Εξάστερος... εφιάλτης, έτοιμος για Λονδίνο

Εξάστερος... εφιάλτης, έτοιμος για Λονδίνο

Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε την πρώτη μεγάλη μάχη κόντρα στην Μπαρτσελόνα με φόντο το Final 4 του Λονδίνου, θέλοντας άπαντες στις τάξεις του, με το... καλημέρα των Play Offs της Euroleague να υπενθυμίζουν στους Ισπανούς, τον... εφιάλτη του παρελθόντος.

Οι πράσινοι βρίσκουν απέναντί τους έναν αντίπαλο απ' τον οποίον έχουν ουκ ολίγες ευχάριστες αναμνήσεις εις βάρος του και ο στόχος απόψε είναι ακριβώς ο ίδιος. Ενα ακόμη ηχηρό χαστούκι στην Μπάρτσα και φυσικά το σπάσιμο του πλεονεκτήματος της έδρας των Ισπανών, οι οποίοι έφτασαν στα Play Offs ως η ομάδα με το καλύτερο συντελεστή νικών - ηττών και φαντάζουν ως ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί, από την αρχή της σεζόν, για την κατάκτηση του τίτλου.

Μόνο που απέναντί τους, βρίσκουν σήμερα και τις επόμενες ημέρες (την Πέμπτη το δεύτερο ματς στο Παλάου Μπλαουγκράνα) τον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό, που απέδειξε και φέτος, στην πρώτη του μόλις σεζόν μετά τη ριζική ανανέωση του καλοκαιριού, ότι είναι η σταθερή αξία στο χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Και αυτό είναι κάτι που τρομάζει τους παίκτες της Μπαρτσελόνα, αλλά και την τεχνική της ηγεσία, με αποτέλεσμα άπαντες να εκφράζουν απεριόριστο σεβασμό προς τον «εξάστερο». Το γιατί, θα το αντιληφθούν απόψε το βράδυ. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ 1.

Μπροστάρης ο Δ. Γιαννακόπουλος

Από αυτές τις μάχες του Παναθηναϊκού δεν θα μπορούσε, φυσικά, να απουσιάσει ο διοικητικός ηγέτης της πράσινης ΚΑΕ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αναχωρεί για τη Βαρκελώνη και θα βρεθεί δίπλα στους παίκτες και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας, στηρίζοντας με την παρουσία του αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που άπαντες θα καταβάλλουν, προκειμένου να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό στο Final 4 του Λονδίνου. Ο Δ. Γιαννακόπουλος είχε άλλωστε δώσει πρώτος το στίγμα των προθέσεών του, γνωστοποιώντας προς τα μέλη της ομάδας το έξτρα πριμ για πρόκριση των πρασίνων στο Final 4, το οποίο ορίστηκε στις 200.000 ευρώ.

Απαντες... μάχιμοι

Το πλέον ευχάριστο γεγονός, πάντως, για τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους συνεργάτες του είναι ότι σε αυτή την έναρξη της πιο κρίσιμης φάσης της Euroleague, θα έχει όλα τα όπλα στη διάθεσή του. Ο Παναθηναϊκός δεν ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και ο Ελληνας τεχνικός γνωρίζει καλά ότι σε αυτή τη σειρά αγώνων με την Μπαρτσελόνα θα πρέπει να προσφέρουν όλοι το 100% των δυνατοτήτων τους, αφού και κατά την αναχώρηση της αποστολής από την ΑΘήνα τόνισε ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν όσο δυνατόν περισσότεροι παίκτες. Δημήτρης Διαμαντίδης και Κώστας Τσαρτσαρής είναι οι μόνοι από τους παίκτες που σήμερα βρίσκονται στο ρόστερ οι οποίοι ξέρουν καλά τον τρόπο για... απόδραση με διπλό απ' το «Παλάου Μπλαουγκράνα». Και ήδη έχουν φροντίσει για να περάσουν σε όλη την ομάδα αυτό ακριβώς το εφιαλτικό σενάριο που φοβούνται ότι θα ζήσουν για μια ακόμη φορά οι Ισπανοί. Αλλωστε, αυτοί... ξέρουν! Τα υπόλοιπα στις 9 το βράδυ στο παρκέ... Σε απευθείας κάλυψη από το www.onsports.gr.



Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
Δυνατά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Δυνατά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved