«Ζητούμενο για εμάς είναι τα αποτελέσματα»

«Ζητούμενο για εμάς είναι τα αποτελέσματα»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έκανε λόγο για τους άμεσους στόχους της ομάδας του και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, την στιγμή που τα μέτρα ασφαλείας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ήταν… δρακόντεια, λόγω Ολυμπιακού

Το ταξίδι του Παναθηναϊκού στην Κύπρο έχει ξεκινήσει με τον Αργύρη Πεδουλάκη, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, να μιλάει στους εκπροσώπους του Τύπου και να ξεκαθαρίζει ορθά-κοφτά πως ζητούμενο του Παναθηναϊκού δεν είναι τίποτε άλλο εκτός των αποτελεσμάτων. Παρά τα όποια αγωνιστικά προβλήματα οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν την… δουλειά τους με τον καλύτερο τρόπο και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.
Ο «Άρτζι» ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφερόμενος στο γεγονός πως η ομάδας του δεν θα υποδεχτεί την Λαμποράλ Κούτσα στο ΟΑΚΑ, αλλά στο «Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» της Λευκωσίας. «Το γήπεδό μας είναι πάντα το.. γήπεδό μας. Από την στιγμή όμως που πρέπει να ζήσουμε με αυτό το πρόβλημα τότε νομίζω το να παίξουμε στην Κύπρο ήταν η καλύτερη επιλογή. Και πιστεύω ότι ο κόσμος της Κύπρου θα είναι κοντά μας».

Όσο για την Λαμποράλ Κούτσα ο Αργύρης Πεδουλάκης είπε «Η Λαμποράλ Κούτσα είναι μια ομάδα που της αρέσει να τρέχει πολύ, όπως αρέσει άλλωστε σχεδόν σε όλες τις ισπανικές ομάδες. Αντιμετωπίζει σίγουρα προβλήματα στην ομαδική της άμυνα, αλλά αυτό είναι ένα στοιχείο που παρουσιάζεται σε πάρα πολλές ομάδες στο ξεκίνημα της περιόδου».

Αναφερόμενος στην δική του ομάδα ο Αργύρης Πεδουλάκης είπε «Εμείς αυτήν την στιγμή ψάχνουμε την βελτίωση. Τόσο στο ομαδικό κομμάτι, όσο και στο αμυντικό. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε προπονήσεις όλοι μαζί και να φτάσουμε τις 8 προπονήσεις που δεν είχαμε απουσίες. Έστω και αν ο Ρόκο (σ.σ. Ούκιτς) ήταν ετκός. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας. Τον πρωτεύοντα στόχο μας που δεν είναι άλλος από τα αποτελέσματα. Παρά τα προβλήματα που έχουμε θέλουμε τα αποτελέσματα. Κάποιοι παίκτες έχουν μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά αυτό είναι κάτι που το διαχειριζόμαστε μέσα στο ματς. Παράλληλα έχουμε και τις συνεχόμενες μετακινήσεις που καταπονούν την ομάδα. Ουσιαστικά διαχειριζόμαστε… δύο ομάδα. Ο Ούκιτς και ο Λάσμε είναι δύο παιδιά που ακόμα.. προετοιμάζονται και για εμάς είναι πολύ σημαντικοί για το αμυντικό μας κομμάτι».

«Δρακόντεια» μέτρα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Έντονη είναι η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κάτι που.. προξένησε των απορία των μελών της αποστολής του Παναθηναϊκού. Μια έκπληξη που λίγο αργότερα.. εξηγήθηκε. Την ίδια ώρα που η ομάδα του «τριφυλλιού» βρισκόταν στο αεροδρόμιο, βρισκόντουσαν και οπαδοί του Ολυμπιακού οι οποίοι αναχωρούσαν με τσάρτερ για την Πορτογαλία για τον αποψινό αγώνα με την Μπενφίκα. Ως εκ τούτου η αστυνομία έδωσε το παρών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τον.. φόβο των Ιουδαίων, μιας και όλα κύλησαν ομαλά και χωρίς κανένα πρόβλημα. 



Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς
ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς
LIVE Euroleague: Ο «τελικός» για το Final Four του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
LIVE Euroleague: Ο «τελικός» για το Final Four του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
Παναθηναϊκός Aktor: Στο ΟΑΚΑ για τον... τελικό ο Δ. Γιαννακόπουλος
Παναθηναϊκός Aktor: Στο ΟΑΚΑ για τον... τελικό ο Δ. Γιαννακόπουλος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved