Σιγάλας: «Ο Ολυμπιακός το έχει το παιχνίδι με τη Ρεάλ»

Σιγάλας: «Ο Ολυμπιακός το έχει το παιχνίδι με τη Ρεάλ»

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει και φέτος τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης, όπως τόνισε ο Γιώργος Σιγάλας.

Ο παλαίμαχος άσος είδε και τους δύο ημιτελικούς και με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 επισήμανε πως η ομάδα του Μπαρτζώκα έχει πλάνο και παίζει καλό μπάσκετ, ενώ οι παίκτες του είναι διψασμένοι για διακρίσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σιγάλα:

«Πιστεύω πως ακόμα και ο πιο αισιόδοξος φίλος του Ολυμπιακός δεν το περίμενε το χθεσινό. Ήμουν σίγουρος πως θα πάλευε το ματς αλλά αυτό ήταν ένα ξάφνιασμα. Ωραίο ξάφνιασμα και για τους παίκτες και για τον προπονητή. Οι σκέψεις που περνούσαν από το μυαλό μου βλέποντας το παιχνίδι γυρνούσαν γύρω από τους Ντιτρόιτ Πίστονς, οι οποίοι έπαιζαν σκληρή άμυνα και γενικά ήταν σκληροί στο παιχνίδι τους. Ο Ολυμπιακός είχε μια πολύ όμορφη ισορροπία. Είδαμε τον Σπανούλη σε έναν διαφορετικό ρόλο από ό,τι είχαμε συνηθίσει και τα πήγε εξαιρετικά. Έτσι είναι οι ηγέτες. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλά διαβασμένος και προετοιμασμένος για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και για εμάς τους φίλους του μπάσκετ, και όχι φυσικά για τους φίλους του Ολυμπιακού, ήταν μια απογοήτευση αφού δεν υπήρχε απάντηση από τους Ρώσους».

Για το αν επηρεάστηκε η ΤΣΣΚΑ από τον τρόπο που έχασε στον περσινό τελικό της διοργάνωσης: «Στον αθλητισμό δεν υπάρχει εκδίκηση. Η ΤΣΣΚΑ έκανε μια πολύ καλή πορεία φέτος αλλά είχε τελείως διαφορετικό στυλ παιχνιδιού από τον Ολυμπιακό. Όταν ο Ολυμπιακός χθες πίεσε τον Τεόντοσιτς τόσο πολύ σε σημείο να μην μπορεί να οργανώσει τότε ήταν δύσκολα για την ΤΣΣΚΑ. Δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένη και δεν είχε εναλλακτικό πλάνο αντιμετώπισης του Ολυμπιακού».

Για τον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Ο Ολυμπιακός φτιάχνει τώρα την δική του ιστορία. Πέρυσι άξιζε να φτάσει στον τελικό και σίγουρα πιστεύω πως και να έχανε στο τέλος κανένας δεν θα στεναχωριόταν. Φέτος, όμως εδραιώνεται και φαίνεται η δουλειά που έχει γίνει και πόσο σωστές είναι οι επιλογές που κάνει η διοίκηση. Όσο για τον τελικό, Ρεάλ και Ολυμπιακό μοιάζουν αρκετά. Το μόνο που βλέπω εγώ διαφορετικό είναι πως ο Ολυμπιακός δουλεύει πάνω σε ένα συγκεκριμένο σύστημα ενώ η Ρεάλ παίζει λίγο άναρχα. Είναι επικίνδυνη αλλά ο Ολυμπιακός το έχει το παιχνίδι. Αν παραμείνει συγκεντρωμένος που θα μείνει γιατί τα παιδιά έχουν μυαλό δεν το συζητάμε θεωρώ πως το παιχνίδι είναι δικό του. Η Ρεάλ πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι ενώ ο Ολυμπιακό πρέπει να κάνει πολλά λάθη. Αυτά τα παιδιά που έγιναν πρωταθλητές Ευρώπης πέρυσι φέτος ακόμα εξελίσσονται αφού και όρεξη υπάρχει και δυνάμεις υπάρχουν και φάνηκε και χθες αφού είχαν να δώσουν ακόμα στο ματς. Επίσης, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Μπαρτζώκα που μπορεί να είναι νέος προπονητής αλλά έχει κάνει πολύ καλή δουλειά».



Οι Παλαιστίνιοι ζήτησαν από την FIFA τον αποκλεισμό του Ισραήλ
Οι Παλαιστίνιοι ζήτησαν από την FIFA τον αποκλεισμό του Ισραήλ
Σημαντικά ακριβότερα τα τρόφιμα στην Ελλάδα σε σχέση με Ιταλία και Γαλλία!
Σημαντικά ακριβότερα τα τρόφιμα στην Ελλάδα σε σχέση με Ιταλία και Γαλλία!
Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλουπ στη Λίβερπουλ
Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλουπ στη Λίβερπουλ
Καλή παρουσία και στη Λεμεσό ο Τεντόγλου
Καλή παρουσία και στη Λεμεσό ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved