Πιανιτζιάνι: «Γιορτή μόνο για τον Παναθηναϊκό»

Πιανιτζιάνι: «Γιορτή μόνο για τον Παναθηναϊκό»

Τη νίκη, με την οποία θα εξασφάλιζε την παρουσία της στο Top 16, ήθελε στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Ο «εξάστερος», όμως, δεν έκανε το… χατίρι των Τούρκων, αφήνοντάς τους στην αγωνία. Ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, δήλωσε πως εάν κέρδιζαν θα ήταν γιορτή για όλους και όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό και το Μάικ Μπατίστ, που επέστρεψε στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος, αποθεώθηκε από τον κόσμο και τιμήθηκε από την ΚΑΕ. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την κατάσταση της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ: «Δεν έχουμε πολλά να πούμε σήμερα (07/12) για την ομάδα μου. Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκός. Για εμάς ο σημερινός (07/12) αγώνας ήταν καθρέφτης των όσων έχουν γίνει από την έναρξη της σεζόν, έχοντας να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα. Έχουμε πολλούς τραυματίες. Δεν έχουμε προπονηθεί ποτέ μαζί. Χάσαμε σε αρκετά παιχνίδια στις λεπτομέρειες, όπως στη Μόσχα».

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Οι παίκτες μου ήρθαν εδώ αισθανόμενοι πως τελειώνει η Ευρωλίγκα για αυτούς την επόμενη εβδομάδα και ήταν νευρικοί, λειτούργησαν ακόμα και με πανικό. Δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου οι παίκτες μου να χάνουν τόσα πολλά ελεύθερα σουτ, αν κι είχαμε σωστή προσέγγιση. Κατά τη διάρκεια του αγώνα προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να πάρουμε ριμπάουντ, να πιέσουμε στην άμυνα. Δεν μπορείς, όμως, να κερδίσεις έτσι».

Για το επόμενο παιχνίδι, στην Κωνσταντινούπολη με την Καντού: «Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και να παίξουμε με αυτοπεποίθηση στο γήπεδό μας. Έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε στο Top 16 στο επόμενο παιχνίδι μας, αρκεί να παίξουμε πιο ψυχωμένα, να δείξουμε βελτίωση».

Για την τιμή που έγινε στο Μάικ Μπατίστ: «Ήταν εκπληκτικό αυτό που έγινε και από τον κόσμο και από την ομάδα. Ήταν τιμή όχι μόνο για τις νίκες, αλλά και για τον Μπατίστ ως άνθρωπο. Είναι σωστό αυτό που έγινε. Τον έβαλα στη βασική πεντάδα στην επανάληψη, αλλά ήταν συναισθηματικά φορτισμένος κι έτσι του έδωσα κάποιες ανάσες. Ήταν λογική η ατμόσφαιρα. Το πρόβλημα για εμάς ήταν πως δεν εξασφαλίσαμε την πρόκριση, οπότε θα ήταν γιορτή για όλους μας».



Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved