάσαμε με μικρή διαφορά που ελπίζω να καλύψουμε στη Βιτόρια. Προσωπικά, για κάποιον λόγο παίζω καλύτερα στην Ευρωλίγκα απ’ ότι στο ισπανικό πρωτάθλημα. Αν κοιτάξετε τους αριθμούς, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι αυτό! Δεν υπάρχει λογική εξήγηση. Ελπίζω μόνο να παίζω καλά σε όλες τις διοργανώσεις.

Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά μου στην Ευρωλίγκα. Η πρώτη μου σεζόν ήταν πολύ δύσκολη αφού ήμουν τραυματίας. Είχα την ατυχία να μείνω εκτός δράσης σε 25 παιχνίδια και στις δυο διοργανώσεις. Φέτος αισθάνομαι καλά και ελπίζω να μην ζήσω ξανά την περσινή εμπειρία. Η Ευρωλίγκα είναι δυνατή διοργάνωση που μας δίνει κίνητρο αφού αντιμετωπίζουμε τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης κάθε εβδομάδα! Αντιμετωπίζεις δυνατούς αντιπάλους ενώ τα ταξίδια είναι πολλές φορές κουραστικά. Έστω κι έτσι, είναι σπουδαίο συναίσθημα να παίζεις στην Ευρωλίγκα. Όλα γίνονται τόσο γρήγορα! Για παράδειγμα, αυτή την εβδομάδα παίζουμε στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό και μετά επιστρέφουμε στην Ισπανία για να παίξουμε στη Βιτόρια με την Κάχα Λαμποράλ. Ναι, ξανά μαζί τους! Είναι μια δύσκολη περίοδο, θα ταξιδεύουμε για πέντε μέρες και θα αλλάξουμε οκτώ πτήσεις.

Η Μάλαγα είναι ένα υπέροχο μέρος για να ζεις. Όποιος έρχεται για να παίξει μπάσκετ εδώ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την πόλη, τη θάλασσα και φυσικά τον καιρό. Για την ακρίβεια, όχι αυτές τις μέρες αφού κάνει πολύ κρύο και θυμίζει πολύ τη βόρεια Ισπανία. Ελπίζω να μείνω στη Μάλαγα για πολλά χρόνια ακόμα. Μου αρέσει πολύ το φαγητό και υπάρχουν φανταστικά μέρη για να το απολαύσεις. Πάντως μην περιμένετε να σας πως περισσότερες λεπτομέρειες! Οι οπαδοί μας είναι εξαιρετικοί και πάντα μας υποστηρίζουν αφού η Martin Carpena είναι ένα απίστευτο μέρος για να παίζεις μπάσκετ, ειδικά μετά τα βελτιωτικά έργα».



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved