Ομπράντοβιτς: «Σκέφτομαι να αποχωρήσω»!

Ομπράντοβιτς: «Σκέφτομαι να αποχωρήσω»!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για ακόμα μια φορά απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την μεγάλη πρόκριση στο final -4 της Κωνσταντινούπολης, αναφέρθηκε στην εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, αλλά εξέφρασε τον προβληματισμό του για την συμπεριφορά μερίδας φίλων των «πράσινων», τονίζοντας μάλιστα ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα γι' αυτό το λόγο!

Ο Σέρβος τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μακάμπ Τελ Αβίβ στην προσπάθεια των παικτών του από την έναρξη της σεζόν, αλλά και στους φιλάθλους, που από τη μία δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα, από την άλλη όμως τον προβληματίζει η συμπεριφορά τους όταν ξεπερνάει τα όρια και γι΄ αυτό το λόγο σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Για τους παίκτες του: «Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Για ακόμα μία φορά πάμε στο Φάιναλ Φορ, το αξίζαμε. Ήταν πολύ δύσκολος ο δρόμος μέχρι να φθάσουμε εκεί, νομίζω είναι η πρώτη φορά που φθάσαμε τα πέντε παιχνίδια για να προκριθούμε. Υπήρχε συναισθηματική φόρτιση και άγχος».

Για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού: «Όλα αυτά τα χρόνια στο ΟΑΚΑ ήταν ιδιαίτερα, εξαιτίας των φιλάθλων μας που έρχονταν να μας βοηθήσουν. Σήμερα (05/04) όμως ήταν κάνει εξαιρετικό. Το ένιωσα από το πρώτο δευτερόλεπτο που μπήκα στο παρκέ, η παρουσία των φιλάθλων μας ήταν πολύ σημαντική και τους ευχαριστούμε θερμά. Λυπάμαι μόνο που φθάσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αλλά αυτό είναι το μπάσκετ, ειδικά όταν έχεις αντίπαλο μια ομάδα όπως η Μακάμπι».

Για τη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Από θέμα τακτικής όσα είχαμε πει ίσχυσαν, οι λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι. Πιστεύω όμως πως κυριαρχήσαμε και λυπάμαι που φθάσαμε στο τελευταίο λεπτό για να πάρουμε τη νίκη. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τη Μακάμπι για τον τρόπο που έπαιξε και στα πέντε παιχνίδια και πραγματικά ευχαριστιέμαι κάθε φορά που την αντιμετωπίζω».

Για τη στιγμή που τον κάνει περισσότερο υπερήφανο έως τώρα: «Η κατάσταση το καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολη, αλλά αντιδράσαμε, καταφέραμε να κρατήσουμε την ομάδα και φθάσαμε έως εδώ. Δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί την επόμενη ημέρα, αλλά είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου και τον τρόπο που αγωνίζονται. Σέβονται και ξέρουν πόσο σημαντικό είναι αυτό που κάνουμε. Έως τώρα όλα είναι καλά, αλλά εάν θέλουμε να πετύχουμε κάτι στο Φάιναλ Φορ δεν είμαστε στο επίπεδο που πρέπει. Χρειαζόμαστε περισσότερους παίκτες να βοηθήσουν την ομάδα. σήμερα (05/04) όλοι έπαιξαν και βοήθησαν. Είναι σημαντικό στον ένα μήνα που έχουμε στη διάθεσή μας να προετοιμαστούμε έτσι ώστε να είναι όλοι έτοιμοι. Έχουμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε».

Για τις διαφορές του περσινού Φάιναλ Φορ με το φετινό: «Έχουμε κάποιους διαφορετικούς παίκτες, με διαφορά χαρακτηριστικά και τρόπο παιχνιδιού».

Για το εάν ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχασε επίτηδες τη βολή στο τέλος: «Όχι. Πάντα είναι καλύτερο να σκοράρεις, επίσης δεν υπήρχε δυνατότητα για τάιμ άουτ, οπότε δεν είχε δοθεί τέτοια εντολή. Το είχαμε συζητήσει στο προηγούμενο τάιμ άουτ, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ, όλα είναι πιθανά».

Για το τελευταίο σχόλιο που θα ήθελε να κάνει: «Θα ήθελα να ξαναπώ πόσο υπερήφανος είμαι για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, θα ήθελα να πω πως δεν καταλαβαίνω γιατί χρησιμοποιούν λέιζερ κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο στο φινάλε. Αυτό γίνεται εδώ και χρόνια. Δεν μας αφήνουν να το απολαύσουμε, δεν μας έχουν αφήσει ούτε μία φορά στα 13 χρόνια. Εξαιτίας τους σκέφτομαι πάρα πολύ εάν θα παραμείνω εδώ. Δεν είναι η θέση τους μέσα στο παρκέ. Τι θέλουν, να γίνουμε, ποδόσφαιρο; Για εμένα, δεν είναι φίλαθλοι αυτοί. Δεν είναι πολλοί, κάποιοι μόνο, αλλά είναι αρκετοί. Πραγματικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους, όχι μόνο τους εκατό που μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Θα σκεφτώ πολύ τι θα κάνω. Αυτούς, άλλωστε, δεν τους χρειάζομαι, δεν τους θέλω. Δεν χρειάζεται αστυνομική δύναμη για να κρατήσει κάποιος αυτούς τους φιλάθλους, ο διπλανός τους μόνο αρκεί να τους σταματήσει».



Μεταγραφές, Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε Φρίμπονγκ ο Αντσελότι
Μεταγραφές, Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε Φρίμπονγκ ο Αντσελότι
ΑΕΚ – Άρης: Το εντυπωσιακό κορεό για τα 100 χρόνια κι η οικογενειακή ατμόσφαιρα στο φινάλε (video)
ΑΕΚ – Άρης: Το εντυπωσιακό κορεό για τα 100 χρόνια κι η οικογενειακή ατμόσφαιρα στο φινάλε (video)
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved