«Φρένο» στη Μόσχα για τη Ρεάλ!

«Φρένο» στη Μόσχα για τη Ρεάλ!

Μετά από 31 ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, η Ρεάλ Μαδρίτης έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από τη Μόσχα αφού η ΤΣΣΚΑ τη νίκησε 85-71 και την «έπιασε» στην κορυφή του ομίλου τους στο Top 16 της Ευρωλίγκας.

Το… τρένο από τη Μαδρίτη σταμάτησε στη Μόσχα. Η ΤΣΣΚΑ με έναν εξαιρετικό Νέναντ Κρστιτς, νίκησε 85-71 τη «Βασίλισσα» και έβαλε τέλος στο 31-0 που είχαν οι Μαδριλένοι σε όλες τις διοργανώσεις! Πλέον, δεν υπάρχει αήττητη ομάδα στην Ευρωλίγκα, αφού η Ρεάλ «λύγισε» στη Μόσχα και υπέστη την πρώτη ήττα της χρονιάς. Οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα είχαν πάρει τα ηνία του αγώνα, κράτησαν το προβάδισμά τους στα δύσκολα, όταν η Ρεάλ προσπάθησε να κάνει την τελική αντεπίθεσή της για να «γυρίσει» το παιχνίδι και με ένα ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο εξασφάλισε και σημαντική διαφορά που τη φέρνει σε θέση ισχύος ακόμα και για την πρωτιά του ομίλου.

Η ΤΣΣΚΑ ξεκίνησε αρκετά καλά το ματς, βρήκαν ρυθμό οι Βοροντσέβιτς και Κρστιτς και κατάφερε να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενη με +13 (23-10), έχοντας δείξει από νωρίς στη Ρεάλ Μαδρίτης ότι… δεν αστειεύεται και σκοπεύει να την υποχρεώσει στην πρώτη της ήττα. Οι Μαδριλένοι στο δεύτερο δεκάλεπτο έδειξαν σημάδια… ζωής, βρέθηκαν κοντά στο σκορ με τον Γιάννη Μπουρούση να είναι θετικός και να συνεπικουρεί τις προσπάθειες των Ροντρίγκεζ και Μίροτιτς, ωστόσο η ΤΣΣΚΑ έκλεισε το ημίχρονο στο +10 (40-30).

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η Ρέαλ Μαδρίτης με τον Σέρχι Ροντρίγκεθ «πρώτο βιολί», κατάφερε να πλησιάσει αρκετά στο σκορ και να απειλήσει με… ανατροπή την ΤΣΣΚΑ. Οι «μερένχες» βελτιώθηκαν σε άμυνα και επίθεση, πλησίασαν στους τέσσερις πόντους (59-55), όμως, στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Κρστιτς και ο Βοροντσέβιτς πήραν ξανά… μπρος, και «τελείωσαν» το ματς. Το τελικό 85-71 έφερε και την 3η νίκη της ΤΣΣΚΑ, με τις δυο ομάδες να έχουν πλέον το 3-1 στον όμιλο και τους Ρώσους στην κορυφή μετά τη σημερινή τους επικράτηση.

Κορυφαίος για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Νέναντ Κρστιτς με 18 πόντους, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Βοροντσέβιτς με 14. Για τη Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε να ανατρέψει την κατάσταση ο Σέρχι Ροντρίγκεθ, που ήταν και πρώτος σκόρερ του αγώνα με 19 πόντους, όμως, με τον Ρούντι να έχει μόνο 5 πόντους και 0/6 τρίποντα, ήταν δύσκολα τα πράγματα. Ο Γιάννης Μπουρούσης είχε θετική παρουσία, με 2 πόντους και 8 ριμπάουντ.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Μεσίνα): Τεόντοσιτς 7 (1), Μίτσοβ 14 (3), Φριτζόν 11 (2), Τζάκσον 8 (1), Πάργκο 2, Κρστιτς 18 (1), Βοροντσέβιτς 14 (2), Κάουν 7, Κριάπα 4

Ρεάλ Μαδρίτης (Λάσο): Ντρέιπερ, Ρούντι 5, Ρέγιες, Ντιέζ, Μίροτιτς 13 (1), Ροντρίγκεζ 19 (3), Ντάρντεν 11 (2), Γιούλ 15 (3), Μπουρούσης 2, Σλότερ 2, Μέζρι 4

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved