Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Τρελαμένος ο Γκιστ… the beast

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Τρελαμένος ο Γκιστ… the beast

Το θηρίο Τζειμς Γκιστ μπορεί να «καρδιοχτύπησε» τους συμπαίκτες του και τους φίλους του Παναθηναϊκού με τον τραυματισμό του και το ενδεχόμενο απουσίας τους από το ντέρμπι, αλλά… σιγά μην το έχανε

Ο «πονοκέφαλος» του τελευταίου δεκαημέρου για τον Αργύρη Πεδουλάκη είχε… ονοματεπώνυμο. Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικάνος του «τριφυλλιού» εδώ και περίπου δύο εβδομάδες είχε μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων του «τριφυλλιού» λόγω ενός τραβήγματος στον προσαγωγό.

Ο έμπειρος παίκτης των «πράσινων» υπέστη το τράβηγμα στην προτελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν από τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη στην Κρήτη και συνεχεία απουσίασε από τα ματς με την Μάλαγα και την Νέα Κηφισιά.

Όλες αυτές τις ημέρες στην ομάδα υπήρξε μια ανησυχία για την συμμετοχή ή όχι του Γκιστ στην αποψινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο τον παίκτη όμως να μην σκέφτεται ούτε για... πλάκα το ενδεχόμενο της απουσίας του. Αν και ο ίδιος ο Γκιστ έχει ξεκινήσει προπονήσεις από την προηγούμενη Δευτέρα, δεν είναι στην καλύτερή του κατάσταση, όπως όμως αποκάλυψε και ο ίδιος ο Αργύρης Πεδουλάκης το ιατρικό επιτελείο της ομάδας έδωσε το ΟΚ και ο Γκιστ απόψε θα φοράει κανονικά την φανέλα με το Νο14. 

«Δεν το χάνω το ματς»

Όλες αυτές τις ημέρες ο Γκιστ δεν έδινε στον εαυτό του καμία πιθανότητα.. απουσίας από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα την Δευτέρα το βράδυ ο παίκτης του «τριφυλλιού», αφού έβγαλε μεγάλο μέρος της προπόνησης, έλεγε στους συμπαίκτες του πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό. Και όπως φαίνεται, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, είχε δίκιο.

Παράδειγμα για όλους

Αυτό είναι κάτι που έχει «φτιάξει» για τα καλά τον Πεδουλάκη, μιας και η επιθυμία και η αντιμετώπιση που είχε όλες αυτές τις ημέρες ο Γκιστ ήταν το καλύτερο παράδειγμα για όλους. Ο Γκιστ έκανε πραγματικά σαν… τρελός, σαν θηρίο στο κλουβί για να παίξει, μιας και έχει αποδείξει πολλάκις πως είναι γεννημένος γι' αυτά τα ματς. Όμως και στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γκιστ έχει αποδείξει πως στα ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό είναι ίσως ο… κομβικότερος παίκτης.

Εξαφανίζει τον Σπανούλη

Το φύλλο της στατιστικής μπορεί να μην αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό την συνεισφορά του Αμερικάνου, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Γκιστ είναι ο παίκτης που έχει περάσει… χειροπέδες στον Βασίλη Σπανούλη και τον έχει… εξαφανίσει από τα ντέρμπι των «αιωνίων». Η δυνατότητά του στο να παίξει άμυνα χαμηλά τον Σπανούκλη, ο διασκελισμός του στο να ακολουθήσει τον αρχηγό του Ολυμπιακού, αλλά και τα τεράστια άκρα του που κρύβουν την πάσα και την εκτέλεση στον Λαρισαίο, καθιστούν τον Γκιστ ως τον πιο σημαντικό παίκτη και του αποψινού ντέρμπι.

Διαβάστε ακόμη

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Με αγάπη, πίστη και συνεργασία στο ΟΑΚΑ»

Απόψε ο Παναθηναϊκός έχει... γιορτή

Τον τσικνίζει και… συνεχίζει για την κορυφή

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved