«Μάγκες, τα ξεχνάμε όλα»

«Μάγκες, τα ξεχνάμε όλα»

Ο τρόπος που ήρθε η ήττα από την Μπαρτσελόνα όχι μόνο δεν λύγισε τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ίσα ίσα τους πείσμωσε περισσότερο.

Χαρακτηριστικές του κλίματος που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας είναι οι δηλώσεις του Κώστα Καϊμακόγλου: «Αυτό που επικρατούσε από χθες στα αποδυτήρια είναι αυτό που περιμένανε όλοι να δούνε. Καταρχήν να δουν αν η ομάδα μας μπορεί να κοντράρει την Μπαρτσελόνα. Αυτό το τεστ το περάσαμε επιτυχημένα, δείξαμε ότι μπορούμε και αυτό που επικρατούσε είναι το: “Μάγκες, εδώ που φτάσαμε κοντράραμε στα ίσια, χάσαμε στον πόντο, στις λεπτομέρειες, τα ξεχνάμε όλα και πάμε για το επόμενο”… Πώς είναι όταν βλέπεις μια ταινία και τη σβήνεις από τον σκληρό δίσκο, έτσι ακριβώς πρέπει να καθαρίσουμε τα μυαλά μας και να πάμε για ένα δεύτερο επεισόδιο να τα δώσουμε όλα ακόμη πιο δυνατά και αν μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Εν συνεχεία, εξήγησε πως ο Παναθηναϊκός διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται για να πάει στο Φάιναλ Φορ: «Η αλήθεια είναι πως το χάνεις ένα πόντο και ειδικά να έχεις την ευκαιρία με ένα σουτ στο τέλος να κερδίσεις σε πονάει πιο πολύ. Ίσως εντός εισαγωγικών να ήταν καλύτερα να χάσεις με δέκα πόντους, γιατί τους βρίσκεις και πιο χαλαρούς. Αλλά νομίζω εφόσον δείξαμε ότι· μπορούμε και τους κοντράραμε στο πρώτο ματς που είναι και το πιο κρίσιμο νομίζω ότι θα έχουμε και πάλι την ευκαιρία. Οι παλαιότεροι οπωσδήποτε με την εμπειρία τους να είναι οι πρώτοι προς αυτή την κατεύθυνση και οι πιο νέοι με τον ενθουσιασμό και το μεγάλο κίνητρο και τη δίψα για να πάνε στο Φάιναλ Φορ νομίζω πως είναι ένας καλό συνδυασμός για να καταφέρουμε να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί στο δεύτερο ματς».

Όσον αφορά στη διαιτησία του πρώτου αγώνα στη Βαρκελώνη, αρκέστηκε να σχολιάσει: «Η διαιτησία μπορεί να ήταν καλή, μπορεί και κακή. Εμείς όμως είμαστε Παναθηναϊκός και δεν μας ενδιαφέρουν αυτά, λάθη γίνονται. Και να έγιναν τα λάθη το ματς έφτασε στον πόντο οπότε πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε εμείς καλά για να το διορθώσουμε. Εμείς θέλουμε να παίζουμε το δικό μας παιχνίδι και να κερδίζουμε μέσα από την προσπάθειας μας».



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved