Ελληνικό «χρώμα» στο ΒiE

Ελληνικό «χρώμα» στο ΒiE

Τα playoffs της Ευρωλίγκας βρίσκονται σε εξέλιξη και το BallinEurope.com κατάρτισε την ιδανική πεντάδα, με έντονο το ελληνικό στοιχείο!

Η μπασκετική ιστοσελίδα BallinEurope.com κατάρτισε την καλύτερη πεντάδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, εκεί όπου δεσπόζουν τα ονόματα των Δημήτρη Διαμαντίδη, Σοφοκλή Σχορτσανίτη και Γιάννη Μπουρούση! Συγκεκριμένα για τη θέση του πόιντ γκαρντ επιλέχτηκε ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού: «Ο Δημήτρης Διαμαντίδης πραγματοποιεί ορισμένες από τις καλύτερες all-around εμφανίσεις στη φετινή Ευρωλίγκα και συνεχίζει να το κάνει, αφού προσπαθεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να προκριθεί στο Final-4 κόντρα στην Μπαρτσελόνα! Οι εμφανίσεις του στα παιχνίδια με την Μπάρτσα είναι απίστευτες ενώ φέτος μετράει 12,4 πόντους, 5,6 ασίστ, 3,8 ριμπάουντ και 1,7 κλεψίματα στην Ευρωλίγκα».

 

Για τη θέση των σούτινγκ γκαρντ/σμολ φόργουορντ υπάρχει το ονόματα του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος είχε φέτος 18 πόντους μ.ό. σε 10 συμμετοχές στη διοργάνωση όμως δεν κατάφερε να βοηθήσει την Τσιμπόνα να πανηγυρίσει έστω και μια νίκη… Εκτός του Μπογκντάνοβιτς δεσπόζει το όνομα του Φερνάντο Σαν Εμετέριο της Κάχα Λαμποράλ ενώ αμφότεροι σουτάρουν με το εντυπωσιακό 58,1%. Ο Σαν Εμετέριο είναι βασικός πρωταγωνιστής στη φετινή πορεία των Βάσκων ως τα playoffs της διοργάνωσης. Από κει και πέρα υπάρχει το όνομα του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος μπορεί να απουσίασε από τέσσερα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα στα μέσα της σεζόν λόγω τραυματισμού, όμως παραμένει ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή.

 

Στη γραμμή των πάουερ φόργουορντ/σέντερ ξεχωρίζει η περίπτωση του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη: «Ο Σόφο απολαμβάνει την εμπειρία στη Μακάμπι αφού φέτος μετράει 12.8 πόντους και 4.3 ριμπάουντ. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο άνθρωπος-βουνό (σ.σ. εννοεί τον Σχορτσιανίτη!) έχει δώσει στη Μακάμπι δύναμη στην άμυνα και σταθερή λύση στην επίθεση. Το BallinEurope πιστεύει ότι ο Σοφοκλής θα βοηθήσει τη Μακάμπι να προκριθεί στο Final-4». Στη λίστα της ιστοσελίδας φιγουράρει ακόμα οι Μάικ Μπατίστ, Γιάννης Μπουρούσης ο Τζόελ Φρίλαντ της Μάλαγα. Για τον σέντερ του Ολυμπιακού αναφέρεται χαρακτηριστικά πως: «Αν και τα νούμερά του έχουν πέσει σε σχέση με τη σεζόν 2008-09, ο Μπουρούσης έχει βελτιωθεί στην άμυνα και έχει γίνει καλύτερος παίκτης».  



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved