Ολυμπιακός: Εκδίκηση, για δεύτερη θέση

Ολυμπιακός: Εκδίκηση, για δεύτερη θέση

Χαρακτήρα τελικού έχει ο εντός έδρας αγώνας του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο, για την 9η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται σήμερα (06/03, 21.00, Novasports 3, live από το Onsports) στο ΣΕΦ την ιταλική ομάδα, από την οποία είχαν γνωρίσει ευρείας έκτασης ήττα στο ματς του πρώτου γύρου, στο «Mediolanum Forum». Στις τάξεις τους άπαντες υποστηρίζουν πως δεν τους ενδιαφέρει η εκδίκηση για τη συντριβή επί ιταλικού εδάφους, αναμφίβολα όμως στο μυαλό όλων δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από το νικηφόρο. Εξάλλου, όπως είπε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας χθες (05/03), στόχος τους είναι αποκλειστικά η νίκη, ακόμα και με έναν πόντο διαφορά. Μόνο έτσι, άλλωστε, ο Ολυμπιακός θα μείνει ζωντανός όχι μόνο στο κυνήγι της πρόκρισης, αλλά και της κατάληψης της δεύτερης προνομιούχου θέσης του Ε’ Ομίλου, που εξασφαλίζει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για αμφότερες τις ομάδες. Οι Πειραιώτες δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον αρχηγό τους, τραυματία στο αριστερό γόνατο, Βασίλη Σπανούλη, για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι ύστερα από εκείνα απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη και τον Απόλλωνα Πατρών στην Περιβόλα. Παρελθόν αποτελεί ο Τζαμάριο Μουν, δεν υπολογίζεται από τον 48άχρονο τεχνικό ο Μίρσα Μπέγκιτς. Το παρήγορο είναι πως συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και θα αγωνιστούν κανονικά οι προερχόμενοι από τραυματισμό Γιώργος Πρίντεζης και Στράτος Περπέρογλου, ενώ επανέρχεται ο Μπρεντ Πέτγουεϊ που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στους «μελανολεύκους», τη Δευτέρα (03/03). Ντεμπούτο θα κάνει ο νεοαποκτηθείς, Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Η Αρμάνι Μιλάνο έρχεται αποφασισμένη για το «διπλό» στο φαληρικό στάδιο, αλλά και με τον Κιθ Λάγκφορντ να είναι αμφίβολος. Ο Αμερικανός γκαρντ, που στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ήταν εντυπωσιακός με 5/6 τρίποντα και συνολικά 29 πόντους, ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί γόνατο. Η συμμετοχή του ή όχι στο βραδινό ματς, που είναι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας, θα αποφασιστεί από τον προπονητή του, Λούκα Μπάνκι, μετά τη σημερινή (06/03) πρωινή προπόνηση της ομάδας του στο ΣΕΦ. Και ο Ολυμπιακός θα κάνει χαλάρωμα το πρωί. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Μιλίβο Γιόβτσιτς (Σερβία), Έντι Βιατόρ (Γαλλία) και Μπέντζαμιν Χιμένεθ (Ισπανία).

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.



Eurobasket Γυναικών: Η ισχυρή Γαλλία συνέτριψε την Ελλάδα
Eurobasket Γυναικών: Η ισχυρή Γαλλία συνέτριψε την Ελλάδα
Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Η Παλμέιρας νίκησε την Αλ Αχλί με ένα ημίχρονο διακοπή
Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Η Παλμέιρας νίκησε την Αλ Αχλί με ένα ημίχρονο διακοπή
AEK: «Πόρτα» στην Τραμπζονσπόρ για τον Λάζαρο Ρότα
AEK: «Πόρτα» στην Τραμπζονσπόρ για τον Λάζαρο Ρότα
Γιάννης Βρούτσης: «Η Ελλάδα ενώνει, εκπληρώνουμε τις προϋποθέσεις για το Final Four»
Γιάννης Βρούτσης: «Η Ελλάδα ενώνει, εκπληρώνουμε τις προϋποθέσεις για το Final Four»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved