«Κάθε λάθος πληρώνεται»

«Κάθε λάθος πληρώνεται»

Στην πρεμιέρα των play off της Ευρωλίγκας αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας με δηλώσεις του στον Sentra FM 103,3.

«Κάθε λάθος πληρώνεται πλέον, δεν μπορεί να διορθωθεί. Είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά και πιο ενδιαφέροντα. Μας περιμένει μια γεμάτη εβδομάδα, με παιχνίδια και σήμερα (22/03) και την Πέμπτη. Αναμένεται να γίνουν ωραία ματς ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Δίκαια βρίσκονται εδώ», ήταν το πρώτο σχόλιό του, για να προσθέσει:

«Οι δύο τουρκικές (Φενέρμπαχτσε και Εφές Πίλσεν) ίσως θα μπορούσαν να είναι μέσα, με βάση τη δυναμική των ομάδων και το ρόστερ τους, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν και δικαίως, επειδή δεν έπαιξαν όπως έπρεπε. Και τα τέσσερα ζευγάρια είναι πολύ δυνατά και το πλεονέκτημα έδρας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Σίγουρα, φαβορί είναι όσοι έχουν το πλεονέκτημα, ακόμα και η Κάχα έχει ένα μικρό αβαντάζ, παρότι υποτιμάται από όλους. Ωστόσο, στο παρκέ διαψεύδει όλους όσοι δεν την πιστεύουν».

Ο Ολυμπιακός παίζει με τη Σιένα, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε:

«Η Σιένα είναι πολύ υπολογίσιμη ομάδα, έχει έναν καλό προπονητή, τον ίδιο, εδώ και πολλά χρόνια. Έχει παίκτες που επίσης είναι χρόνια στην ομάδα. Η απουσία του Μακάλεμπ παίζει ρόλο, ωστόσο έχει σταθερές ως ομάδα και σίγουρα θα είναι σκληρό καρύδι για τον Ολυμπιακό. Το θετικό είναι πως ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Παίξαμε πρόσφατα φιλικό και διαπίστωσα πως έχει φορμαρισμένους όλους τους παίκτες του. Επίσης, έχει το αβαντάζ, ωστόσο δεν έχει δικαίωμα στο λάθος σε αυτά τα δύο πρώτα ματς. Πέρα από το τεχνικό κομμάτι, το ψυχολογικό είναι εξίσου σημαντικό. Ο κόσμος πολλές φορές μεταφέρει πίεση, αντί να βοηθάει. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει το πρώτο ματς έστω και με έναν πόντο».

Για τη σειρά του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να έχουν το πλεονέκτημα έδρας, πρόσθεσε:

«Έχει δύσκολη αποστολή, όχι όμως αδύνατη. Την Μπαρτσελόνα όλοι ήθελαν να την αποφύγουν και η Μπαρτσελόνα όμως από όλους τους δεύτερους δεν ήθελε τον Παναθηναϊκό. Έχει μεγάλη πίεση να επαναλάβει το περσινό κατόρθωμά της, πόσο μάλλον από τη στιγμή που το Φάιναλ Φορ γίνεται φέτος στη Βαρκελώνη. Έχει τον τίτλο του μεγάλου φαβορί, που της προσθέτει περισσότερη πίεση, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει, επικοινωνιακά, καταφέρει να αποβάλει το άγχος. Θα δούμε ένα γρήγορο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι πολύ καλός στο επιθετικό ριμπάουντ και να κάνεις φάουλ όταν πρέπει. Η Μπαρτσελόνα κινείται πάρα πολύ χωρίς την μπάλα, είναι πιθανό να χάσεις τη συγκέντρωσή σου και να δεχθείς εύκολο καλάθι. Έχει αυτοματισμούς, πολύ καλούς παίκτες και φυσικά τον Ναβάρο. Αν και όλοι λένε πόσο ταλαντούχοι είναι οι παίκτες της στην επίθεση, όλα ξεκινούν από την καταπληκτική άμυνά της».

Για τον ισπανικό εμφύλιο, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια, ανέφερε:

«Δεν υπάρχει δέος όταν παίζουν ισπανικές ομάδες μεταξύ τους, έχουν παίξει πολλές φορές μαζί και γνωρίζονται. Συμβαίνει σε ισπανικά ζευγάρια να σπάει η έδρα, εκεί βλέπω πως μπορεί να γίνει πιο εύκολα το “διπλό”».



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι»
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι»
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved