Τσαρτσαρής: «Ο Διαμαντίδης είναι… καρυδάτος»!

Τσαρτσαρής: «Ο Διαμαντίδης είναι… καρυδάτος»!

Ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται στο 11ο Final 4 της ιστορίας του, με τον Κώστα Τσαρτσαρή να πλέκει το εγκώμιο του αρχηγού του «τριφυλλιού», Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για την πρόκριση των πρωταθλητών Ευρώπης στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης, τονίζοντας πως μπορούν να πάρουν την πρόκριση στον τελικό απέναντι στην πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Τσαρτσαρής:

Για το αν αισθάνονται το ίδιο μετά από την πρόκριση: «Είναι κάτι διαφορετικό. Κάθε επιτυχία είναι διαφορετική και την χαιρόμαστε όπως πρέπει. Η πρόκριση είναι κάτι καινούργιο για το οποίο παλεύουμε όλη τη χρονιά οπότε δεν μπορούμε παρά να είμαστε ικανοποιημένοι»

Για την πρόκριση επί της Μακάμπι: «Η πρόκριση όντως ήταν πολύ δύσκολη. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού. Από την μεριά μας βρεθήκαμε σε κάποια άσχημα βράδια και γι' αυτό χάσαμε. Ωστόσο, πήραμε τις νίκες που έπρεπε και την πρόκριση και φτάσαμε εκεί που θέλαμε. Ίσως να ήταν καλό και για το μπάσκετ που η σειρά είχε τόσο καλά παιχνίδια και πήγε στα 5 ματς»

 Για το γεγονός πως το ΟΑΚΑ ήταν κατάμεστο: «Είναι από τις λίγες φορές που το έχω δει αυτό. Συγκεκριμένα, τόσο γεμάτο το θυμάμαι με την Εφές το 2006 και στα περσινά παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα. Σίγουρα όμως είναι πολύ λίγα και η βοήθεια του κόσμου ήταν πολύ σημαντική. Σε όλες τις δύσκολες στιγμές του ματς ο κόσμος μας βοήθησε και σίγουρα μέσα από ένα τέτοιο ΟΑΚΑ είναι δύσκολο να περάσει κάποιος»

 Για τις δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το τέλος του αγώνα, ότι μερικοί δεν αφήνουν τους παίκτες και τον κόσμο να πανηγυρίσουν όπως θέλουν: «Μάλλον θα συμφωνήσω με τον Ζοτς. Δεν έχουμε πανηγυρίσει όπως θα θέλαμε αλλά τον καταλαβαίνω τον κόσμο. Είναι ενθουσιασμένος και θέλει να εκφράσει τη χαρά του αλλά και εμείς έχουμε δικαίωμα να το χαρούμε. Δεδομένα όμως κανένας δεν κρατάει κακία σε κανένα»

 Για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Δεν είναι ανίκητη. Ήδη έχει χάσει κάποια παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάτι να φοβηθεί και μπορεί να αντιμετωπίσει όποια ομάδα και αν παίξει. Αρκεί να αγωνιστούμε όπως πρέπει»

Για τον πιθανό τελικό με τον Ολυμπιακό στο Final 4: «Σίγουρα θα είναι ένα καλό ματς. Όπως είναι σίγουρο ότι θα είναι ξεχωριστό και για τις δύο ομάδες. Για εμάς όμως δεν θα είναι κάτι τόσο διαφορετικό και δεν μας ενδιαφέρει αν θα αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα ή τον Ολυμπιακό. Το σημαντικό είναι πρώτα να περάσουμε την ΤΣΣΚΑ και στην συνέχεια όποιον και αν βρούμε μπροστά μας θα τον αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει»

Για το σχόλιο του Ομπράντοβτις ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πάει έτσι στο Final 4: «Έχει απόλυτα δίκιο. Για να πάει η ομάδα καλά στο Final Four πρέπει να στηριχτούμε σε 12 παίκτες για να πορευτούμε όπως πρέπει. Στη σειρά με τη Μακάμπι στηριχθήκαμε σε 3-4 παιδιά και οι υπόλοιποι (και εγώ μέσα) δεν δώσαμε ότι μπορούσαμε. Ίσως να προκρινόμασταν και πιο εύκολα αν δίναμε όλοι ότι μπορούσαμε»

Για τον MVP των παιχνιδιών με την Μακάμπι, Δημήτρη Διαμαντίδη: «Είναι ο κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης. Είναι ο αρχηγός μας και αυτόν θα ψάξουμε στις δύσκολες στιγμές. Ο Δημήτρης έχει τα «καρύδια» για τις δύσκολες στιγμές»

Για το πλεονέκτημα έδρας του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα: «Είναι ένας σημαντικός παράγοντας αλλά κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει στην έδρα του αντιπάλου και όλα είναι θέμα κατάστασης των ομάδων. Πως θα είναι δηλαδή εκείνη την περίοδο»

Για τη συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Είναι σκληρός προπονητής και στην προπόνηση περνάμε δύσκολες στιγμές. Οι τίτλοι όμως αποδεικνύουν την αξία του»



Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved