Χάινς: «Δεν θέλουμε ούτε μία μέρα ρεπό»!

Χάινς: «Δεν θέλουμε ούτε μία μέρα ρεπό»!

Πεινασμένοι για... δουλειά είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα τα δώσουν όλα στο Final-4 της Κωνσταντινούπολης, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του ο φόργουορντ/σέντερ των «ερυθρολεύκων», Κάιλ Χάινς.

Ο Αμερικανός που ήταν από τους διακριθέντες σε όλα τα παιχνίδια με τη Σιένα, και στο τελευταίο μέσα στο ΣΕΦ έκανε κατάθεση.... ψυχής, μίλησε στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ», τονίζοντας πως το... μυστικό της ομάδας είναι η όρεξη για δουλειά.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χάινς:

Με το που τελείωσε το παιχνίδι της Παρασκευής είδες το ΣΕΦ όπως δεν το είχες ξαναδεί.

«Ηταν απίστευτο αυτό που συνέβη με τον κόσμο. Με αγκάλιαζαν, με φιλούσαν. Δεν το έχω ξαναζήσει. Ούτε τη φανέλα που φορούσα δεν μπόρεσα να κρατήσω. Μέσα στο ματς νιώθαμε να παίζουμε με έξι παίκτες. Μου το έλεγαν, αλλά δεν μπορούσα να το φανταστ».

Και μετά πήρατε εσείς σειρά και το πανηγυρίσατε στα αποδυτήρια.

«Εκεί νιώσαμε ανακούφιση. Ηταν σαν να λέγαμε «τα καταφέραμε». Μπορεί πέρυσι να μην ήμουν στην ομάδα, αλλά είχα πληροφορηθεί τι είχε συμβεί. Δεν θέλαμε να πάθουμε τα ίδια και να χάσουμε μια δική μας πρόκριση».

Σας είπαν κάτι οι πρόεδροι;

«Οτι είναι πολύ περήφανοι! Ολη η ομάδα είναι περήφανη γι' αυτό που κατάφερε. Περισσότερο γιατί λίγοι μας πίστεψαν στην αρχή. Και εμείς πήγαμε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και φτάσαμε στο φάιναλ φορ».

Υπάρχει κάποιο μυστικό;

«Ναι, ότι πάμε στην προπόνηση «πεινασμένοι» για δουλειά. Δεν θέλουμε ούτε μια μέρα ρεπό! Δουλεύουμε πολύ και αν παραμείνουμε έτσι, δεν θα έχει σημασία με ποιον θα παίξουμε. Κι ας είναι αντίπαλός μας η Μπαρτσελόνα, που είναι το φαβορί».

Ο Ολυμπιακός για 7η φορά σε φάιναλ φορ, εσύ για πρώτη.

«Τα πάντα είναι η«πρώτη φορά» για μένα. Τα πάντα στην ομάδα λειτουργούν τέλεια. Ολα τα παιδιά έχουμε καλές σχέσεις μεταξύ μας και δεν εννοώ μόνο μέσα στο παρκέ, αλλά και έξω από αυτό. Δεν έχει τύχει στη ζωή μου να διασκεδάζω τόσο πολύ μέσα σε μια ομάδα».

Τι βλέψεις έχετε για το φάιναλ φορ;

«Θα σου πω ένα πράγμα: ταβάνι μας είναι ο ουρανός. Θέλουμε να παίξουμε καλά στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί και πέρα ό,τι βγει. Το καλό είναι ότι δεν μπορείς να ξέρεις πού τελειώνουν οι δυνατότητες αυτής της ομάδας. Σε κάθε ματς παρουσιαζόμαστε καλύτεροι! Αυτό δείχνει ότι η δουλειά γίνεται με τον σωστό τρόπο».

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ονειρευτείς και το κύπελλο;

«Δεν ξέρω! Προς το παρόν θέλω να κάνω στο μυαλό μου ένα rewind στη χρονιά. Να δω από πού ξεκινήσαμε και πού φτάσαμε. Είναι ένα φανταστικό ταξίδι η φετινή σεζόν και πραγματικά δεν θα ήθελα να ζήσω κάτι λιγότερο με αυτά τα παιδιά».

Στα δύο τελευταία ματς με τη Σιένα έκανες τα καλύτερα παιχνίδια σου! Από «Σερ Χάινς», όπως είναι το παρατσούκλι σου, μήπως να το κάνεις «σούπερ Χάινς»;

(Γέλια) «Λες; Λες να το αλλάξω; Μπορεί! Χαίρομαι πάντως που βοήθησα την ομάδα μου σε αυτά τα ματς. Είχαμε και κάποια προβλήματα και ένιωσα ότι έπρεπε να κάνω πολύ περισσότερα στο παρκέ. Ηθελα να αναλάβω αυτήν την πρόκληση».



Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved