Ξανθόπουλος: «Να παίξουμε ακόμα πιο δυνατά»

Ξανθόπουλος: «Να παίξουμε ακόμα πιο δυνατά»

Η απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη κάνει ακόμα πιο αναγκαίο τον Βασίλη Ξανθόπουλο, ο οποίος είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για την ομάδα του

Ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου στην Γερμανία δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Δημήτρη Διαμαντίδη και όπως είναι φυσιολογικό οι υπόλοιποι play makers της ομάδας θα επωμισθούν επιπρόσθετες ευθύνες. Ούκιτς, Μπανκς και Ξανθόπουλος θα έχουν δύσκολο έργο, με τον Έλληνα παίκτη να είναι αποφασισμένος να κάνει ότι χρειαστεί. «Στο Top-16 κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος. Και μάλιστα γίνεται ακόμα πιο δύσκολος αν δεν έχουμε μαζί μας τον Διαμαντίδη» είπε ο παίκτης του «τριφυλλιού» και συμπλήρωσε αναφορικά με τα συνεχόμενα ταξίδια και πως μπορεί το στοιχείο αυτό να επηρεάσει την ομάδα. «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε κουρασμένοι, αλλά είμαστε πάνω απ’ όλα επαγγελματίες και τα ξεχνάμε όλα πάνω στο παρκέ».

Η Άλμπα έχει περάσει από ακτίνες «Χ»… «Είδαμε πολύ βίντεο, την αναλύσαμε και ξέρουμε καλά με τι ομάδα έχουμε να κάνουμε.  Είναι μια ομάδα που σκληρή και εμείς θα πρέπει να πάρουμε από την αρχή τον έλεγχο του ρυθμού να αντέξουμε το σκληρό τους παιχνίδι και να φανούμε εμείς πιο σκληροί απ αυτούς. Να παίξουμε πιο δυνατά. Η Άλμπα έχει 10-11 πολύ ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού».

Ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου στην Γερμανία δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Δημήτρη Διαμαντίδη και όπως είναι φυσιολογικό οι υπόλοιποι play makers της ομάδας θα επωμισθούν επιπρόσθετες ευθύνες. Ούκιτς, Μπανκς και Ξανθόπουλος θα έχουν δύσκολο έργο, με τον Έλληνα παίκτη να είναι αποφασισμένος να κάνει ότι χρειαστεί. «Στο Top-16 κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος. Και μάλιστα γίνεται ακόμα πιο δύσκολος αν δεν έχουμε μαζί μας τον Διαμαντίδη» είπε ο παίκτης του «τριφυλλιού» και συμπλήρωσε αναφορικά με τα συνεχόμενα ταξίδια και πως μπορεί το στοιχείο αυτό να επηρεάσει την ομάδα. «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε κουρασμένοι, αλλά είμαστε πάνω απ’ όλα επαγγελματίες και τα ξεχνάμε όλα πάνω στο παρκέ». Η Άλμπα έχει περάσει από ακτίνες «Χ»… «Είδαμε πολύ βίντεο, την αναλύσαμε και ξέρουμε καλά με τι ομάδα έχουμε να κάνουμε.  Είναι μια ομάδα που σκληρή και εμείς θα πρέπει να πάρουμε από την αρχή τον έλεγχο του ρυθμού να αντέξουμε το σκληρό τους παιχνίδι και να φανούμε εμείς πιο σκληροί απ αυτούς. Να παίξουμε πιο δυνατά. Η Άλμπα έχει 10-11 πολύ ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού».



Πρόστιμο 30.000 ευρώ στη Φενέρμπαχτσε για το ντου οπαδών προς παίκτες της Μονακό
Πρόστιμο 30.000 ευρώ στη Φενέρμπαχτσε για το ντου οπαδών προς παίκτες της Μονακό
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάουλα Μπαντόσα
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάουλα Μπαντόσα
Αλόνσο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Λεβερκούζεν»
Αλόνσο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Λεβερκούζεν»
Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved