Παπαδόπουλος: «Έρχεται ο Καπόνο»

Παπαδόπουλος: «Έρχεται ο Καπόνο»

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Τζέισον Καπόνο, ο οποίος μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι στη χώρα μας, όπως ανακοίνωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Μάνος Παπαδόπουλος.

Παράλληλα, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την ευκολία με την οποία ασκείται κριτική για τις μέχρι τώρα μεταγραφικές επιλογές και διαβεβαίωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι η διοίκηση της ΚΑΕ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και κάνει ό,τι πρέπει, ώστε η ομάδα να ενισχυθεί περαιτέρω και να είναι ανταγωνιστική έναντι των αντιπάλων της, στη μάχη για την επίτευξη όλων των φετινών στόχων της. Ξεκαθάρισε δε, πως ο Παναθηναϊκός των έξι ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων δεν δέχεται υποδείξεις από κανέναν, τονίζοντας πως η διοίκηση είναι εδώ και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για την ομάδα.

«Θα ήθελα να βεβαιώσω όλους τους φίλους της ομάδας πως η διοίκηση θα κάνει αυτό που πρέπει. Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε υπάρχει ένας άνθρωπος που βάζει τα λεφτά του για να έχει συνέχεια αυτή η ομάδα. Το να πουλάμε... τεχνογνωσία δεν μας χρειάζεται», είπε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ και πρόσθεσε: «Ξέρουμε ότι οι καλύτεροι είναι ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Λεμπρόν Τζέιμς και στο «5» ο Πέκοβιτς. Αυτό που συμβαίνει είναι άδικο. Αυτήν την λέξη θέλω να χρησιμοποιήσω. Αυτή είναι η λέξη. Κάποιος βάζει τα λεφτά από την τσέπη του και τα λεφτά είναι πολλά», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Μάλιστα, εξήγησε για ακόμα μία φορά και με εμφατικό τρόπο τα νέα δεδομένα: «Είμαι στον Παναθηναϊκό χρόνια και έχω δει όλους τους τίτλους της ομάδας. Ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να γίνει. Σίγουρα θα ήθελα τους Ναβάρο και Φερνάντεθ αλλαγή στον Διαμαντίδη αλλά αυτό πλέον δεν γίνεται. Γινόταν κάποτε και ίσως σε μεγαλύτερο επίπεδο. Κάποτε στον Παναθηναϊκό έπαιζαν Σπανούλης, Σάρας και αλλαγή ήταν ο Διαμαντίδης και ο Νίκολας. Και στους ψηλούς είχαμε Πέκοβιτς και Φώτση και αλλαγή Μπατίστ και Τσαρτσαρή. Και πίσω από όλους αυτούς ο Καλάθης ως ταλέντο. Τέτοιες ομάδες δεν μπορούν να ξαναγίνουν στην Ευρώπη. Ακόμα και η ΤΣΣΚΑ που έχει τέτοιο ρόστερ βλέπουμε πώς πάει».

Ο Μάνος Παπαδόπουλος, πάντως, άφησε το καλύτερο για το τέλος, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Τζέισον Καπόνο. «Έχει γίνει μία προσθήκη στην ομάδα, αυτή του Τζέισον Καπόνο. Ο παίκτης θα είναι μέχρι την Κυριακή (18/11) στην Αθήνα. Το ξαναλέω Η διοίκηση θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να πετύχουμε τους στόχους μας», είπε ο πολύπειρος παράγοντας και ξεκαθάρισε πως η ψυχολογία δεν του λέει τίποτα, ενώ θεωρεί απολύτως φυσιολογικό να κερδίζει ο Παναθηναϊκός τη Ρεάλ: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος. Έχει έξι ευρωπαϊκά. Δεν μου λέει κάτι αυτή η νίκη. Είναι πολύ φυσιολογικό να κερδίζει ο Παναθηναϊκός τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το φυσιολογικό δεν είναι να... χάνει. Ούτε ενθουσιασμένος είμαι ούτε τίποτα. Νιώθω καλά βαθμολογικά. Είναι μια πολύ καλή νίκη και ειδικά τώρα που έχασε η Καντού. Τα ψυχολογικά δεν μου λένε τίποτα. Δεν υπάρχει ψυχολογία. Έχουμε έξι ευρωπαϊκά».



Super League 2: Η Athens Kallithea είναι με το… ένα πόδι στη «μεγάλη» κατηγορία
Super League 2: Η Athens Kallithea είναι με το… ένα πόδι στη «μεγάλη» κατηγορία
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
Elite Neon Cup 2024: Τα ταλέντα του… αύριο παίζουν μπάλα στα Σπάτα! – Πού θα δείτε το τουρνουά
Elite Neon Cup 2024: Τα ταλέντα του… αύριο παίζουν μπάλα στα Σπάτα! – Πού θα δείτε το τουρνουά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved