Γιουλ: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Γιουλ: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Τι κι αν η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, ο Σέρχιο Γιουλ έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή τους.

Οι Ισπανοί «κόλλησαν» στο ΣΕΦ, με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να μειώνουν σε 2-1 την προημιτελική σειρά των φετινών πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ο 26άχρονος γκαρντ ανανέωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής και μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως χθες (21/04) έδειξαν χαρακτήρα, ασχέτως του αρνητικού αποτελέσματος.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε: «Καλησπέρα σε όλους! Σας γράφω από την Ελλάδα και τον Πειραιά. Όπως όλοι πιθανόν γνωρίζετε η σειρά με τον Ολυμπιακό πήγε στο 2-1. Η επόμενη νίκη θα μας στείλει στο Final Four του Μιλάνο, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα. Καταφέραμε να υπερασπιστούμε την έδρα μας, να νικήσουμε τα πρώτα δύο παιχνίδια, όπως πάντα με την απίστευτη συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Στο τρίτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός μας νίκησε. Ήταν ένα σκληρό ματς που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Είχαμε ελπίδες να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα, θα γυρίσουμε στις προπονήσεις για να προετοιμαστούμε για τον τέταρτο αγώνα.

Φθάσαμε στην Ελλάδα ύστερα από μια δύσκολη εβδομάδα. Δεν είναι εύκολο το να νικήσεις τον πρωταθλητή Ευρώπης δύο φορές σε μία εβδομάδα. Και τα δύο παιχνίδια ήταν έντονα. Δουλέψαμε όλη τη χρονιά σκληρά για να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Όποιος είδε τα πρώτα παιχνίδια θα κατάλαβε πόσο σημαντικό ήταν το ότι τα παίξαμε στην έδρα μας. Επί τη ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για τη στήριξή του σε αυτούς τους αγώνες. Ήρθαμε το βράδυ της Κυριακής (20/04) στην Αθήνα, αφού είχαμε προπονηθεί το πρωί στη Μαδρίτη. Όπως συνήθως, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι προπονηθήκαμε στο ΣΕΦ. Ήταν διαφορετικό όταν επιστρέψαμε το απόγευμα! Στην προπόνηση ήταν εντελώς άδειο και πριν από το παιχνίδι απίστευτα γεμάτο. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε, αλλά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Πήραμε προβάδισμα προς το τέλος του παιχνιδιού, αλλά δεν μας έφθασε. Ήμασταν κοντά στο να τελειώσουμε τη σειρά. Χάσαμε τον Ντρέιπερ που τραυματίστηκε, ωστόσο ο Τζέισι Κάρολ επέστρεψε και είναι έτοιμος να μας βοηθήσει.

Τώρα, το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το τέταρτο παιχνίδι. Τίποτε περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Επιστρέψαμε στο ΣΕΦ το πρωί (22/04) για να προπονηθούμε, επιστρέψαμε μετά στο ξενοδοχείο και ετοιμαζόμαστε ξανά για δουλειά, αυτή τη φορά με τους γιατρούς μας και τους φυσικοθεραπευτές μας. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πόσο σημαντική δουλειά κάνουν. Η δουλειά τους είναι πραγματικά σημαντική, αφού είναι μια χρονιά μεγάλη με πολλούς αγώνες. Στην Αθήνα ο καιρός είναι πολύ καλός κι εάν βρω λίγο χρόνο θα προσπαθήσω να πάω μια βόλτα. Έτσι, θα καταφέρω να αποφορτιστώ λιγάκι εν όψει των δύσκολων αναμετρήσεων που έρχονται. Ο χρόνος περνάει πολύ αργά εν όψει του τέταρτου παιχνιδιού. Μουσική, βιβλία, ταινίες και σειρές και φυσικά συζήτηση με τους συμπαίκτες βοηθούν για να καλύψεις τον χρόνο. Μόλις τελείωσα την πρώτη σεζόν του «Breaking Bad». Το προτείνω σε όλους! Αυτά για σήμερα (22/04) από εμένα. Στέλνω σε όλους τους φιλάθλους στη Μαδρίτη μια μεγάλη αγκαλιά από την Ελλάδα. Ελπίζω να επιστρέψουμε στη χώρα με ακόμα μία νίκη και το εισιτήριο για το Final Four του Μιλάνο στην τσέπη. Hala Madrid!».



Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved