Μπαρτζώκας: «Να μην παρασυρθούμε ξανά» (video)

Μπαρτζώκας: «Να μην παρασυρθούμε ξανά» (video)

Ανεπηρέαστοι από τις προκλήσεις των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να μείνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το Γιώργο Μπαρτζώκα.

Στο flopping των Ισπανών, που σχολιάστηκε από πολλούς, αναφέρθηκε και ο 48άχρονος τεχνικός στο περιθώριο της σημερινής (16/04) προπόνησής τους στο «Palacio de Deportes de la Comunidad de Madrid». Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχθηκε πως δεν πρέπει να παρασυρθούν ξανά, ενώ πρόσθεσε πως δεν θα έχει αύριο (17/04, 20.00) στη διάθεσή του το Στράτο Περπέρογλου ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τον πρώτο αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Σε γενικές γραμμές όλα πήγαν όπως τα περιμέναμε από τη Ρεάλ. Είδαμε μια ομάδα με τεράστιες φιλοδοξίες και κίνητρο ύστερα από αυτά που έγιναν πέρυσι. Είχε μεγάλη ενέργεια, έδωσε μάχη για κάθε μπάλα κι έκανε πολλές φορές flopping. Εμείς κάναμε πολλά λάθη, που για αυτούς ήταν κλεψίματα και αιφνιδιασμοί. Κάναμε πολλές πάσες λάθος και δεν βάζαμε καν τα χέρια μας στην μπάλα όταν σούταραν. Δείξαμε σχετικά ανέτοιμοι για παιχνίδι με τέτοια σημασία».

Για το δεύτερο προημιτελικό, αύριο (17/04, 20.00): «Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι πνευματικά σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να κάνουμε τα φάουλ που μας αναλογούν κι όχι αυτά που θέλουν αυτοί να πάρουν και κυρίως να βάλουμε περισσότερους παίκτες στην εξίσωση του παιχνιδιού. Για να κερδίσεις σε αυτό το γήπεδο απαιτείται κάτι παραπάνω από αυτό που δείξαμε εμείς χθες (15/04)».

Για το άσχημα ξεκίνημά τους, χθες (15/04): «Το ξεκίνημά μας ήταν πολύ κακό κι αυτό έχει σχέση με το ότι η Ρεάλ έτσι όπως παίζει σε σοκάρει λίγο. Η ταχύτητά τους δεν είναι μόνο στο transition, αλλά και στο πέντε εναντίον πέντε. Νομίζω πως θα είμαστε πιο έτοιμοι, κάναμε καλό meeting στο ξενοδοχείο, θα κάνουμε πολύ καλή προπόνηση και όλα θα πάνε καλύτερα από ό,τι χθες (15/04).

Για το Στράτο Περπέρογλου: «Δεν μπορούμε να υπολογίζουμε στον Στράτο. Έχει 38 πυρετό και δεν έπρεπε να παίξει ούτε χθες (15/04). Ήταν δικό μου λάθος, αλλά πίστευα πως θα μπορούσε να μας βοηθήσει με την εμπειρία του. Ήταν ένα μήνα εκτός με σοβαρό πρόβλημα και δεν έπρεπε να παίξει έχοντας πυρετό».

Για το καλό δεύτερο δεκάλεπτο του Ολυμπιακού: «Στο χρονικό σημείο που πήγαμε καλά στο παιχνίδι παίξαμε καλή άμυνα, τρέξαμε και είχαμε υπομονή. Μας βοήθησε ο Πρίντεζης γιατί έχουν αδυναμία στη low post άμυνα. Νομίζω, όμως, ότι το -7 στο τέλος του ημιχρόνου αδίκησε την προσπάθειά μας. Λόγω λαθών το come back δεν έγινε στο βαθμό που το θέλαμε. Θα πρέπει να έχουμε πνευματική συγκέντρωση και να μην πανικοβληθούμε, ακόμα και όταν παίρνουν διαφορά. Να ξεπεράσουμε το ότι βάζουν την μπάλα στα χέρια και καθυστερούν την κυκλοφορία».

Για την ένταση που είχε ο πρώτος αγώνας: «Δεν μας βολεύει αυτό που έγινε, γιατί χαλάσαμε το μυαλό μας. Όσοι είδαν το παιχνίδι θα κατάλαβαν πως πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος για να μην αντιδράσεις από τέτοιες συμπεριφορές αντιπάλου. Αυτό πρέπει να κάνουμε, δείξαμε στα παιδιά βίντεο με αρκετές τέτοιες φάσεις για να μην αντιδρούν. Δεν πρέπει να μην ασχολείσαι, έστω κι αν οι διαιτητές δεν παρασύρθηκαν από αυτά που έκανε η Ρεάλ. Εάν δεν κάνω λάθος ο Ρέγες έπρεπε να έπεσε τουλάχιστον τριάντα φορές χθες (15/04). Αυτό, όμως, είναι το παιχνίδι τους, αξίζουν το σεβασμό μας σαν αξία, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε ξανά».

Μπαρτζώκας: «Να μην παρασυρθούμε ξανά» (video)



Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved