«Δείξαμε χαρακτήρα»

«Δείξαμε χαρακτήρα»

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην έδρα του έχοντας πάρει μία νίκη στη Βαρκελώνη και πλέον αναζητά άλλες δύο νίκες προκειμένου να προκριθεί στο Final-4.

Ο Στράτος Περπέρογλου έγραψε στο προσωπικό του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας. Αναλυτικά τι έγραψε ο Έλληνας φόργουορντ…

«Οι τελευταίες τέσσερις μέρες ήταν πολύ σκληρές για εμάς, αλλά καταφέραμε να φύγουμε χαμογελαστοί έστω κι αν γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πρέπει να είμαστε και πάλι σοβαροί πολύ γρήγορα.

Είχαμε ένα πραγματικά πολύ δύσκολο παιχνίδι την Τρίτη, ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Όταν χάνεις μακριά από την έδρα σου, με έναν πόντο ποτέ δεν είναι εύκολο. Ειδικά σε μία σειρά πλέι οφ όπου κάθε νίκη μετράει. Ήμασταν πολύ απογοητευμένοι μετά το παιχνίδι της Τρίτης. Ήμασταν τόσο κοντά στο να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Κι όταν χάνεις ένα τέτοιου είδους παιχνίδι, είναι πάντα πολύ σκληρό. Αυτή η ομάδα όμως έχει χτιστεί για να παλεύει και να κερδίζει.

Δείξαμε χαρακτήρα σαν ομάδα, επιστρέφοντας παρά την απογοήτευσή μας. Πολλοί πίστευαν πως δεν θα είχαμε καρδιά και ψυχή για να επιστρέψουμε με μία ανάλογη εμφάνιση μέσα σε 48 ώρες. Εμείς όμως είχαμε και τα δύο στοιχεία αυτά και πήραμε αυτό για το οποίο είχαμε έρθει εδώ. Άλλοι επίσης δεν θα πίστευαν πως θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς όταν βρεθήκαμε στο -16. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης στο πρώτο μισό του αγώνα αλλά ποτέ δεν τα παρατήσαμε. Πιστεύαμε πως μπορούμε να το κάνουμε, να φύγουμε δηλαδή νικητές από το Παλάου Μπλαουγκράνα.

Στα αποδυτήρια όμως είπαμε ο ένας στον άλλο ότι μπορούσαμε να το πετύχουμε. Κανείς δεν είχε αμφιβολία για αυτό. Χρησιμοποιήσαμε το μυαλό μας σε άμυνα και επίθεση προσπαθώντας να βγάλουμε το πλάνο που είχαν σχεδιάσει οι προπονητές μας.

Ήταν μία μεγάλη νίκη, είμαστε πολύ χαρούμενοι αλλά την ίδια στιγμή γνωρίζουμε πως μπορεί και να μη σημαίνει τίποτα. Είναι λίγο περίεργη κατάσταση. Όλοι πιστεύουμε πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να κερδίσει στο ΟΑΚΑ. Γι' αυτό το λόγο πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και στη... γη. Το σκορ πλέον είναι 1-1, τίποτα παραπάνω. Χρειάζονται δύο ακόμα νίκες. Θα παίξουμε στην έδρα μας και χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου μας. Ελπίζουμε να είναι εκεί για εμάς.

Και κάτι ακόμα για ένα παίκτη μας που ήταν στην κορυφή σε αυτά τα δύο ματς. Ο λόγος για τον Δημήτρη Διαμαντίδη ο οποίος είναι ο αρχηγός μας. Όταν επιτίθεται περισσότερο στο αντίπαλο καλάθι, το ίδιο κάνουμε κι εμείς. Γνωρίζουμε ότι είναι ο αρχηγός της ομάδας. Το αποδεικνύει κάθε φορά στο γήπεδο. Είναι υπέροχος παίκτης και άτομο. Έχει το δικό του τρόπο για να μας ωθεί να γινόμαστε καλύτεροι. Και σε αυτά τα δύο παιχνίδια απέδειξε γιατί θεωρείται αν όχι ο καλύτερος ένας από τους καλύτερους.

Αυτά είχα να πω. Θα μιλήσουμε ξανά από την Αθήνα την επόμενη φορά. Μέχρι τότε να προσέχετε τους εαυτούς σας».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved