Μπαρτζώκας: «Προχωράει του Καββαδά» (video+photos)

Μπαρτζώκας: «Προχωράει του Καββαδά» (video+photos)

Ομάδα που έχει το χαρακτήρα του νικητή, σχεδιασμένη για να κερδίζει τίτλους, είναι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με το Γιώργο Μπαρτζώκα.

Οι Πειραιώτες έχουν ήδη φθάσει τις 16 διαδοχικές νίκες τους στα επίσημα παιχνίδια τους φέτος και κόντρα στη Γαλατάσαραϊ, αύριο (28/11, 21.00) στο ΣΕΦ για την 7η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας, θέλουν να διευρύνουν το σερί τους. Ο 48άχρονος τεχνικός παραδέχθηκε πως ναι μεν η ομάδα του είναι νικών και τίτλων, το αήττητο όμως δεν έχει επί της ουσίας καμία σημασία. Μίλησε, επίσης, για τη μεταγραφή ενίσχυση της ομάδας του και το «φλερτ» με τον Πανιώνιο για το Βασίλη Καββαδά που είναι υπαρκτό, αλλά δεν έχει καταλήξει μέχρι στιγμής. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τον εντός έδρας αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ: «Το πρόγραμμά μας έχει αύριο (28/11) το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ. Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι από εκείνο του πρώτου γύρου. Τη συγκεκριμένη ομάδα τη χτύπησαν πολλοί τραυματισμοί. Έχει μεγάλες οικονομικές δυνατότητες. Ο Μενσά-Μπονσού γνωρίζει τον Αταμάν από την Μπεσίκτας, ενώ υπάρχει και η προσθήκη του Χέρστον. Έχει τρεις διαδοχικές νίκες. Στο μυαλό μας δεν υποτιμούμε τον αντίπαλό μας. Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ η νίκη. Έχουμε μεγάλο κίνητρο, παρότι είμαστε πιο άνετοι εν όψει της συνέχειας, έχουμε ήδη προκριθεί. Η Ευρωλίγκα είναι πολύ απαιτητική διοργάνωση και θέλει προσοχή και συγκέντρωση. Για να κερδίσουμε στο πρώτο ματς κάναμε πολύ καλή εμφάνιση κι έτσι θέλουμε σε ακόμα ένα παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη».

Για το φετινό σερί του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός έχει 16 διαδοχικές νίκες. Με αφήνει ευχαριστημένο ότι κερδίζουμε παντού. Βεβαίως, θα χάσουμε παιχνίδια. Με αφήνει έκπληκτο, πάντως, ο σεβασμός με τον οποίο αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό στο εξωτερικό, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο τον αντιμετωπίζουν οι φίλαθλοι. Το να κάνεις ρεκόρ δεν σημαίνει πως πήραμε κάποιο τρόπαιο. Δεν υπάρχει πανηγυρικό κλίμα. Ο Βασίλης Σπανούλης είναι επίλεκτο μέλος της ομάδας μας και νιώθουμε υπερήφανοι για αυτόν. Ωστόσο, δεν υπάρχει εφησυχασμός. Θα επικαλεστώ μια δήλωση του Λοτζέσκι. Κάποια ματς τα διαχειριστήκαμε σαν ήττα κι αυτό είναι στα θετικά της ομάδας».

Για τη φετινή Ευρωλίγκα: «Η Ευρωλίγκα είναι πολύ μεγάλη. Πρέπει να αποφεύγουμε τέτοιου είδους προβληματισμούς. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έχει κάνει δύο ήττες στο πρωτάθλημά της. Η Μπαρτσελόνα με αυτό το ρόστερ έχασε από την ουραγό της ACB. Δεν πρέπει να προβληματιζόμαστε. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα νικών και τίτλων. Έχουμε οκτώ καινούριους παίκτες, που δεν είχαν παίξει στο παρελθόν στην Ευρωλίγκα. Η ομάδα είναι σε περίοδο βελτίωσης».

Για το εάν θα ενισχυθεί, στη ρακέτα, ο Ολυμπιακός: «Εμείς έχουμε στο μυαλό μας περισσότερο το αυριανό (28/11) παιχνίδι. Η εισήγησή μου είναι να βασίζουμε πάρα πολύ την πορεία της ομάδας μας στο πώς δουλεύουμε στην προπόνηση. Για παράδειγμα, κάθε καλή εμφάνιση του Πρίντεζη και του Πέτγουεϊ έχει παίξει ρόλο ο Αγραβάνης. Το ερώτημα δεν προκύπτει από τον τραυματισμό του Σίμονς, αλλά και επειδή λείπει ο Μαυροειδής. Επιλογή μας είναι να έχουμε τέσσερις παίκτες στη θέση «5», αλλά έχουμε δύο. Εισηγήθηκα στη διοίκηση και η διοίκηση προχωράει να βρει την άκρη με τον Πανιώνιο για το θέμα του Βασίλη Καββαδά. Δεν έχει ολοκληρωθεί τίποτα. Ο Καββαδάς δεν έχει σχέση με το Σίμονς, έχει περισσότερο με το Μαυροειδή. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να έχει τρεις ξένους παίκτες σε μία θέση. Είμαι υπόχρεος στη διοίκηση που προχωράει τις εισηγήσεις μου. Δεν έχει τελειώσει. Εξελίξεις για αυτό το θέμα θα έχουμε από αύριο (28/11)».

Για την πρώτη θέση που κυνηγάει ο Ολυμπιακός στον όμιλό του: «Δεν πιστεύω ότι η πρώτη ή η δεύτερη θέση διαφοροποιεί τα πράγματα. Από εκεί και πέρα, σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα κάνουμε κάτι διαφορετικό στην προπόνηση. Πιστεύω ότι έχουμε καταφέρει να περάσουμε στην επόμενη φάση. Τώρα, ποιοι θα παίξουν στα ματς που απομένουν θα το κοιτάξω μετά το ματς με τη Γαλατάσαραϊ».

Μπαρτζώκας: «Προχωράει του Καββαδά» (video+photos)



Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved