«Φαβορί ο Ολυμπιακός»

«Φαβορί ο Ολυμπιακός»

Φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας έχρισε τον Ολυμπιακό ο Γκόραν Γιαγκόντνικ ενώ δεν θεωρεί απίθανο ο Παναθηναϊκός να κλέψει την πρόκριση από την Μπαρτσελόνα...

Ο παίκτης της Ολίμπια Λιουμπλιάνας αν και είδε την ομάδα του να αποκλείεται στο Top-16 έχει ξεκάθαρη εικόνα για τις ομάδες της φετινής Ευρωλίγκας και σύμφωνα με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday», ξεχωρίζει τους «ερυθρολεύκους» ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι «πράσινοι» να κάνουν την έκπληξη και να βρεθούν στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σλοβένος διεθνής:

-Για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σιένα:
«Πιστεύω οτι ο Ολυμπιακός έχει τεράστιο αβαντάζ σε σχέση με τους Ιταλούς, διότι έχει και το πλεονέκτημα. Επίσης είναι πιο πλήρης ως σύνολο σε όλες τις θέσεις, σε αντίθεση με τη Σιένα που δείχνει πιο αποδυναμωμένη σε σχέση με την περσινή χρονιά, μια και έχουν αποχωρήσει οι Μακιντάιρ και Σάτο».

-Για τον Ολυμπιακό και την παρουσία του ως τώρα στην Ευρωλίγκα:
«Απ΄οτι έχω παρακολουθήσει είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Άλλωστε δεν είναι εύκολο να νικάς της Φενέρ εκτός έδρας, καλύπτοντας την διαφορά του πρώτου ματς».

-Για το τι πρέπει να προσέξουν οι ερυθρόλευκοι:
«Δεν θα είναι εύκολα τα παιχνίδια για την ελληνική ομάδα. Η Σιένα έχει τους παίκτες να αποδράσει από την έδρα του Ολυμπιακού».

-Για το ποια ομάδα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου:
«Ο Ολυμπιακός και ο νικητής του ζευγαριού Μπαρτσελόνα- Παναθηναϊκός».

-Για το ζευγάρι Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα:
«Θα είναι ενδιαφέρουσα σειρά. Αν έχω χρόνο, σίγουρα θα την παρακολουθήσω, γιατί πραγματικά αξίζει τον κόπο. Αν και ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται με μειονέκτημα έδρας, έχει τις πιθανότητες του. Διαθέτει δυνατό σύνολο, έμπειρο και ικανό να προκριθεί στο φάιναλ φορ».

-Για το αν υπάρχει φαβορί στον αγώνα:
«Δεν ποντάρω τα λεφτά μου σε κάποια από τις δυο ομάδες, γιατί είναι πραγματικά μεγάλο το ρίσκο. Και οι δυο έχουν έμπειρους, ποιοτικούς παίκτες που ξέρουν να διαχειρίζονται δύσκολες καταστάσεις. Θα δώσω ένα μικρό αβαντάζ στους Ισπανούς λόγω πλεονεκτήματος έδρας».

-Τα σχόλια του για τον τρόπο παιχνιδιού των δυο αντιπάλων:
«Παίζουν τελείως διαφορετικό μπάσκετ. Η Μπαρτσελόνα αρέσκεται να παίζει γρήγορα κάτι σαν run and gun. Ο Παναθηναϊκός προτιμά κοντρόλ μπάσκετ, με δυνατή άμυνα και έξυπνες επιλογές στην επίθεση. Η απώλεια του Μάικλ είναι πραγματικά μεγάλη για την Μπάρτσα που έχει πάντως περισσότερες επιλογές στην θέση "5".Εντυπωσιακή θα είναι και η μονομαχία του Ναβάρο με τον Διαμαντίδη γιατί αμφότεροι αποτελούν βαρόμετρα για τις ομάδες τους. Τέλος όσον αφορά τους προπονητές ο Παναθηναϊκός έχει σαφέστατο προβάδισμα λόγω Ομπράντοβιτς. Και όπως είπε και ο φίλος μου ο Λάκοβιτς, είναι ο καλύτερος προπονητής που τον έχει κοουτσάρει».



Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved