Μάρεϊ: «Θα προκριθεί ο Παναθηναϊκός»

Μάρεϊ: «Θα προκριθεί ο Παναθηναϊκός»

Πιστός φίλαθλος του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Τρέισι Μάρεϊ, που φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος τη σεζόν 2004-2005.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ, που βρέθηκε ξανά στη χώρα μας για την καμπάνια κατά της σύγχρονης δουλείας και το εμπόδιο ανθρώπων, παραδέχθηκε με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πως αύριο (04/04) θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσει τον πέμπτο προημιτελικό της Ευρωλίγκας, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Θα είμαι εδώ αυτή την Πέμπτη (04/04) και θα δω μέσα από το ΟΑΚΑ τον πέμπτο προημιτελικό Παναθηναϊκός - Μακάμπι για την Ευρωλίγκα. Δεν το χάνω με τίποτα αυτό το παιχνίδι. Πάντα υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό και πιστεύω πως θα προκριθεί στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό καλή επιτυχία, αλλά και πολλή τύχη για τον αγώνα με τη Μακάμπι».

Αναφορικά με το εάν είχε ξανάρθει στη χώρα μας, τα τελευταία χρόνια, πρόσθεσε: «Είχα ξανάρθει στην Ελλάδα πριν από δύο χρόνια για να διδάξω μπάσκετ σε παιδιά στις Σέρρες. Είναι ωραία που ξαναβρίσκομαι σήμερα (03/04) εδώ, στο ΟΑΚΑ, στο γήπεδο όπου έπαιξα ως παίκτης του Παναθηναϊκού και δίπλα στον πρώην συμπαίκτη και φίλο μου, Μάικ Μπατίστ. Όπως βέβαια και χθες (02/03) που βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη, την πόλη στην οποία έμεινα ένα χρόνο ως παίκτης του ΠΑΟΚ (σ.σ. τη σεζόν 2005-2006). Κυρίως όμως χαίρομαι που είμαι εδώ με την Άσλεϊ (σ.σ. Ρόμπινσον) και τον Πέτζα (σ.σ. Στογιάκοβιτς) για έναν καλό σκοπό. Είμαστε εδώ για να αφυπνίσουμε, να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά μας για τη σύγχρονη δουλεία. Να τους παροτρύνουμε να είναι ενεργοί πολίτες στο μέλλον, αλλά ταυτόχρονα τους δίνουμε ώθηση να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα για να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια».

Ερωτηθείς για το ερέθισμα για να ασχοληθεί ενεργά με το φλέγον θέμα της σύγχρονης δουλείας απάντησε: «Πάντα ήμουν ευαίσθητος με τα παιδιά. Πριν από δύο χρόνια, λοιπόν, έτυχε να δω μία ταινία για τη σύγχρονη δουλεία. Νόμιζα πως ήταν απλώς μία ταινία. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πως πρόκειται για σκληρή πραγματικότητα. Δε γνώριζα τίποτε μέχρι τότε για αυτό το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν δυστυχώς πολλοί συνάνθρωποί μας. Ένιωσα την ανάγκη, λοιπόν, να μιλήσω για αυτό το πρόβλημα, να κάνω όποιες κινήσεις χρειάζονται και οτιδήποτε μπορώ για να το σταματήσω».



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved