«Αισθανόμαστε δικαιωμένοι»

«Αισθανόμαστε δικαιωμένοι»

Στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας έγραψε ο Στράτος Περπέρογλου για την πρόκριση του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο διεθνής σμολ φόργουορντ ο οποίος αναφέρθηκε στη σειρά με την Μπαρτσελόνα και στο Φάιναλ Φορ που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας.

«Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη… Μας μένουν δύο παιχνίδια ακόμη… Ο στόχος μας ήταν να περάσουμε στο Φάιναλ Φορ. Τώρα, τέθηκε ένας νέος στόχος. Θέλουμε τον τίτλο και ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν θα είναι εύκολο. Ποτέ δεν είναι.

Πήραμε το εισιτήριο για την Βαρκελώνη νικώντας τρία παιχνίδια στην σειρά την Μπαρτσελόνα. Αυτή την στιγμή αισθανόμαστε δικαιωμένοι. Σχεδόν κανείς δεν ήταν πρόθυμος να στοιχηματίσει πάνω μας. Όλοι ήταν έτοιμοι να μας κρίνουν μετά την ήττα από την Λιέτουβος Ρίτας στο TOP 16, λόγω της οποίας κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα χωρίς πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.  Όλοι ακούγαμε ότι ήταν εντάξει που φτάσαμε μέχρι τα προημιτελικά και ότι θα μας στήριζαν ότι και να γινόταν. Αλλά για εμάς δεν ήταν εντάξει. Δουλέψαμε σκληρά και όλοι αυτή η κριτική που δεχθήκαμε μας έκανε ακόμη πιο ομάδα.

Οι προπονητές ήταν εκεί για να μας βοηθήσουν. Παρακολούθησαν και ανέλυσαν και εγώ δεν ξέρω πόσα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα, έκαναν ένα πλάνο και μας βοήθησαν στην τακτική. Μας έδειξαν ότι ήταν εφικτό να τα καταφέρουμε, ότι είχαμε δυνατότητες εναντίον τους. Και κάναμε εξαιρετική δουλειά από κάθε άποψη.

Νομίζω πως το πιο δύσκολο παιχνίδι της σειράς ήταν το δεύτερο. Ήταν δύσκολο για εμάς συναισθηματικά μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι με μόλις ένα πόντο. Έπρεπε να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας και να βγούμε ξανά στο παρκέ σε 48 ώρες. Και επιπλέον βρεθήκαμε πίσω με 16 πόντους. Αυτό που κάναμε τότε ήταν απίστευτο. Βρήκαμε την καρδιά να τα καταφέρουμε, φέραμε την σειρά στο ΟΑΚΑ και μέσα στο σπίτι μας δεν θέλαμε να αφήσουμε την ευκαιρία να γλιστρήσει από τα χέρια μας. Υπήρχε πίεση, αλλά παίξαμε μπροστά σε ένα φανταστικό, απίστευτο πλήθος οπαδών. Ποτέ στην ζωή μου δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο! Δεν μπορούσα να δω ούτε ένα άδειο σκαλοπάτι! Όλοι ήθελαν να είναι εκεί και να μας βοηθήσουν. Και το έκαναν. Μας βοήθησαν πάρα πολύ. Και δεν τους απογοητεύσαμε. Πετύχαμε ακόμη δύο μεγάλες νίκες, αποδεικνύοντας ότι παραμένουμε μια καλή ομάδα, βγάζοντας εκτός Ευρωλίγκας την πρωταθλήτρια, η οποία επρόκειτο να φιλοξενήσει το Φάιναλ Φορ.

Μην ψάχνετε για μυστικά…  Η σκληρή δουλειά και το πλάνο των προπονητών μας, μας έφερε ως εδώ. Και κάτι ακόμη. Αυτή η ομάδα είναι ΟΜΑΔΑ. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που είναι τα βασικά "χαρτιά", αλλά ο αντίπαλος δεν μπορεί να υποτιμήσει κανέναν. Ξέραμε πολύ καλά ότι και οι δώδεκα έπρεπε να βοηθήσουμε. Ήταν ο μόνος τρόπος για να κερδίσουμε την σειρά. Το επόμενο βήμα για εμάς είναι ο ημιτελικός με την Σιένα. Οι αντίπαλοί μας έφτασαν στο Φάιναλ Φορ και αυτό δεν έγινε τυχαία. Δεν είναι εύκολο να πετύχεις τρεις νίκες στην σειρά. Είναι σκληρή ομάδα και την έχουμε αντιμετωπίσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Αλλά έχουμε ένα μήνα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε. Μέχρι τότε, θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι μέσα από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτά για τώρα… Μέχρι τότε, να προσέχετε τους εαυτούς σας».



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved