Ευρωλίγκα: Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ – Μάλαγα 78-63

Ευρωλίγκα: Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ – Μάλαγα 78-63

Ένατη σερί νίκη για τη Φενέρ η οποία επικράτησε 78-63 της Μάλαγα στην Κωνσταντινούπολη και δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση του ομίλου της στο Τοπ-16 της Ευρωλίγκας.

Μόνο για ένα δεκάλεπτο μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική στην Τουρκία η Μάλαγα, αφού η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ σταδιακά άρχισε να ανεβάζει «στροφές» και με εξαιρετική απόδοση κυρίως στο τρίτο δεκάλεπτο, καθάρισε ένα ακόμα παιχνίδι κι έδωσε συνέχεια στο απίστευτο σερί της και στην προσπάθεια για κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει βάλει πλώρη για την πρωτιά, το πλεονέκτημα έδρας και κατ' επέκταση το Final Four της Ευρωλίγκας που θα γίνει στη Μαδρίτη.

Στο ματς της Πέμπτης, η Μάλαγα ήταν αυτή που ξεκίνησε πιο καλά στην «Ulker Sports Arena», κι έδειξε πως θα βάλει δύσκολα στη Φενέρ. Ωστόσο, η καλή εικόνα των Ισπανών κράτησε μόνο για ένα δεκάλεπτο, το πρώτο, στο οποίο προηγήθηκαν 21-19. Η Φενέρ μπήκε εμφανώς βελτιωμένη στο δεύτερο και γρήγορα πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, όπως και το προβάδισμα. Στο ημίχρονο η ομάδα του Ομπράντοβιτς ήταν στο +6 (39-33) κι έδειχνε πως πρόθεσή της ήταν να... τελειώσει γρήγορα την υπόθεση-νίκη.

Αυτό έγινε με την απόδοσή της στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου είχε τις λύσεις στην επίθεση κι έκλεισε εντυπωσιακά την άμυνά της, με αποτέλεσμα το... ταμπλό να γράψει 63-45 για λογαριασμό της ομάδας του Ομπράντοβιτς. Στη διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου, η διαφορά δεν έπεσε ποτέ σε μονοψήφιο νούμερο, παρά τις προσπάθεις της Μάλαγα, με το τελικό 78-63 να αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του ματς.

Για τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για ακόμα μια φορά ήταν... όλα τα λεφτά ο Γκάουντλοκ που είχε 22 πόντους, 2 ασίστ και 5 ριμπάουντ, ενώ τον ακολούθησε στο σκοράρισμα ο Μπιέλιτσα που σημείωσε 15 πόντους και πήρε 11 ριμπάουντ κάνοντας double-double. Από πλευράς Μάλαγα, ο Τούλσον με 14 πόντους προσπάθησε αρκετά, όπως κι ο Στεφάν Μάρκοβιτς που πέτυχε 10 πόντους και μοίρασε 4 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 39-33, 63-45, 78-63

Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Ομπράντοβιτς): Γκάουντλοκ 22 (4), Ζήσης 2, Χίκμαν 8, Μπιέλιτσα 15, Ερντέν 6, Μπογκντάνοβιτς 11 (3), Τσετίν, Γιουρτσεβέν, Σαβάς 7, Βέσελι 4, Πρέλτζιτς 3 (1)

Μάλαγα (Πλάθα): Γκάμπριελ 1, Μάρκοβιτς 10 (2), Τούλσον 14 (2), Τόμας 2, Σουάρεζ 4, Καράοτζιτς, Γκρέιντζερ 6, Βάζκεζ 4, Κουζμίνσκας 6, Στέφανσον 2, Γκριν 9 (1), Γκολούμποβιτς 5



Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved