Παναθηναϊκός - Φενέρ: Στην κορυφή ο «εξάστερος»

Παναθηναϊκός - Φενέρ: Στην κορυφή ο «εξάστερος»

Οι «πράσινοι» βρήκαν το... έξτρα κίνητρο που ήθελαν και με νίκη επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ σκαρφαλώνουν στην πρώτη θέση του ομίλου τους, μετά την ήττα της Ρεάλ από την Καντού.

Αν και ακόμα δεν έχουν φτάσει τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να... ανοίξει το δώρο του. Οι «πράσινοι» υποδέχονται απόψε το βράδυ (10:00 μ.μ.) τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο «καυτό» ΟΑΚΑ και θέλουν τη νίκη για να κάνουν το μεγάλο βήμα και να στρογγυλοκάτσουν στην πρώτη θέση του ομίλου τους.

Και αυτό γιατί η δυναμική και πάντα υπολογίσιμη Καντού, έκανε το... θαύμα της και επικράτησε χθες το βράδυ της Ρεάλ μέσα στην Ιταλία. Έτσι, ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες του έχουν την ευκαιρία να πάρουν απόψε την 6η νίκη τους στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας και με ρεκόρ 6-3, όχι μόνο να φτάσουν τους Μαδριλένους, αλλά να τους βάλουν και από.. κάτω λόγω των μεταξύ τους αναμετρήσεων, μια στροφή πριν από το πέσιμο της καρό σημαίας…

«Καίγεται» η Φενέρ

Όμως αυτό δεν θα είναι εύκολο. Η Καντού μπορεί να έκανε το χρέος της, τώρα μένει να το κάνει και ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι «καίγεται» για τη νίκη και άπαντες στην ομάδα του «τριφυλλιού» θεωρούν δεδομένο πως οι Τούρκοι θα κάνουν τα πάντα για να φύγουν με το «διπλό» από το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Ο «Άρζτι» αυτό το ξέρει καλά και έχει προειδοποιήσει τους παίκτες πως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα.

Επιστρέφει ο «Σόφο»

Στη «μάχη»... κορυφής ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού που απουσίασε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τις τελευταίες τρεις, περίπου, εβδομάδες, ξεπέρασε πλήρως την κάκωση στο πέλμα και πλέον έχει τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Όπως συνέβη και με τον Στεφάν Λάσμε, ο οποίος δεν έχει πλέον ενοχλήσεις στον αγκώνα του και θα είναι κανονικά στην δωδεκάδα της ομάδας του. Στη δωδεκάδα θα είναι και ο Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος όμως λόγω των πόνων που είχε στο γόνατό του χθες προπονήθηκε πιο χαλαρά και είναι στο χέρι του Πεδουλάκη για το αν θα τον χρησιμοποιήσει και πόσο.

Εξελίξεις για Μπατίστ

Όλοι περίμεναν πως στον αποψινό αγώνα κεντρικό πρόσωπο δεν θα είναι άλλο από τον Μάικ Μπατίστ. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό μιας και ο Αμερικανός επιστρέφει στην Ελλάδα για πρώτη φορά και μάλιστα ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού, με την διοίκηση του «τριφυλλιού» να έχει ετοιμάσει μια μικρή γιορτή ώστε να πει με τον τρόπο της το δικό της «ευχαριστώ» για όσα προσέφερε ο παίκτης στον σύλλογο τα χρόνια που φόρεσε την «πράσινη» φανέλα.
Όμως από χθες το βράδυ όλοι ζουν με την αγωνία του Μάικ Μπατίστ, ο οποίος συνελήφθη για χρέη στην Εφορία και πέρασε το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος». Πάντως, απόψε το βράδυ αναμένεται να είναι κανονικά στο παρκέ του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων…



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved