Ευρωλίγκα: Ο Ιβάνοβιτς και οι… άλλοι

Ευρωλίγκα: Ο Ιβάνοβιτς και οι… άλλοι

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των προπονητών των ομάδων της Euroleague με τους ανθρώπους της διοργάνωσης, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να εκπροσωπεί για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό

Η… ατζέντα της Euroleague είναι ιδιαιτέρως φορτωμένη το τελευταίο διάστημα και μετά την συνάντηση του Τζόρντι Μπερτομέου με τους συνεργάτες του, μαζί με τους παίκτες των ομάδων ήρθε η ώρα για την σύσκεψη και με τους προπονητές. Έτσι μετά τον Δημήτρη Διαμαντίδη, στην Βαρκελώνη βρέθηκε και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ο οποίος ουσιαστικά πραγματοποίησε την επίσημη… πρώτη του εμφάνιση σαν τεχνικός του Παναθηναϊκού. Οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τους προβληματισμούς τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τη βελτίωση του προϊόντος.

«Από την πρώτη χρονιά της λίγκας, το 2000, έχουμε αυτόν τον ανοιχτό διάλογο με τους προπονητές μας. Πρέπει να είμαστε περήφανοι γι' αυτό! Είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι όσον αφορά τον ρόλο που διαδραματίζουν οι κόουτς της Euroleague στο ίδιο το παιχνίδι. Πολλά πράγματα από όσα έχουμε πετύχει δεν θα είχαν επιτευχθεί χωρίς τη δική σας βοήθεια»' εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση ο πρόεδρος κι Εκτελεστικός Διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου.

«Αυτό που εξηγήσαμε από την πρώτη στιγμή είναι ότι θέλουμε τους καλύτερους παίκτες στις εθνικές ομάδες. Επομένως, δεν είναι λογικό να διεξάγονται αγώνες εθνικών ομάδων κατά τη διάρκεια της χρονιάς, στο ιδιαίτερα γεμάτο καλεντάρι των ομάδων»' εξήγησε ο Βενσάν Κολέ της Στρασμπούρ.
«Ήρθε η στιγμή ώστε να κάνουμε βήματα μπροστά ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχιστεί η ανάπτυξη και θα σταθεροποιηθεί το μοντέλο των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων. Το νέο μοντέλο αφορά τις κορυφαίες διοργανώσεις σε επίπεδο συλλόγων, προσφέροντας στους οργανισμούς μια ξεκάθαρη πορεία όσον αφορά την ανάπτυξή τους».

«'Όλες αυτές είναι σπουδαίες ιδέες και παραδείγματα όσον αφορά τον τρόπο που οι προπονητές μπορούν να βελτιώσουν το προϊόν, σε συνεργασία με τα μίντια'' πρόσθεσε ο κόουτς της Τσεντεβίτα, Γιασμίν Ρέπεσα».



«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved