Παναθηναϊκός: «Όχι στη βία, ναι στον αθλητισμό» (video)

Παναθηναϊκός: «Όχι στη βία, ναι στον αθλητισμό» (video)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο πρόεδρός της, Δ. Γιαννακόπουλος, έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να καταφέρουν να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Διαρκείς αποδείξεις πως είναι πρωταθλητής και στην εξέδρα δίνει ο Παναθηναϊκός, με τις κινήσεις και τα μέτρα που λαμβάνει έτσι ώστε το ΟΑΚΑ να παραμένει η πλέον ισχυρή έδρα στην Ευρώπη, χωρίς ακρότητες και φαινόμενα βίας που μόνο κακό μπορούν να κάνουν τόσο στον Εξάστερο όσο και στον αθλητισμό. Η «πράσινη» ΚΑΕ έχει δημιουργήσει ένα σποτ το οποίο προβάλλεται διαρκώς τόσο στα socialmedia, όσο και σε προηγούμενα παιχνίδια στο κλειστό του ΟΑΚΑ, προκειμένου οι αθλητές της ομάδας αλλά και το τεχνικό τιμ, να περάσουν στον κόσμο το μήνυμα κατά της βίας.

Στο σποτάκι λαμβάνουν μέρος οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Νίκος Παππάς, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Μάικ Μπατίστ, Αντώνης Φώτσης και Αργύρης Πεδουλάκης. Ο τίτλος του είναι «Λέμε ΟΧΙ στη βία, λέμε ΝΑΙ στον αθλητισμό!», και έχει αναρτηθεί στον επίσημο λογαριασμό του Παναθηναϊκού στο youtube, από τις 31 Ιανουαρίου.

Προσωπική επιστολή Δ. Γιαννακόπουλου σε κάθε φίλαθλο

Ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τόσο η προβολή του σποτ όσο και οι προσωπικές ενέργειες του ιδιοκτήτη και προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δ. Γιαννακόπουλου, δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι οι «πράσινοι» έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να διεξαχθεί ομαλά και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα το παιχνίδι της Πέμπτης. Μάλιστα, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ έχει συντάξει επιστολή την οποία παίρνει στα χέρια του ο κάθε φίλαθλος του Παναθηναϊκού που προμηθεύεται εισιτήριο για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, έτσι ώστε να αποδειχθεί πως ο Παναθηναϊκός, εκτός από τα παρκέ, είναι πρωταθλητής και στην εξέδρα.

Η επιστολή του Δ. Γιαννακόπουλου:

«Φίλοι του Παναθηναϊκού

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω τις ολόθερμες ευχαριστίες μου για τη διαρκή, μαζική και μέχρι σήμερα απόλυτα Παναθηναϊκή παρουσία σας στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας και για τη βοήθεια που μας προσφέρετε για μία ακόμη χρονιά.

Αποτελείτε τη μεγάλη δύναμη της ομάδας μας και αυτό κάτι που το έχουμε επισημάνει πολλές φορές... Τόσο εμείς, ως διοίκηση όσο και οι προπονητές με τους παίκτες. Γνωρίζουμε ότι μαζί σας έχουμε πετύχει ήδη πολλά. Μπορούμε και θέλουμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα, στηριζόμενοι στη δική σας δύναμη και ανταποκρινόμενοι στη λατρεία σας για τον Παναθηναϊκό μας.

Θέλω όμως να σας υπογραμμίσω κάτι, που γνωρίζουμε ότι για όλους μας είναι εξαιρετικά σημαντικό και αφορά στην προστασία της ομάδας μας. Γι' αυτό, παρακαλώ να έχω την προσοχή σας...

Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, υποδεχόμαστε στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά για το Τορ 16 της Ευρωλίγκας. Είμαι βέβαιος ότι και από μόνοι σας, καταλαβαίνετε πόσο αναγκαία είναι η παρουσία σας στο γήπεδο και πόσο σημαντική για την ομάδα μέσα στο παρκέ, η ενίσχυση που μόνο εσείς μπορείτε να της προσφέρετε.

Είμαι βέβαιος και για το ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια μοναδική ατμόσφαιρα, όπως μόνο εμείς ξέρουμε να το κάνουμε στο σπίτι μας, το ΟΑΚΑ, χωρίς ακρότητες, χωρίς ρίψεις αντικειμένων, χωρίς κροτίδες και φωτοβολίδες. Θέλω να γνωρίζετε ότι τα μέτρα τάξεως θα είναι δρακόντεια, γι' αυτό φροντίστε να προσέλθετε όσο πιο νωρίς στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί τυχόν ταλαιπωρία και συνεργαστείτε αρμονικά, όπως πάντα, με τους υπαλλήλους της ΚΑΕ και της Αστυνομίας. Και πάνω απ' όλα για όλους ασφαλείας, καθόμαστε όλοι στις θέσεις μας και αφήνουμε ελεύθερους τους διαδρόμους που οδηγούν στην έξοδο από το κλειστό.

Παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση επιθυμούμε όσο τίποτα άλλο την παρουσία σας και τη συμπαράστασή σας, δίχως όμως -σε καμία περίπτωση- να υπάρξουν ενέργειες που θα παρεμποδίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και ενδεχομένως να προκαλέσουν περαιτέρω προβλήματα με τιμωρίες στην πορεία μας προς το Final 4.

Γνωρίζουμε και γνωρίζετε, άλλωστε, ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανάγκη από τέτοιες ενέργειες. Το έχουμε αποδείξει με τους τίτλους μας ότι εμείς μιλάμε μέσα στο γήπεδο και όχι στα μικρόφωνα και στις αίθουσες...

Μη δώσετε το παραμικρό «πάτημα» σε οποιονδήποτε για να προπαγανδίσει εις βάρος του Παναθηναϊκού μας.

Μην απαντάτε στις προκλήσεις,

Υποστηρίζουμε την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης μόνο με φωνή και είμαστε περήφανοι γι' αυτό.

Σας ευχαριστώ πολύ και σας καλώ όλους στο «σπίτι» μας, στις 20 Φεβρουαρίου, για να οδηγήσουμε τον Παναθηναϊκό μας σε μια ακόμη μεγάλη επιτυχία.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Γιαννακόπουλος»

Δείτε την επιστολή:

epistoli 1

epistoli 2

Δείτε το βίντεο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενάντια στη βία:

Παναθηναϊκός: «Όχι στη βία, ναι στον αθλητισμό» (video)



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved