Μπαρτζώκας: «Καθόλου εύκολο ματς» (video+photos)

Μπαρτζώκας: «Καθόλου εύκολο ματς» (video+photos)

Σε καμία περίπτωση ο Ολυμπιακός δεν θα πρέπει να υποτιμήσει την Μπάγερν Μονάχου, καθώς είναι πολύ καλή ομάδα, σύμφωνα με το Γιώργο Μπαρτζώκα.

Την Μπάγερν Μονάχου υποδέχονται αύριο (31/10, 21.15) οι Πειραιώτες, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας. Ο 48άχρονος τεχνικός τόνισε πως η αποστολή τους κόντρα τους Γερμανούς θα είναι δύσκολη, καθώς μπορεί να μην είναι μεγαθήριο αλλά είναι ικανοί να σου κάνουν τη ζημιά. «Καλησπέρα σας! Μετά την Κωνσταντινούπολη έχουμε τρίτο δύσκολο παιχνίδι στη σειρά, με την Μπάγερν Μονάχου, η οποία είναι αήττητη στον όμιλο, κάτι που δείχνει τη σημασία του αγώνα. Πέραν της συγκεκριμένης αγωνιστικής αξίας της η Μπάγερν Μονάχου έχει και δυνατά πνευματικά χαρακτηριστικά. Θα έχουμε δύσκολο έργο αύριο (31/10), έχουμε αρχή να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, δεν υποτιμούμε κανέναν και κάτω από αυτό το πρίσμα λειτουργούμε πάντα. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο ματς, δεν υπάρχει άλλωστε εύκολο ματς στην Ευρωλίγκα», τόνισε στην αρχική τοποθέτησή του ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Είπε ακόμα…

Για την Μπάγερν Μονάχου: «Οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου έχουν ενέργεια. Έχει, επίσης, έναν έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή, που αρέσκεται να τρέχει στο γήπεδο. Όσον αφορά στην άμυνα προσπαθεί να βγάλει παίκτες στόχους από το παιχνίδι. Η Μπάγερν Μονάχου έχει γεμάτο ρόστερ, όλοι έχουν ρόλο, όπως συμβαίνει άλλωστε στο μοντέρνο μπάσκετ».

Για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του: «Εμείς θέλουμε να είμαστε ολοένα και καλύτεροι, έχουμε πιέσει την ομάδα, κάναμε σε 27 ώρες τρεις δυνατές προπονήσεις. Ο Μίρσα Μπέγκιτς είναι κανονικά μέσα, δυστυχώς ο Μπρεντ Πέτγουεϊ τραυματίστηκε, αλλά θα δοκιμάσει αύριο το πρωί (31/10). Είναι πολύ γρήγορη η αποκατάστασή του. Εάν νιώσει καλά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να είναι στην αποστολή. Ο Μπέγκιτς Δεν είναι έτοιμος, αλλά με την ποιότητά του και την εμπειρία που έχει είναι πολύ χρήσιμος».

Για την επιστροφή της Μπάγερν Μονάχου στην Ευρωλίγκα: « «Η Μπάγερν Μονάχου είναι πολύ καλή ομάδα. Όπως η Μπαρτσελόνα και κάποιες άλλες ομάδες έχει κοινή διοίκηση με το ποδοσφαιρικό τμήμα κι αυτό τους δίνει πλεονέκτημα. Έχω ακούσει πως έχει μπάτζετ 16 εκατ. ευρώ. Διαθέτει τους καλύτερους Γερμανούς διεθνείς, πήρε τέσσερις παίκτες από την Άλμπα Βερολίνου, έχει επίσης καλούς Αμερικανούς και η μεταγραφή του Ντιλέινι είναι εξίσου πολύ καλή».

Για τα ριμπάουντ: «Νιώθουμε πως έχουμε καλούς ριμπαόυντερ. Θέλουμε να εμπλέξουμε σε αυτόν τον τομέα και τους περιφερειακούς... Αν τα «δυάρια» και τα «τριάρια» μας είναι καλά δεν θα έχουμε πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα».

Για το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ, στην Κωνσταντινούπολη: «Πολλές φορές όταν παίζει εκτός οι παίκτες συσπειρώνονται. Όταν παίζεις σε ένα περιβάλλον με πολύ κόσμο ο ένας χρειάζεται τον άλλον. Είχαμε πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά. Κάποιοι είπαν πως στο τρίτο δεκάλεπτο δεν ήμασταν καλά. Αυτό πιστεύω πως θα γίνεται ολόκληρη τη χρονιά. Δεν μπορείς να παίζεις σαράντα λεπτά το ίδιο. Είμαστε σε καλό επίπεδο και καλύτερο από ό,τι στις αρχές της σεζόν».

Για το Χάικο Σάφαρτζικ: «Ο Σάφαρτζικ στην Ευρωλίγκα έχει περισσότερο δημιουργικό ρόλο, ενώ στη Γερμανία έχει εκτελεστικό. Η Μπάγερν Μονάχου είναι ομάδα που παίζει μαζί. Είναι πολύ καλύτερη ομάδα από ό,τι λέει το όνομά της και από ό,τι περιμένει ο κόσμος. Δεν είναι, όμως, κάποιο μεγαθήριο».

Για τους παίκτες του Ολυμπιακού και την αγωνιστική βελτίωσή τους: «Πρέπει κάποιος να θέλει για να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Υπάρχουν παραδείγματα όπως ο Μπατίστ, ο Λοτζέσκι, ο Κάρι. Στη ζωή καμιά φορά τα πράγματα είναι δύσκολα και χρειάζεται χρόνος για να βρεις το δρόμο σου. Αυτό ίσως σε κάνει πιο σκληρό».

Για τα προβλήματα τραυματισμών, κυρίως στη ρακέτα: «Αρχικά έλειπε ο Μίρσα Μπέγκιτς. Όταν έχουμε έξι ψηλούς στην 12άδα θα είμαστε πολύ καλύτερα. Σε κάποια παιχνίδια είχαμε και πρόβλημα στα φάουλ. Βλέπω πώς δουλεύουν στην προπόνηση και είμαι απόλυτα ήρεμος».

Για τους διεθνείς: «Οι διεθνείς ξεκίνησαν από τη χειρότερη κατάσταση, κάτι που φάνηκε και στις αιματολογικές εξετάσεις. Τώρα, είναι καλά. Είναι η δεύτερη χρονιά μου στον Ολυμπιακό και όλοι οι παίκτες είναι επιλογές μου. Οι νέοι παίκτες έχουν μεγάλο κίνητρο και όσοι ήρθαν προσαρμόστηκαν γρήγορα. Δεν είχα καμία αμφιβολία. Θα είχα μόνο εάν παίρναμε παίκτη από το ΝΒΑ και δεν είχε ξαναπαίξει στην Ευρώπη».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ρωτήθηκε και για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει το Δεκέμβριο στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν θέλησε να απαντήσει σχετικά. «Δεν είναι κάτι που μας απασχολεί στην παρούσα φάση», πρόσθεσε.

Μπαρτζώκας: «Καθόλου εύκολο ματς» (video+photos)



Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved