Πίστη στον στόχο

Πίστη στον στόχο

ΣΙΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΑΡΑΝΤΙΝΑΚΗΣ Oι μεγάλοι παίκτες και οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα, ο Ολυμπιακός καλείται αύριο το βράδυ στο «Παλαέστρα» να δείξει σε όλους από τι «μέταλλο» είναι φτιαγμένος.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να καθαρίσουν το μυαλό τους και να ξεχάσουν το τι έχει συμβεί μέχρι τώρα, τους 50 πόντους του πρώτου αγώνα και τις δύο ήττες που ακολούθησαν σε Φάληρο και Τοσκάνη.

Η εικόνα της ομάδας μετά από το πρώτο ματς στο ΣΕΦ ήταν άσχημη. Οι Ιταλοί έδειξαν εγωισμό στάθηκαν «όρθιοι» και έφεραν την σειρά εδώ που βρίσκεται τώρα. Το ίδιο ακριβώς θα πρέπει να κάνουν και οι Πειραιώτες αφού με μια νίκη την Πέμπτη (31/3) ξαναφέρνουν την σειρά στα μέτρα τους και την επόμενη εβδομάδα επιστρέφουν στον Πειραιά για να πανηγυρίσουν αυτοί την πρόκριση.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πεισμώσουν οι «ερυθρόλευκοι» να βάλουν «μπροστά» το πάθος και τον εγωισμό και να δείξουν ότι είναι ακόμα «ζωντανοί» και θα παραμείνουν. Τα πολλά λάθη, τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ και η κακή λειτουργία στην επίθεση στοίχησαν, τώρα η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι έχει το 2-1 στις νίκες, θα έχει τον κόσμο της αφού και στο αυριανό ματς το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, όπως και την ψυχολογία με το μέρος της.

Μερίδιο ευθύνης έχουν όλοι, όμως με μια νίκη αύριο και μια ακόμα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Ολυμπιακός θα έχει καταφέρει και πάλι τον στόχο του που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ. Αν αυτό το σενάριο συμβεί τότε οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» θα πανηγυρίζουν στο Φάληρο την πρόκριση  χωρίς οι περισσότεροι να θυμούνται τον τρόπο που ήρθε, που κάποιους μπορεί να μην τους ενδιαφέρει κιόλας. Παράλληλα η ομάδα «αγοράζει» χρόνο για να προετοιμαστεί και να διορθώσει τα λάθη της, καθώς και ηρεμία που είναι εξίσου σημαντική.

Ο Ολυμπιακός μπορεί σίγουρα να βγει κερδισμένος από όλη αυτή την κατάσταση και να πάει «μπαρουτοκαπνισμένος» πλέον και πιο έτοιμος στην Βαρκελώνη για να λύσει εκεί όποιο «πρόβλημα» του παρουσιαστεί.



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved