«Να ξεκινήσουμε με νίκη στην Ευρωλίγκα» (photos)

«Να ξεκινήσουμε με νίκη στην Ευρωλίγκα» (photos)

Για τη Μαδρίτη αναχωρεί το μεσημέρι της Πέμπτης ο Παναθηναϊκός, όπου θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα απέναντι στη Ρεάλ.

Η αποστολή των «πρασίνων» με καλή διάθεση βρέθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την τελευταία προπόνηση στο ΟΑΚΑ και στις 16:50 αναχωρεί η πτήση της για την ισπανική πρωτεύουσα. Από το αεροδρόμιο οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη θα μεταβούν σχεδόν αμέσως στο γήπεδο, όπου θα κάνουν ένα τελευταίο χαλάρωμα πριν το παιχνίδι της Παρασκευής (12/10, 22:30, ΝΕΤ).

Οι παίκτες του «εξάστερου» είχαν καλή διάθεση και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για το παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ. Ο Κώστας Τσαρτσαρής ήταν συγκρατημένος, αλλά με πίστη πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να ξεκινήσει θετικά το φετινό ταξίδι στην διοργάνωση.

«Ξεκινάμε στην Ευρωλίγκα ως αουτσάιντερ, κάτι ασυνήθιστο για μας, αλλά είμαστε πολύ έμπειρη ομάδα και θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Δεν βλέπουμε μακριά, στόχος μας είναι να βλέπουμε παιχνίδι-παιχνίδι και να κάνουμε βήμα-βήμα. Ξεκινάμε με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στη Μαδρίτη. Η Ρεάλ είναι καλή ομάδα και γρήγορη, κάτι που το απέδειξε στα πρόσφατα φιλικά στο ΝΒΑ», ανέφερε έμπειρος άσος.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Ξανθόπουλος επισήμανε: «Είναι μεγάλο ντισαβαντάζ που έχουμε μόλις ένα επίσημο παιχνίδι στα πόδια μας, τη στιγμή που η Ρεάλ έχει παίξει πρωτάθλημα, Κύπελλο και φιλικά στο ΝΒΑ. Δεν έχουμε καταφέρει να δέσουμε ακόμη σαν ομάδα και δεν έχουμε βρει το ρυθμό που θέλουμε, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τα πάντα και για να ξεκινήσουμε με νίκη στη διοργάνωση. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε και να ασχοληθούμε μόνο με τον Ρούντι, γιατί η Ρεάλ διαθέτει πολύ καλούς παίκτες, αλλά σίγουρα πρέπει να τον περιορίσουμε».

«Πάμε στην Μαδρίτη για την νίκη»

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να έχει το πλεονέκτημα των περισσότερων αγώνων στα… πόδια της, αλλά ο Παναθηναϊκός μοιάζει να έχει το πλεονέκτημα της «δίψας». Αυτό τουλάχιστον φάνηκε από τις δηλώσεις των παικτών του «τριφυλλιού», λίγο πριν την επιβίβασή τους στο αεροπλάνο που θα τους ταξιδέψει επι.. ισπανικού εδάφους.

«Δεν πιστεύω ότι δεν είμαστε αρκετά έτοιμοι. Έχουμε παίξει φιλικά και είμαστε έτοιμοι να πάμε να παλέψουμε. Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα για αυτό και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο» είπε ο Γιόνας Ματσιούλις και έδωσε το σύνθημα της νίκης. «Πάμε να νικήσουμε. Δεν τίθεται θέμα. Όσοι παίζουμε μπάσκετ θέλουμε να νικήσουμε. Πάμε να παίξουμε, να παλέψουμε και να νικήσουμε" ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Χάρης Γιαννόπουλος που σημείωσε πως «Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία. Θέλουμε να βγάλουμε στον αγώνα όσα έχουμε δουλέψει στην προπόνηση. Είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά εμείς πάμε για τη νίκη». Όσο για το μεγάλο «όπλο» της Ρεάλ υπογράμμισε «Πρέπει ανά πάσα στιγμή να είμαστε έτοιμοι να δούμε τι θα κάνουν στην επίθέση και να τα αντιμετωπίσουμε. Η Ρεάλ έχει τον Ρούντι Φερνάντεθ ο οποίος είναι από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη. Πρέπει να κρατήσουμε τη Ρεάλ σε χαμηλό και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να τους προσέξουμε όλους και όχι μόνο τον Ρούντι».

Τέλος ο Βασίλης Ξανθόπουλος ξεκαθάρισε πως: «Είναι ένα δύσκολο ματς. Έχουν πλεονέκτημα ότι έπαιξαν περισσότερα επίσημα ματς από εμάς. Θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».



Ο Ζίλε ξεπερνά τα 100 κιλά ενώ προετοιμάζεται για τελικό Champions League
Ο Ζίλε ξεπερνά τα 100 κιλά ενώ προετοιμάζεται για τελικό Champions League
Δημοπρατήθηκε για... τρελό ποσό χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του Μέσι
Δημοπρατήθηκε για... τρελό ποσό χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του Μέσι
Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved