Η επόμενη ημέρα του... 11ου Final-4

Η επόμενη ημέρα του... 11ου Final-4

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν από χθες το βράδυ στον Παναθηναϊκό.

Από την μία, η τεράστια επιτυχία της ομάδας του «τριφυλλιού», που προκρίθηκε στο 11ο Final-4 της ιστορίας της και από την άλλη η «βόμβα» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, περί σκέψεως αποχώρησής του από τον σύλλογο έπειτα από 13 χρόνια στο τιμόνι της ομάδας. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή...

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να «γράφει» ιστορία. Οι «πράσινοι» μετά την... Χιτσκοκική νίκη τους επί της Μακάμπι με 86-85, στον πέμπτο αγώνα της προημιτελικής σειράς κατάφεραν να πάρουν το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο για το Final-4 της Πόλης. Εκεί όπου θα συναντήσει την ΤΣΣΚΑ (αντίπαλός του στον ημιτελικό) αλλά και την Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό. Αυτό θα είναι το 11ο Final-4 του Παναθηναϊκού από το 1994 και έπειτα. Έχουν προηγηθεί αυτό του Τελ Αβίβ (1994), της Σαραγόσα (1995), του Παρισιού (1996), της Θεσσαλονίκης (2000), του Παρισιού (2001), της Μπολόνια (2002), της Μόσχας (2005), της Αθήνας (2007), του Βερολίνου (2009) και της Βαρκελώνας (2011). 11 Final-4, 6 τίτλοι, αμέτρητες στιγμές, αμέτρητες χαρές, ακόμα και παθήματα που έγιναν... μαθήματα και οδήγησαν σε νέες διακρίσεις. Πλέον ο Παναθηναϊκός έχει έναν μήνα και.. κάτι μπροστά του για να «αδειάσει» και να φορτίσει εκ νέου τις ευρωπαϊκές του μπαταρίες, έτσι ώστε στην Κωνσταντινούπολη να είναι αυτός που πρέπει.

Η άλλη όψη του νομίσματος

Το χθεσινό βράδυ, όμως, δεν είχε μόνο ευχάριστα. Είχε και.. δυσάρεστα. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, εμφανώς απογοητευμένος (!) στην συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια την σκέψη του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος προπονητής δήλωσε κουρασμένος με το να προσπαθεί να «συμμαζέψει» ελάχιστους από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι όπως τόνισε εδώ και 13 χρόνια δεν έχουν αφήσει την ομάδα να πανηγυρίσει όπως της αρμόζει. Η αποκάλυψη της σκέψης του Ομπράντοβιτς θα πρέπει να κάνει πολλούς να... σκεφτούν. Να σκεφτούν τι δεν κάνουν καλά και αν αυτοί, οι ίδιοι, αντέχουν να δουν τον Παναθηναϊκό χωρίς τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Αν αντέχουν να πάνε στο ΟΑΚΑ και να μην φωνάξουν ρυθμικά το όνομα του Σέρβου τεχνικού. Και η άποψη του Ομπράντοβιτς για τα όσα έγιναν χθες (λέιζερ και «ντου» στο παρκέ), από πολύ μικρή μερίδα οπαδών, ταυτίζεται απόλυτα και με τις απόψεις των παικτών. Όπως είναι φυσιολογικό το θέμα συζητήθηκε και στα αποδυτήρια της ομάδας, με τους «πράσινους» να δίνουν απόλυτο δίκιο στον προπονητή τους.



Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved