Στο Μιλάνο το ντέρμπι, 90-85 τη Φενέρ

Στο Μιλάνο το ντέρμπι, 90-85 τη Φενέρ

Την 3η νίκη της στο Top 16 της Ευρωλίγκας πανηγύρισε η Αρμάνι Μιλάνο, καθώς μετά από ένα εντυπωσιακό σε διακύμανση ματς επικράτησε 90-85 της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και την άφησε με μία νίκη μετά από πέντε αγώνες στον όμιλο.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Ομπράντοβιτς μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο δεκάλεπτο, γρήγορα οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι «γύρισαν» το παιχνίδι και πέρασαν σε θέση οδηγού. «Μαέστρος» για τους Ιταλούς ήταν ο Τζεντίλε, καθώς έκανε… πράγματα και θαύματα για να πάρει προβάδισμα το Μιλάνο και να το διατηρήσει ως το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, με τη Φενέρ να εξαπολύει την τελική αντεπίθεση, να πλησιάζει στους τρεις (79-76) 1’50’’ πριν το τέλος αλλά τους γηπεδούχους να κρατούν τη νίκη και να φτάνουν στο 3-2 στον όμιλο που τους κρατά «ζωντανούς» για την υπόθεση-πρόκριση.

Η Φενέρ ήταν αυτή που ξεκίνησε πιο... ζεστή το ματς και προηγήθηκε 25-18 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, όμως, το επιθετικό ξέσπασμα της Αρμάνι Μιλάνο και η αστοχία των Τούρκων, έφερε το παιχνίδι στο 49-40 υπέρ των γηπεδούχων στο ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Μπάνκι διατήρησαν το προβάδισμά τους (64-58), με τη Φενέρ στην τελευταία περίοδο να βάζει μεγάλα σουτ, αλλά να... προδίδεται από την περιφερειακή άμυνα και να «λυγίζει» 90-85 στο Mediolanum Forum.

Κορυφαίος, μαζί με τον Τζεντίλε, και πρώτος σκόρερ για την Αρμάνι, ο Ντάνιελ Χάκετ που είχε 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ο Τζέρελς πέτυχε 15 πόντους με 4/4 δίποντα, 2 κλεψίματα και 1 ασίστ. Από πλευράς Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, ο Λίνας Κλέιζα έκανε... όργια με 26 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 ασίστ, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Νεμάνια Μπιέλιτσα με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 3 ασίστ.

Αρμάνι Μιλάνο (Μπάνκι): Τζεντίλε 14 (2), Τσερέλα, Μέλι 4, Χάκετ 17 (1), Κανγκούρ 12 (4), Λάνγκφορντ 14, Σάμιουελς 7, Γουάλας, Λαβάλ 4, Μος 3, Τζέρελς 15 (2)

Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Ομπράντοβιτς): ΜακΚάλεμπ 12 (1), Ονάν, Μπιέλιτσα 15 (1), Μαχμούτογλου 4, Κλέιζα 26 (1), Τουρκιλμάζ, Βίντμαρ 5, Ζόριτς, Σιπαχί, Μπίρσεν, Μπογκντάνοβιτς 11 (1), Πρέλζτζιτς 12

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved