Πεδουλάκης: «Η διάθεση σημαντικότερη από την ικανότητα»

Πεδουλάκης: «Η διάθεση σημαντικότερη από την ικανότητα»

Η μεγάλη ενέργεια που έβγαλε στο παρκέ ο Παναθηναϊκός τον οδήγησε στη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Ήταν ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από τη δική μας πλευρά από πολλή ενέργεια, ειδικά στον αμυντικό τομέα, κάτι που εκπορεύτηκε και από τον κόσμο μας, μας βοήθησε πάρα πολύ και κυρίως στις δύσκολες στιγμές, όταν η ομάδα ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Τα παιδιά ήταν πολύ συγκεντρωμένα, γνώριζαν πόσο κρίσιμο παιχνίδι ήταν το σημερινό (15/11). Μέσα από την άμυνα πετύχαμε εύκολα καλάθια, παίρνοντας το μομέντουμ του παιχνιδιού. Είχαμε πολύ λίγα λάθη. Επίσης, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι κορυφαία στα ριμπάουντ, αλλά εμείς τη χτυπήσαμε κι αυτό είναι θέμα διάθεσης, η οποία είναι μεγαλύτερη από την ικανότητα». Είπε ακόμα ο προπονητής του Παναθηναϊκού

Για την πίεση που αισθάνονται στον Παναθηναϊκό: «Υπάρχει η πίεση του παρελθόντος. Είμαστε καινούρια ομάδα, δεν έπαιξε ο Τσαρτσαρής, ο Σχορτσανίτης αγωνίστηκε με ένεση. Είχαμε, όμως, ενέργεια και διάθεση. Σήμερα (15/11) παιδιά χωρίς εμπειρία, όπως ο Μπράμος, έκαναν καταπληκτική εμφάνιση. Χτίζεται κάτι. Το ένδοξο παρελθόν της ομάδας βαραίνει τα παιδιά, αν κι εμείς δεν τους πιέζουμε, ενώ και η διοίκηση προσπαθεί πάρα πολύ. Ο Παναθηναϊκός ήταν κάτι το μεγαλειώδες, αλλά άλλαξε σελίδα και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι».

Για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε, ειδικά μετά την ατυχία που είχαμε και αναφέρομαι στην ήττα από τον Ίκαρο Καλλιθέας, γιατί η Κίμκι είναι εξαιρετική ομάδα. Έχει αρχίσει να χτίζεται εδώ και δυόμισι χρόνια. Βλέπουμε άλλες ομάδες με τεράστια μπάτζετ να διασύρονται στην έδρα τους, αλλά έτσι είναι η Ευρωλίγκα. Είχαμε πνευματική και σωματική δύναμη. Ο κόσμος μάς έδωσε θετική ενέργεια».

Για το Σχορτσανίτη και την κατάστασή του: «Οι γιατροί θα την εκτιμήσουν. Αισθάνθηκε ενοχλήσεις, επιστρατεύτηκε παίζοντας με ένεση. Και ο Κώστας (Τσαρτσαρής) δοκίμασε, αλλά δεν μπόρεσε».

Για το εάν ο Παναθηναϊκός πρέπει να μάθει να παίζει και χωρίς το Διαμαντίδη: «Επιβάλλεται να μάθει να παίζει και χωρίς το Διαμαντίδη. Θα περάσει κι αυτός τα διαγράμματά του, θα φορμαριστεί, θα μείνει εκτός φόρμας, δεν μπορεί για δέκα μήνες να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν θέλουμε κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν υπάρχει η εμπειρία του παρελθόντος, για να καλύψει έναν κακό Δημήτρη. Για εμάς είναι το σημαντικότερο κομμάτι μας, έχει μεγάλη δραστηριότητα σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού».

Για το εάν οι παίκτες του έπαιξαν σήμερα (15/11) και για εκείνον: «Όλα αυτά είναι παραφιλολογία, δεν με ακουμπάνε αυτά. Δεν διαβάζω τι γίνεται, τα πάρα πολύ σημαντικά μου τα λένε. Η Ρεάλ μας βοήθησε σήμερα (15/11) με τον τρόπο παιχνιδιού της, ενώ οι παίκτες μου είχαν πολύ μεγάλη συγκέντρωση».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού: «Είναι άκομψο να μιλήσεις για οτιδήποτε άλλο πλην των παιδιών που έπαιξαν. Υπάρχουν άλλοι να το κάνουν, αξίζει σεβασμός για τα παιδιά που έπαιξαν».



Παναθηναϊκός AKTOR: Προπονήθηκε στη Stark Arena
Παναθηναϊκός AKTOR: Προπονήθηκε στη Stark Arena
Super League 2: Η Athens Kallithea είναι με το… ένα πόδι στη «μεγάλη» κατηγορία
Super League 2: Η Athens Kallithea είναι με το… ένα πόδι στη «μεγάλη» κατηγορία
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved