Τα εισιτήρια του Final Four!

Τα εισιτήρια του Final Four!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο Final Four της Κωνσταντινούπολης, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της που επιθυμούν να ταξιδέψουν και να παρακολουθήσουν απο κοντά τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Όπως κάθε ομάδα του F-4 έτσι και η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα παραλάβει περίπου 1.000 εισιτήρια. Όπως γίνεται αντιληπτό ο αριθμός αυτός δεν είναι ικανός να καλύψει τα αιτήματα των πολλών φίλων της ομάδας μας εντός και εκτός Ελλάδας, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες. Παρόλα αυτά, γίνονται προσπάθειες για την προμήθεια και διάθεση και άλλων επιπλέον εισιτηρίων.

Για την πλήρη όμως καταγραφή όλων των αιτημάτων και την αξιολόγηση τους, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ακολουθήσει τη γνωστή διαδικασία κατανομής των εισιτηρίων που ακολουθήθηκε και στα προηγούμενα Final Fours, με σκοπό την όσο το δυνατό καλύτερη διάθεση των εισιτηρίων στους ενδιαφερόμενους. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνονται τα εξής:

•    Δυνατότητα για αγορά εισιτηρίου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2011-2012.
•    Κάθε ενδιαφερόμενος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δικαιούται να προμηθευτεί, μέσω αγοράς, 1 (ένα) εισιτήριο για το Euroleague Final Four στην Κωνσταντινούπολη.
•    Κάθε ενδιαφερόμενος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να καταθέσει μια Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Αγοράς Εισιτηρίου για το Euroleague Final Four. Την αίτηση μπορεί να προμηθευτεί μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας της ΚΑΕ – www.olympiacosbc.gr ή/και απο τα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

•Η αίτηση μπορεί να την  συμπληρωθεί μέσω των παρακάτω τρόπων:

1. Ηλεκτρονικά, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ www.olympiacosbc.gr. Κάντε κλικ εδώ για να συμπληρώσετε την αίτηση.
2. Με εκτύπωση και αποστολή μέσω fax στο 210 4527601.
3. Τηλεφωνικά μέσω συνομιλίας με τους εκπροσώπους της Δ/νσης Εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στα τηλ. 210 4527471, 210 4527473, 210 4527474.

•Η περίοδος κατάθεσης των αιτήσεων ξεκινάει την Τετάρτη 4 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Μεγάλη Τετάρτη 11 Απριλίου στις 20:00 για όλες τις αιτήσεις.

Στην περίπτωση που οι αιτήσεις για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά εισιτηρίων ξεπεράσουν τα διαθέσιμα προς το κοινό εισιτήρια (αφού εξαιρεθούν οι ανάγκες της ΚΑΕ, Χορηγοί, κ.λπ.) τότε τα διαθέσιμα εισιτήρια θα κατανεμηθούν με βάση τα παρακάτω κριτήρια του κατόχου:

1. Κάθε κάτοχος θέσης Court Seat (Central & Baseline) δικαιούται ένα εισιτήριο.
2. Κάθε κάτοχος θέσης VIP δικαιούται ένα εισιτήριο.
3. Κάθε κάτοχος θέσης Executive A & B δικαιούται ένα εισιτήριο, με προτεραιότητα των παλαιότερων κατόχων φυσικά να υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια μετά και την κατανομή των ανώτερων κατηγοριών.
4. Κάθε κάτοχος των υπόλοιπων κατηγοριών εισιτηρίων διαρκείας δικαιούται ένα εισιτήριο. Προτεραιότητα σε κάθε κατανομή θα έχουν οι παλαιότεροι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να έχει κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας οποιασδήποτε κατηγορίας, δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου για του Euroleague Final Four θα πρέπει απαραιτήτως να καταθέσει την Αίτηση, σωστά συμπληρωμένη και εντός της προθεσμίας που ανακοινώθηκε στη παρούσα ανακοίνωση. Κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας που δεν καταθέσει αίτηση σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες, ακόμα και αν ανήκει σε κατηγορία εισιτηρίου διαρκείας που δικαιούται εισιτήριο, δεν θα έχει τη δυνατότητα να ενταχθεί στη διαδικασία κατανομής και διάθεσης. Επίσης, κάθε Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αγορά εισιτηρίου για το Final Four θεωρείται και είναι δεσμευτική . Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί η τάξη στην κατανομή των εισιτηρίων και να αποφευχθούνε πιθανά προβλήματα στη διαδικασία διάθεσης.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει βασικό στόχο να εφαρμόσει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο σύστημα διάθεσης των εισιτηρίων για το Euroleague Final Four. Έχει επίσης στόχο να επιβραβεύσει όλους τους πιστούς φιλάθλους της ομάδας που στηρίζουν την ομάδα τα προηγούμενα έτη και ειδκά την φετινή χρονιά. Κατανοούμε πλήρως ότι δεν είναι εφικτό να ικανοποιήσουμε όλους τους φίλους της ομάδας και σίγουρα δεν θα πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο.

Για λόγους ασφαλείας και προστασίας των φιλάθλων στους οποίους θα δοθούν εισιτήρια ή/ και για λόγους καλύτερης οργάνωσης της διαδικασίας διάθεσης των εισιτηρίων, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να προβεί σε οποιαδήποτε αλλαγή ή/και μετατροπή της διαδικασίας διάθεσης των εισιτηρίων για το Euroleague Final Four στην Κωνσταντινούπολη.

Για οποιαδήποτε μετατροπή ή αλλαγή στη παραπάνω διαδικασία η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προβεί σε σχετική ανακοίνωση.

Priced Map



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved