Πεδουλάκης: «Να ανταποδώσουμε την αγάπη σας» (videos)

Πεδουλάκης: «Να ανταποδώσουμε την αγάπη σας» (videos)

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου της Κύπρου, στην Λαμποράλ Κούτσα αλλά και στους άμεσους στόχους του «τριφυλλιού»

Όλη η Κύπρος είναι στο… πόδι, μιας και ο Παναθηναϊκός έχει προκαλέσει… χαλασμό στην Λευκωσία, μόνο και μόνο με την παρουσία του. Στο επίκεντρο φυσικά και ο Αργύρης Πεδουλάκης ο οποίος μάλιστα, στην σημερινή Συνέντευξη Τύπου έκανε λόγω για την αγάπη των Κυπρίων φιλάθλων, αλλά και την «πράσινη» ανταπόδοση.

«Ευχαριστούμε για την φιλοξενία την Κυριακή ομοσπονδία. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ και είμαστε σίγουροι για την επιλογή μας. Θέλαμε να βρεθούμε στα δύο μεγαλύτερα νησιά του ελληνισμού και να δώσουμε την ευκαιρία στον κόσμο να δει τον Παναθηναϊκό και να παρακολουθήσει αγώνες υψηλού επιπέδου» είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης και πρόσθεσε «Η Λαμποράλ Κούτσα αντιπροσωπεύει το ισπανικό μπάσκετ. Παίζει με μεγάλη ταχύτητα και γι αυτό είμαι σίγουρος ότι ο ρυθμός θα είναι το σημαντικότερο στοιχείο του αγώνα. Άλλωστε με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στο «3» λογικά θα παίξουν με ακόμα πιο κοντά σχήμα. Πήραν τον Καουκένας, έναν έμπειρο παίκτη και θα προσπαθήσουν να βρουν τρόπους για να καλύψουν τα κενά τους. Είμαστε στην αρχή της περιόδου και χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση από όλους. Δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε πολλές προπονήσεις μαζί και γι αυτό τώρα είναι η στιγμή που παίζουμε περισσότερο με το μυαλό παρά με το σώμα».

«Σε ενάμιση μήνα έτοιμοι»

Ύστερα από ερώτηση για τα πρώτα συμπεράσματα ο Έλληνας τεχνικός είπε « Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Υπήρχε και το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπου οι ομάδες έδωσαν 11 ματς σε 18 ημέρες. Οι ομάδες είναι λογικό να είναι ακόμα ανέτοιμες, ενώ έχουμε δει και ομάδες που έχουν κάνει μεγάλες επενδύσεις. Αυτό όμως δεν λέει κάτι, αφού και πέρσι κάποιες ομάδες με ανάλογες επενδύσεις δεν βρέθηκαν ούτε στην φάση των 16». Πολύς λόγος για τα προβλήματα της Λαμποράλ, όμως και ο Παναθηναϊκός δεν πάει πίσω. «Ο Ούκιτς δεν κάνει προπόνηση. Χθες δεν την έβγαλε όλη και κάνει αγώνα δρόμου για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα. Θα είναι μεγάλο πρόβλημα για εμάς αν δεν παίξει. Ο Μαυροκεφαλίδης προέρχεται από τραυματισμό, όπως και ο Λάσμε που είχε μείνει εκτός για αρκετούς μήνες. Και αυτό είναι κάτι επιπλέον που πρέπει να διαχειριστούμε κατά την διάρκεια του αγώνα. Έχουμε συμπληρώσει 9 προπονήσεις που έχουμε κάνει όλοι μαζί. Πολλά παιδιά ακόμα δεν ξέρουν τα συστήματά μας. Πιστεύω όμως ότι αν είμαστε έτσι και υγιείς σε ένα με ενάμιση μήνα θα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Το πρόβλημά μας είναι η φυσική κατάσταση ορισμένων παικτών. Και οι ατυχίες των Ούκιτς και Λάσμε μας «χτύπησαν» πολύ στην άμυνά μας. Και στο πρώτο ματς έλειπε και ο Μπράμος. Πρέπει να παίζουμε με μυαλό και ικανότητα».

«Με τα παιδιά είμαστε σχεδόν.. κυνικοί»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε και για τα νέα παιδιά του Παναθηναϊκού λέγοντας πως «Έχουμε παιδιά στην ομάδα που τώρα κάνουν το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους. Και έχουν αρκετά προτερήματα, αλλά έχουν και αδυναμίες. Εμείς με τους παίκτες μας είμαστε σχεδόν… κυνικοί. Τους λέμε πάντα την αλήθεια. Χρειάζονται πίστωση χρόνου. Όλοι χρειάζονται χρόνο. Θυμηθείτε. Ακόμα και ο Μπατίστ, ακόμα και ο Καλάθης δεν πέρασαν εύκολα στην πρώτη τους σεζόν στον Παναθηναϊκό. Το στοίχημα γι αυτά τα παιδιά είναι η δουλειά και να μην ακούνε τους γύρω γύρω. Το προσωπικό τους περιβάλλον ακόμα και τους δημοσιογράφους. Να μην απογοητεύονται. Έχουμε πολλά παιχνίδια στην σεζόν και είναι σίγουρο ότι θα πάρουν χρόνο».

«Να ανταποδώσουμε την αγάπη»

Ερωτηθείς για το πώς πάρθηκε η απόφαση να ταξιδέψει στην Κύπρο ο Παναθηναϊκός, ο «Άρτζι» ήταν ξεκάθαρος. « Εμείς είχαμε την επιλογή μας να παίξουμε στο γήπεδό μας τα παιχνίδια αυτά. Μπορεί το γήπεδο να ήταν άδειο, αλλά ξέραμε το παρκέ, τα καλάθια, κάθε γωνιά του γηπέδου μας. Όμως αποφασίσαμε να έρθουμε εδώ και να πάμε και στην Κρήτη. Για να δώσουμε στον κόσμο την δυνατότητα να δει τον Παναθηναϊκό. Πολλοί Κύπριοι ταξιδεύουν για να έρθουν να δουν τον Παναθηναϊκό. Έτσι κι εμείς θέλαμε να σας να ανταποδώσουμε την αγάπη. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού στέκεται στο πλευρό της ομάδας και στις καλές και στις άσχημες στιγμές. Και γι αυτό ξεχωρίζει. Και είμαι σίγουρος ότι και αύριο θα είναι δίπλα μας».

Η σχολή του Παναθηναϊκού

Τελειώνοντας μίλησε για την παναθηναϊκό… σχολή «Ο Παναθηναϊκός έχει δημιουργήσει την δική του σχολή. Παίζει με μυαλό. Αλλά για να γίνει αυτό θέλει χρόνο. Κάποιοι παίκτες έχουν μάθει πρώτα να παίζουν και μετά να σκέφτονται. Εμείς θέλουμε το αντίθετο και προς αυτήν την κατεύθυνση δουλεύουμε», ενώ δεν σχολίασε για το αν θα… έδινε τα κλειδιά της ομάδας στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. « Νομίζω ότι το ερώτημα είναι άκαιρο και παραμονές αγώνα δεν θα ήθελα να απαντήσω».

Δείτε τα βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου

Πεδουλάκης: «Να ανταποδώσουμε την αγάπη σας» (videos)



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved