«Ζούμε ένα όνειρο»

«Ζούμε ένα όνειρο»

Αν και αουτσάιντερ, η Σιένα κατάφερε να αποκλείσει τον Ολυμπιακό, με τον Νίκο Ζήση να ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο Final Four.

«Ηταν δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί σε αυτή τη φάση. Είναι μια μεγάλη ομάδα, δύο χρόνια σερί βρέθηκε στο Final Four και πέρυσι έπαιξε στον τελικό. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα χτισμένη για το Final Four. Εμείς είχαμε ελπίδες να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς ήταν κάτι το απίστευτο για όλη την Ευρώπη. Για εμάς στη Σιένα ήταν ένα ντροπιαστικό παιχνίδι. Ηταν το χειρότερο βράδυ της καριέρας μου», τόνισε αρχικά ο Ελληνας γκαρντ των Ιταλών.

Για την μεγάλη ανατροπή της Σιένα, επισήμανε: «Στο δεύτερο παιχνίδι στην Αθήνα δείξαμε ψυχή και θέληση. Στη Σιένα παίξαμε καλύτερο μπάσκετ και καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Κατορθώσαμε να κυκλοφορήσουμε σωστά τη μπάλα και να βρούμε τους διαδρόμους για να πετύχουμε καλάθια. Δεν είμαστε μια ομάδα με μεγάλα αστέρια, αλλά με συνολική δουλειά τα καταφέραμε».

Οσο για τα συναισθήματά του που έπαιζε απέναντι σε Ελληνες παίκτες και συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα, υπογράμμισε: «Ηταν περίεργα τα συναισθήματα να παίζω απέναντι στον Βασίλη και στα άλλα παιδιά, με τα οποία τα έχουμε φάει ψωμί κι αλάτι. Τώρα ο Ολυμπιακός θα επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα, που ίσως του λείπει περισσότερο».

Για το ότι στα ημιτελικά του Final Four η Σιένα θα βρει τον Παναθηναϊκό, σχολίασε: «Είναι καταπληκτικό αυτό που έκανε ο Παναθηναϊκός. Πάμε να ευχαριστηθούμε το Final Four και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Και σε αυτή την Ευρωλίγκα όλα μπορούν να συμβούν».

Τέλος, για το αν θεωρεί προσωπική δικαίωση αυτή την πρόκριση, απάντησε: «Κάθε φορά κοιτάζω να κάνω το σωστότερο για τον εαυτό μου και την καριέρα μου. Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Σιένα. Είναι μια περίεργη σεζόν για μένα και λατρεύω να παίζω μπάσκετ και το ίδιο θα κάνω στο Final Four και τα τελικά του ιταλικού πρωταθλήματος».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved