Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια με Κάχα Λαμποράλ και ειδικά πακέτα (photo)

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια με Κάχα Λαμποράλ και ειδικά πακέτα (photo)

Σε κυκλοφορία τίθενται από την επόμενη εβδομάδα τα εισιτήρια για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ.

Οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν τους Ισπανούς στο ΣΕΦ στις 11/10, με τους φιλάθλους τους να μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από την προσεχή εβδομάδα, μέσω του νέου ηλεκτρονικού συστήματος κράτησης και αγοράς. Παράλληλα με τη διάθεση των εισιτηρίων η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσφέρει και ειδικά πακέτα, για όλους τους αγώνες της Ευρωλίγκας της πρώτης φάσης. Οι τιμές τους κυμαίνονται από τα 50 έως τα 150 ευρώ, ενώ υπάρχουν ειδικά εκπτωτικά προνόμια για παρέες τεσσάρων ατόμων κι άνω.

Η ανακοίνωση: «H ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με την Κάχα Λαμποράλ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου στις 21.00. Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει μέσα από το νέο ηλεκτρονικό σύστημα κράτησης και αγοράς των εισιτηρίων, το οποίο θα δώσει νέες δυνατότητες σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Από σήμερα όμως, παράλληλα με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, ξεκινάει η διάθεση ενός νέου πακέτου εισιτηρίων αποκλειστικά και μόνο για τους πέντε αγώνες της ομάδας μας για την κανονική περίοδο της Euroleague. Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν με ένα πακέτο Euroleague Pass σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες τιμών και να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες της ομάδας μας, από την ίδια θέση που θα επιλέξουν για τους πέντε πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες…

11 Οκτωβρίου 2012, 21.00: Ολυμπιακός - Κάχα Λαμποράλ
25 Οκτωβρίου 2012, 22.00: Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις Κάουνας
2 Νοεμβρίου 2012, 21:00: Ολυμπιακός - Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ
22 Νοεμβρίου 2012, 21:45: Ολυμπιακός - Αναντόλου Εφές
13 Νοεμβρίου 2012: Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο

Για τους αγώνες αυτούς μπορούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να επιλέξουν κάποιο από τα συγκεκριμένα πακέτα: Euroleague Pass 4: Τμήμα 326, τιμή 50 ευρώ, Euroleague Pass 3: Τμήμα 308, τιμή 75 ευρώ, Euroleague Pass 2: Τμήμα 123, τιμή 125 ευρώ, Euroleague Pass 1: Τμήμα 210, τιμή 150 ευρώ. Αν μια παρέα τεσσάρων ατόμων επιθυμεί να προμηθευτεί κάποιο από τα Euroleague Passes, το 4ο πακέτο διατίθεται με έκπτωση 50%, οπότε όλο το group προμηθεύεται με έκπτωση τα εισιτήριά του. Η ίδια πολιτική ισχύει και για πακέτα πολλαπλάσια των τεσσάρων ατόμων (8, 12 κ.ο.κ.). Όλοι οι κάτοχοι των πακέτων Euroleague Pass θα έχουν έκπτωση 10% στις επίσημες μπουτίκ του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τη θέση τους στην περίπτωση που η ομάδα προκριθεί στη φάση του Top 16 της Euroleague για άλλους εφτά εντός έδρας αγώνες. Το σύνολο των διαθέσιμων θέσεων για τo Euroleague Pass είναι περιορισμένο, οπότε όσοι ενδιαφέρονται για κρατήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Εισιτηρίων στα τηλ. 2104527471, 2104527473 και 2104527474».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved