Ολυμπιακός: Διαρκείας για την Ευρωλίγκα

Ολυμπιακός: Διαρκείας για την Ευρωλίγκα

Ειδικά εισιτήρια διαρκείας για την Ευρωλίγκα θα διαθέσει και φέτος, για τρίτη διαδοχική χρονιά, ο Ολυμπιακός.

Οι διοικούντες τους Πειραιώτες εξέδωσαν σήμερα (30/09) ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνουν για τα Euroleague Pass, τα οποία θα ισχύσουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες τους για την πρώτη φάση, στο ΣΕΦ, απέναντι δηλαδή σε Λαμποράλ Κούτσα, Γαλατάσαραϊ, Βαλένθια, Νεπτούνας Κλαϊπέδα και Ερυθρό Αστέρα. Ειδική προσφορά θα υπάρχει για τους κατόχους της Olympiacos BC World Mastercard, που θα προμηθευτούν το μίνι διαρκείας τους με την εν λόγω κάρτα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Η ανακοίνωση: «H ΚΑΕ Ολυμπιακός για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ανακοινώνει τη διάθεση προς τους φιλάθλους ειδικών πακέτων εισιτηρίων για τους πέντε εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Euroleague, τα γνωστά Euroleague Pass! Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014 θα ξεκινήσει η διάθεση των νέων πακέτων εισιτηρίων, σε όλες τις κατηγορίες θέσεων και τιμών τα οποία θα αφορούν τους παρακάτω αγώνες…

24 Οκτωβρίου 2014: Ολυμπιακός - Laboral Kutxa Vitoria
13 Νοεμβρίου 2014: Ολυμπιακός - Galatasaray Liv Hospital Istanbul
20 Νοεμβρίου 2014: Ολυμπιακός - Valencia Basket
05 Δεκεμβρίου2014: Ολυμπιακός - Neptunas Klaipeda
12 Δεκεμβρίου 2014: Ολυμπιακός - Crvena Zvezda Telecom Belgrade

Euroleague Pass πέντε αγώνων: Το συγκεκριμένο «Δυναμικό Πακέτο» δίνει τη δυνατότητα στους φίλαθλους να αγοράσουν εισιτήρια για όλους τους αγώνες (πέντε αγώνες) με συνολική έκπτωση 20%. Τα τμήματα που μπορούν να επιλέξουν τα «Δυναμικά Πακέτα» είναι συγκεκριμένα και όλων των κατηγοριών των τιμών.

Τα προαναφερόμενα τμήματα και κατηγορίες τιμών θα πωλούνται και μέσω του www.olympiacosbc.gr.

Τα παρακάνω πακέτα, τα οποία αφορούν ακριβότερες κατηγορίες εισιτηρίων, θα διατίθενται μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός και στα τηλέφωνα: 2104527471, 2104527473, 2104527474. Επιπλέον, όλοι οι κάτοχοι των πακέτων Euroleague Pass θα έχουν έκπτωση 10% στα επίσημα προϊόντα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο ΣΕΦ. Να σημειωθεί ότι το σύνολο των διαθέσιμων θέσεων για τo Euroleague Pass είναι περιορισμένο, οπότε όσοι φίλαθλοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να βιαστούν!

Ειδική προσφορά για τους κατόχους της Olympiacos BC World Mastercard: Όλοι οι κάτοχοι της Olympiacos BC World Mastercard που θα χρησιμοποιήσουν την κάρτα τους για την αγορά των Euroleague Pass από την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, θα αποκτούν το δικαίωμα ανανέωσης για το Top 16 Euroleague Pass στην ίδια κατηγορία τιμής και παράλληλα θα κερδίζουν δύο εισιτήρια για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όσοι κάτοχοι της Olympiacos BC World Mastercard χρησιμοποιήσουν την κάρτα για αγορά του Euroleague Pass μέσα από το internet θα πρέπει να αποστείλουν ένα e-mail με τα προσωπικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο) στο info@olympiacosbc.gr».



Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved