«Στην κόλαση του ΟΑΚΑ!»

«Στην κόλαση του ΟΑΚΑ!»

Τα ισπανικά μέσα ασχολούνται με τους επαναληπτικούς στην Αθήνα ενώ η El Pais παραδέχεται ότι ο Ομπράντοβιτς χαμογέλασε τελευταίος στη Βαρκελώνη!

To break του Παναθηναϊκού στο Palau Blaugrana άλλαξε τις ισορροπίες στην προημιτελική σειρά της Ευρωλίγκα με την Μπαρτσελόνα που πλέον καλείται να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση στο ΟΑΚΑ. Τα ισπανικά μέσα… τρέμουν την έδρα των «πράσινων», αποθεώνουν τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Ρομέιν Σάτο ενώ κάνουν ειδική αναφορά στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά:

As: «Η Μπάρτσα θα χρειαστεί μια ηρωική εμφάνιση για να κερδίσει ένα παιχνίδι στην Αθήνα, στην κόλαση του ΟΑΚΑ! Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο δεύτερο παιχνίδι, αφού ο Σάτο και ο Διαμαντίδης κατέστρεψαν την άμυνα της Μπαρτσελόνα».

Marca: «Η Μπαρτσελόνα θέλει τουλάχιστον μια νίκη στην Αθήνα! Ο Διαμαντίδης, ο οποίος ήταν εξαφανισμένος στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ξανά καθοριστικός ενώ πήρε βοήθειες από τον Σάτο. Τα χαμηλά ποσοστά στα τρίποντα κόστισαν στην ομάδα του Πασκουάλ ενώ ο Λάκοβιτς αστόχησε σε κρίσιμο σουτ».

Sport: «Η στρατηγική του Ομπράντοβιτς επαναλήφθηκε, η Μπαρτσελόνα έδειξε να έχει μάθει το μάθημά της όμως μόνο για ένα ημίχρονο όταν μπλόκαρε τον Διαμαντίδη, τον παίκτη που παρ’ ολίγον να κερδίσει μόνος του το πρώτο παιχνίδι. Πλέον η Μπαρτσελόνα είναι υποχρεωμένη να κερδίσει τουλάχιστον ένα από τα δύο παιχνίδια στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα».

El Pais: «Ο τρόπος του Ομπράντοβιτς! Ο Ζοτς χαμογέλασε τελευταίος στο Palau Blaugrana. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την Μπαρτσελόνα στο γήπεδό της και ο Σέρβος τεχνικός πίστεψε στη θέληση των παικτών του. Ο Λάκοβιτς δοκίμασε το τρίποντο στα τελευταία οκτώ δευτερόλεπτα όμως ο Παναθηναϊκός τελείωσε τη δουλειά στη Βαρκελώνη».

El Periodico: «Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό και θα τα παίξει όλα για όλα στην Αθήνα αφού έχασε μεγάλη ευκαιρία στη Βαρκελώνη. Οι Έλληνες έπαιξαν έξυπνα στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού κόντρα στην Μπάρτσα που δεν είχε τίποτα πρωτότυπο στο παιχνίδι της».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved