Ματσιούλις: «Παίζω και σέντερ αν χρειαστεί» (photos)

Ματσιούλις: «Παίζω και σέντερ αν χρειαστεί» (photos)

Ο Γιόνας Ματσιούλις δεν τα βάζει με την τύχη του, αναφορικά με τις απουσίες της ομάδας του και μιλώντας αποκλειστικά στο Onsports δηλώνει πανέτοιμος να κάνει ό,τι χρειαστεί για το «τριφύλλι».

Η... γκαντεμιά που έχει «χτυπήσει» την ομάδα του Παναθηναϊκού τα τελευταία 24ωρα δεν έχει προηγούμενο. Τελευταίο «θύμα», ο Γάιος Σκορδίλης ο οποίος λόγω ενός γαστρεντερικού προβλήματος που παρουσίασε σήμερα, από το πρωί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Ιταλία με την υπόλοιπη αποστολή.

Ο Γιόνας Ματσιούλις λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, ενημερώθηκε για την νέα ατυχία και δεν μπορούσε να... πιστέψει αυτό που άκουγε. Όμως μιλώντας αποκλειστικά στο Οnsports ξεκαθάρισε ότι είναι πανέτοιμος να κάνει τα πάντα για την ομάδα του. Ακόμα να παίξει και σέντερ αν χρειαστεί. «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίξω και στο 5. Άλλωστε όλη την εβδομάδα σήκωνα βάρη και είμαι πανέτοιμος», είπε ο Λιθουανός παίκτης του «τριφυλλιού» και αναφέρθηκε στα συνεχόμενα προβλήματα που έχει η ομάδα του.

«Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα. Ειλικρινά δεν ξέρω πόσοι θα καταφέρουμε να ταξιδέψουμε τελικά αλλά σημασία έχει να πάμε στην Ιταλία και να κερδίσουμε», είπε και συνέχισε: «Έχουμε παίκτες που είναι τραυματίες, έχουμε παίκτες που είναι άρρωστοι και σίγουρα όλο αυτό το σκηνικό κάνει ακόμα πιο δύσκολη την δουλειά μας. Θέλουμε την νίκη μέσα στην Ιταλία γιατί ξέρουμε καλά ότι αν τα καταφέρουμε τότε θα κάνουμε πολύ πιο εύκολη την ζωή μας αναφορικά με την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση».

Το καλό των... απουσιών

Ο Γιόνας Ματσιούλις είναι ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας του Παναθηναϊκού. Και αυτό φαίνεται και από την συνέχεια των δηλώσεών του στις οποίες υπογραμμίζει το θετικό στοιχείο των πολλών προβλημάτων. «Πάντως και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε μπορούν να μας βγουν σε καλό. Γιατί όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα, τότε συγκεντρωνόμαστε ακόμα περισσότερο στον στόχο μας. Νομίζω ότι αν παίξουμε το παιχνίδι μας τότε θα μπορέσουμε να φτάσουμε στην νίκη που είναι και το ζητούμενο για την ομάδα».

Όσο για το ότι ο Παναθηναϊκός καλείται να παίξει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι σε μια πολύ δύσκολη έδρα ο Λιθουανός τόνισε: «Οι παίκτες της Καντού είναι σίγουρο ότι εκτός από πολύ σκληρά θα παίξουν και πολύ... παθιασμένα μιας και θα παίζουν μέσα στο γήπεδό τους που θα είναι γεμάτο. Εμείς από την αρχή θα πρέπει να φανούμε πολύ προσεκτικοί και να μην τους αφήσουμε να επιβάλλουν τον ρυθμό τους».

Διαβάστε επίσης: «Είμαστε υποψιασμένοι και αποφασισμένοι»



Το ESPN αποθεώνει το ΟΑΚΑ και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού (vid)
Το ESPN αποθεώνει το ΟΑΚΑ και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού (vid)
Ο Ερντογάν παρακολούθησε τον Παναθηναϊκό AKTOR κι επικοινώνησε με τον Αταμάν για συγχαρητήρια
Ο Ερντογάν παρακολούθησε τον Παναθηναϊκό AKTOR κι επικοινώνησε με τον Αταμάν για συγχαρητήρια
Ρώμη: Προπονήθηκε με τον Ράφα Ναδάλ ο Στέφανος Τσιτσιπάς (vids)
Ρώμη: Προπονήθηκε με τον Ράφα Ναδάλ ο Στέφανος Τσιτσιπάς (vids)
Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved