Τσαρτσαρής: «Νίκη την Πέμπτη και πρόκριση όπως το 2011»

Τσαρτσαρής: «Νίκη την Πέμπτη και πρόκριση όπως το 2011»

Αν και το σημερινό παιχνίδι δεν είχε τόσες ομοιότητες με αυτό του 2011, ο Κώστας Τσαρτσαρής θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να επαναλάβει εκείνη την μεγάλη πρόκριση, παίρνοντας τη νίκη την Πέμπτη.

«Υπάρχει μια πικρία κα μια απογοήτευση, αλλά και μια αισιοδοξία ότι μπορούμε να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα. Δεν είναι ανίκητοι. Αν είχαμε κάνει κάποιες καλύτερες επιλογές, θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος άσος του Παναθηναϊκού.

Για την κούραση μετά από 45 λεπτά αγώνα, είπε: «Οσοι έπαιξαν τόσα λεπτά θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα ης κόπωσης, αλλά έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό. Ολοι μαζί θα προσπαθήσουμε να ηρεμήσουμε, να δούμε τα λάθη μας και να παλέψουμε για τη νίκη την Πέμπτη».

Για τα κοινά στοιχεία με τα παιχνίδια του 2011, σημείωσε: «Τότε στο πρώτο ματς αδικηθήκαμε κατάφορα από τη διαιτησία και ξέραμε πως εμείς ήμασταν οι νικητές. Φέτος δεν είναι το ίδιο, δεν έπαιξε τέτοιο ρόλο η διαιτησία, αλλά μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το τι θα άλλαζε από το αποψινό παιχνίδι, υπογράμμισε: «Να έκανα εγώ καλύτερες επιλογές. Θα μπορούσα να έχω λειτουργήσει διαφορετικά σε κάποιες φάσεις, καλύτερα σουτ, καλύτερες πάσες. Ο καθένας πρέπει να δει τα λάθη του να προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι της Πέμπτης. Στο παιχνίδι αυτό θα είναι πιο υποψιασμένοι και θα είναι πολύ δύσκολο».

Για το σύστημα με τρεις ψηλούς, επισήμανε: «Το είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις. Είδαμε ότι είχαμε λύσεις και μας βγήκε. Θα δούμε αν ο προπονητής επιλέξει να το χρησιμοποιήσει και στη συνέχεια».

Για το πόσο τους δυσκόλεψε ο Σάρας, είπε: «Ξέρουμε ποιος είναι ο Σάρας, είναι ο παίκτης για τις δύσκολες καταστάσεις. Αυτό κάνει σε όλη του την καριέρα, το ίδιο έκανε και όταν έπαιζε σε μας, το ίδιο έκανε και απόψε. Θα πρέπει να βρούμε τρόπο να τον αντιμετωπίσουμε».

Τέλος για τη συνέχεια επισήμανε: «Αν δεν μας πάρει από κάτω, που δεν θα αφήσουμε να μας πάρει, θα παλέψουμε. Εχουμε δυνατότητες και μπορούμε να πάρουμε τη νίκη την Πέμπτη, για να έρθουν στην Ελλάδα και να ζήσουμε αυτά που ζήσαμε πριν δυο χρόνια».



Δύο αγωνιστικές στον Αλέγκρι
Δύο αγωνιστικές στον Αλέγκρι
ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Μπόρις Κλέιμαν
ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Μπόρις Κλέιμαν
Αταμάν:"Πολύ υψηλό I.Q. ο Σαμοντούροβ"
Αταμάν:"Πολύ υψηλό I.Q. ο Σαμοντούροβ"
Basket League: Με Κατσίβελη ο Άρης στην Πάτρα
Basket League: Με Κατσίβελη ο Άρης στην Πάτρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved