Μάντζαρης... εξπρές και χαμός στον όμιλο!

Μάντζαρης... εξπρές και χαμός στον όμιλο!

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στο ΣΕΦ επικρατώντας της Ρεάλ με 99-84 και έβαλε... φωτιά στον όμιλό του καθώς πλέον πέντε ομάδες ισοβαθμούν στην τρίτη θέση! Εκπληκτικός ο Μάντζαρης, σταθερή αξία ο Πρίντεζης και πρώτα θετικά δείγματα από τον Γουόρικ.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και προηγήθηκε πολύ γρήγορα με τους Παπανικολάου και Πρίντεζη να σηκώνουν πάνω τους το μεγαλύτερο βάρος των επιθέσεων.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήλεγχαν τα ριμπάουντ και πήραν πολλές παραπάνω επιθέσεις. Η Ρεάλ ωστόσο εκμεταλλευόμενη κάποια λάθη των παικτών του Σφαιρόπουλου κατάφερε να πλησιάσει στους δύο πόντους με την πρώτη περίοδο να λήγει 23-17.

Στη δεύτερη περίοδο ο προπονητής του Ολυμπιακού έβαλε μέσα τον Χάκετ ο οποίος έδωσε το έναυσμα για να αυξηθεί η διαφορά. Ο Αμερικανοϊταλός οργάνωνε, έπαιζε άμυνα και σκόραρε με τον Ολυμπιακό να «πετάει» και έχοντας τους Γουόρικ και Μάντζαρη σε εξαιρετική κατάσταση τελείωσαν το ημίχρονο μπροστά στο +20 (53-33)!

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε με τον Ολυμπιακό να έχει εξαιρετική κυκλοφορία αλλά και ευστοχία από την περιφέρεια, την ίδια ώρα που η Ρεάλ ήταν νευρική (πολλά λάθη και 3 τεχνικές ποινές!). Ο Μάντζαρης δεν έχανε σουτ και ο Ολυμπιακός προηγήθηκε μέχρι και με 23 πόντους!

Κάποια τρίποντα ωστόσο του Νοτσιόνι και του Ροντρίγκεθ έφεραν τη Ρεάλ να προσπαθεί να μην χάσει με τη διαφορά του πρώτου αγώνα στη Μαδρίτη.

Στο τελευταίο λεπτό οι δύο ομάδες έκαναν η μία φάουλ στην άλλη, αλλά ο Ολυμπιακός πήρε τη διαφορά που χρειαζόταν και επικράτησε με 99-84 και πλέον με την κατάσταση που έχει πάρει ο όμιλος (πέντε ομάδες ισοβαθμούν στην τρίτη θέση) δείχνει ότι μπορεί να προκριθεί. Πλέον ο Ολυμπιακός χρειάζεται το 2/2 με Χίμκι και ΤΣΣΚΑ. 

Κορυφαίοι για την ομάδα του Σφαιρόπουλου οι Μάντζαρης με 19 πόντους και Πρίντεζης με 17, ενώ ο εξαιρετική δουλειά έκανε ο Γουόρικ με 8 πόντους και 4 επιθετικά ριμπάουντ. Συνολικά ο Ολυμπιακός μάζεψε 25 αμυντικά ριμπάουντ και 16 επιθετικά!

Τα δεκάλεπτα: 23-17, 53-33, 73-54, 99-84

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Τζόνσον-Όντομ 3, Χάντερ 5, Παπαπέτρου 7, Σπανούλης 18, Στρόμπερι 5, Μιλουτίνοφ 4, Πρίντεζης 17, Αγραβάνης, Μάντζαρης 19, Ουόρικ 8, Χάκετ 5, Παπανικολάου 8.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Λάσο): Ρίβερς 17, Φερνάντεθ, Νοτσιόνι 9, Ματσιούλις 6, Ρέγιες 6, Ροντρίγκεθ 11, Αγιόν 7, Κάρολ 11, Λίμα, Γιουλ 17, Τόμπκινς, Τέιλορ.

Θυμηθείτε το Live Chat του αγώνα Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης από το Onsports.

Μάντζαρης... εξπρές και χαμός στον όμιλο!



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved