Ολυμπιακός: Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν

Ολυμπιακός: Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν

Ο Ολυμπιακός «έσπασε» το πλεονέκτημα έδρας της Μπαρτσελόνα, στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, και τώρα είναι που θα πρέπει να προσέξει για να μην την πάθει στο ΣΕΦ.

Θριαμβευτική εμφάνιση έκαναν χθες (17/04) στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, που στο δεύτερο αγώνα τους για την προημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου πήραν το «διπλό» κόντρα στους Καταλανούς. Έτσι ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά, η οποία μεταφέρεται -για τα επόμενα δύο παιχνίδια- στο ΣΕΦ. Οι Πειραιώτες έχουν χρυσή ευκαιρία να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στο Final Four της Μαδρίτης, εφόσον κάνουν το «δύο στα δύο» στο «σπίτι» τους. Μπροστά στο κοινό τους θα πρέπει να παίξουν με την ίδια συγκέντρωση κι εξαιρετική προσοχή, ώστε να μην την… πάθουν από την Μπαρτσελόνα που θα ψάξει να τους πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Το συγκρότημα του Τσάβι Πασκουάλ θα έρθει αποφασισμένο στο φαληρικό στάδιο. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τους «ερυθρόλευκους», που δεν θα πρέπει να παρασυρθούν. Ούτε… καρφίτσα δεν θα πέφτει στο ΣΕΦ στα επόμενα δύο ματς, καθώς θεωρείται δεδομένο πως θα έχουμε sold out από τους φιλάθλους τους. Στον Ολυμπιακό θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τη δυναμική που τους δίνει ο κόσμος τους, να μην επαναπαυθούν από την επιτυχία τους στη Βαρκελώνη και να πάρουν τις δύο νίκες που χρειάζονται, για να τσεκάρουν το «εισιτήριό» τους για το F4. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επιστρέψουν στους Καταλανούς να στείλουν τη σειρά σε πέμπτη αναμέτρηση, και πάλι στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», αφού σε αυτή την περίπτωση γνωρίζουν πολύ καλά πως θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνουν ξανά το «μπρέικ».

Η αποστολή επιστρέφει σήμερα (18/04) από τη Βαρκελώνη και, χωρίς ίχνος καθυστέρησης, θα συνεχίσει την προετοιμασία της στο ΣΕΦ, ώστε να εμφανιστεί πανέτοιμη στο τρίτο παιχνίδι που θα ακολουθήσει την Τρίτη (21/04, 21.00) εντός έδρας. Πλην του γνωστού απόντα Μιχάλη Τσαϊρέλη δεν έχει άλλα προβλήματα να επιλύσει ο 48άχρονος τεχνικός, αντίθετα το πιθανότερο είναι πως η Μπαρτσελόνα δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή της τον Μπραντ Όλεσον, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι και δύσκολα θα προλάβει να επανέλθει για το δεύτερο.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved